POWER.dk - Frederikshavn Arvostelua 1 711

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Grønlandsvej 22, 9900 Frederikshavn, DK

Rådgivning i verdensklasse 🤩 Var på udkig efter et nyt TV og POWER havde et godt tilbud på et LG OLED C5 og jeg besøgte butikken i Frederikshavn hvor Tobias på god nordjysk facon guidede mig run... Näytä lisää

Køb af ny telefon, god vejledning af tilbehør og opsætning. Mit - Tak for hjælpen , blev besvaret med “ det manglede da bare” - det møder man ikke mange steder. Vi gentog det hele dagen efter ,... Näytä lisää

1 stjerne er for meget, har lige haft en meget ubehagelig oplevelse med en person i power Frederikshavn, min mands triacle ud kunne ikke repareres, så vi skulle have et nyt, det havde de ikke, så de... Näytä lisää

Yderst kompetent og venligt personale, der viste på plads og i øvrigt betjente os fremragende. Tilbød uopfordret demonstration af det produkt, der var bestilt via Clip&Colect

1. Elektroniikkaliike

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

2 t. arvostelua

Fin betjening

Fin betjening, det gjaldt såvel den sælger vi handele med samt teknikeren som opsatte det produkt vi købte.

8. toukokuuta 2026

Hej Henrik,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at både rådgivningen i butikken og opsætningen af produktet gav en god oplevelse.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

6. toukokuuta 2026

Hej Charlotte,

Mange tak for de flotte ord.

Det er en fornøjelse at høre, at oplevelsen var god.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Fantastisk personale med stort smil på…

Fantastisk personale med stort smil på læben og fantastisk betjening

8. toukokuuta 2026

Hej Matthias,

Tusind tak for de flotte ord.

Det glæder os meget at høre, at oplevelsen var så god, og at betjeningen gjorde et stærkt indtryk.

Hej Mogens,

Det er dejligt at høre, at alt fungerede som forventet.

Tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Venlig personale.

Hej Hans,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at servicen blev mødt med venligt personale.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Hurtig levering og god pris

Hurtig levering og god pris

Hej Bo,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at både levering og pris levede op til forventningerne.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Yderst kompetent og venligt personale

Tilbød uopfordret demonstration af det produkt, der var bestilt via Clip&Colect

3. toukokuuta 2026

Hej Torben,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Frederikshavn var så god, og at betjeningen både var kompetent, venlig og hjælpsom.

Det er også skønt, at der blev taget ekstra godt hånd om jer med en demonstration af produktet ved afhentning.

Hej Finn,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at betjeningen var hurtig, positiv og nem.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

rigtig god betjening og rigtig god…

rigtig god betjening og rigtig god personale så kun ros herfra

4. toukokuuta 2026

Hej Jan,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre om rigtig god betjening og en god oplevelse i Frederikshavn. Den ros er vi meget glade for at få.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Personalet er nogæe friske mennesker

Personalet er nogæe friske mennesker , det er dejligt

30. huhtikuuta 2026

Hej Mona Nielsen,

Det er dejligt at høre. Tak for de flotte ord om butikken i Frederikshavn.

Det betyder meget, at besøget blev oplevet så positivt, og at stemningen i butikken var god.

Søde og hjælpsomme ansatte

30. huhtikuuta 2026

Hej Else-marie,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen i Frederikshavn var så god, og at hjælpen i butikken gjorde en forskel.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Alt lige efter bogen.

Hej Steen,

Dejligt at høre, at alt gik lige efter bogen.

Tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Super god services

Super god services. Personalet helt i top jeg er overvældet .

3. toukokuuta 2026

Hej marianne,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig skønt at høre, at oplevelsen var så god, og at servicen gjorde så stort et indtryk.

Den slags feedback bliver sat stor pris på.

Venlig og personlig betjening

Venlig og personlig betjening

Hej Henrik,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen var venlig og personlig. Den slags feedback er meget værdsat.

God betjening

Hej Ole,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen var god, og at betjeningen levede op til forventningerne.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Den friske unge mand nede i Tv området…

Den friske unge mand nede i Tv området Jonas J, gav os en rigtig god, behagelig og spot on betjening.

Hej René,

Det er skønt at høre, at I fik en rigtig god og behagelig oplevelse i TV området.

Tak for de flotte ord om betjeningen. Den slags feedback er altid værdsat.

ikke så tosset

ja det var fint

28. huhtikuuta 2026

Hej Lars,

Tak for de fine ord. Det er godt at høre, at oplevelsen var fin, og at det hele fungerede godt.

Der var en god service

Der var en god service

13. huhtikuuta 2026

Hej Frank,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at servicen var god. Den slags feedback sætter vi stor pris på!

Kompetent vejledning!

27. huhtikuuta 2026

Hej Thorkild,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at vejledningen blev oplevet som kompetent.

Brugt vare modtaget!

Har lige modtaget en del af det bestilte produkt som jeg har købt og bestilt som nyt, men produktet er brugt!! Plomberingen er brudt og produktet er tydeligvis en brugt vare. Virkelig for dårligt. Det har jeg aldrig været ude for med Proshop.dk og Elgiganten.
Nu har jeg ingen gave til min søns 14 års fødselsdag.
Sidste gang at jeg køber fra Power.

Hej Rasmus😔

Tak for din anmeldelse.

Det er virkelig ærgerligt at modtage et produkt, der er bestilt som nyt, hvor plomberingen er brudt, og varen tydeligt fremstår brugt – og oven i det står du nu uden gave til din søns 14-års fødselsdag. Det er slet ikke den slags kundeoplevelse, vi ønsker, du skal have hos os, og det vil jeg gerne beklage.

Din feedback tager vi videre internt, så vi kan få kigget nærmere på håndteringen af returvarer og kvalitetstjek, før noget sendes ud som nyt – især når det har så stor betydning som i en situation som din.

Hvis sagen endnu ikke er løst – fx hvis du ikke har fået byttet varen, fået en løsning eller mangler hjælp videre – må du meget gerne skrive til os på review@power.dk med dit ordrenummer og et billede af varen/emballagen, så kigger vi konkret på det sammen med dig.

Venlige hilsner
Muhammed Power Kundeservice