MSI Sklep Online Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Contacted MSI about wanting an extra pcie5 cable for my msi psu, they directed me to the polish msi which confused me a bit but i guess they do the orders for the Netherlands. I was ready to pay for t... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Świetny sprzęt w dobrej cenie. Szkoda, że wysyłka za darmo dopiero od wysokiej kwoty. Z minusów - kurier bardzo mnie zawiódł. Wysyłka UPS, miała dojść w sobotę i w piątek faktycznie była już rano w so... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Dobry produkt w świetnej cenie. Dobrze zapakowany i szybko wysłany. Bardzo dobrze pasuje do mojej obudowy, przewody łatwo ułożyć i nie trzeba używać wszystkich - odpinane. Ale najbardziej podob... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zamówiłem w sklepie msi nagrodę za punkty w programie lojalnosciowym kartę allegro o wartosci 50zł. Nie stety kod karty jest zły a wszelkie próby kontaktu z msi są nieudane. kontakt z Nn telefonu 7... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Tietokoneet ja tarvikkeet
  2. Tietokonetarvikekauppa
  3. Tietokonekauppa
  4. Käytetyt tietokoneet

Yrityksen kirjoittama

W sklepie internetowym MSI znajdziesz najlepsze płyty główne do gier, komputery stacjonarne, monitory, komputery All-In-One, minikomputery i wiele więcej. Promocja tylko dla członków programu MSI- Ochrona kupujących - Premium Outlet

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

127 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jestem super zadowolony

Jestem super zadowolony. Jak zawsze - bo to już kolejne moje zakupy w sklepie internetowym MSI - wszystko załatwione jak należy. Porządnie zabezpieczony towar na czas wysyłki. No i cena promocyjna - bezkonkurencyjna.

26. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Dostałem to co chciałem, przesyłka przyszła szybko. Nie żałuję zakupu i polecam innym

23. heinäkuuta 2025

Udany zakup!

Zachęciła mnie promocja. Zakup odbył się szybko i bezproblemowo. Towar dotarł też na podany czas.
Bardzo dobre miejsce, na zakup sprzętu komputerowego!

6. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Obsługa sprzedaży na najwyższym poziomie.Wszystkie formalności oraz dostaw…

Wszystkie formalności oraz dostaw odbyły się wzorowo. Załuję tylko,że nie zakupiłem u Państwa płyty głównej i procesora. Powyższe elementy zakupiłem w sklepi X-KOM kierując się ceną. Niestety teraz mam problem bo nie mogę złożyć komputera,który jest mi niezbędny do pracy. Wielokrotne próby zaistalowania najnowszej wersji BIOS nie udawały się pomimo wielokrotnych ,sugerowanych zmian pendrive. W dniu dzisiejszym zwróciłem płytę płytę MSI PRO X870P WIFI do sklepu gdzie po oględzinach przyjęto płytę do serwisu z podejżenie wygięcia 2 pinów. I tu mam uwagę. Kupując płytę zwróciłem w sklepi uwagę,że opakowanie nie ma żadnych zabezpieczeń fabrycznych. Odpowiedź: wszystkie płyty MSI tak przychodzą. Uwierzyłem i odebrałem płytę bez oglądania.W odróżnieniu od tego procesor AMD 7 8700G posiadał opakowanie zabezpieczone fabrycznie. Mam wobec tego pytanie czy płyty MSI naprawdę nie są zabezpieczane fabrycznie przed otwarcie na dowolnym etapie dystrybucji bo w moim przypadku najprawdopodobniej sprzedawca nie uzna zwrotu /minęło 10 dni od zakupu/ przypisując mi uszkodzenie 2 pinów. Po otrzymaniu decyzji sprzedawcy poinformuję Państwa.
Z poważaniem
Jan Jacewicz

31. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Lekceważenie polskich klientów

MSI nie uznaje zakupów wykonanych na polskim Amazonie jako kwalifikujących się do programu promocyjnego Shout Out, choć robi to w wielu innych krajach. Brak poszanowania dla polskich klientów przez ustanawianie arbitralnych zasad

7. elokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Same plusy

Bardzo dobra cena laptopa, bezproblemowy proces zamówienia, szybka dostawa oraz niespodziewany gratis w postaci myszki. Polecam!

24. heinäkuuta 2025

Zasilacz MAG A1250GL

Towar został dostarczony na czas, według informacji którą dostałem. Zasilacz sprawny i cichy, fajny pomysł z żółtym kablem do zasilania GPU, kable moim zdaniem o odpowiedniej sztywności nie sprawiały problemu przy układaniu w obudowie. Kupiony w bardzo dobrej cenie na letniej promocji.

23. heinäkuuta 2025

Dobre promocje ;)

Ogólnie bardzo pozytywnie zaskoczony, okazyjne świetne promocje i do tego można zgarnąć parę gratisów extra, czego chcieć więcej, z pewnością zawitam ponownie 👍

22. heinäkuuta 2025

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin