Contacted MSI about wanting an extra pcie5 cable for my msi psu, they directed me to the polish msi which confused me a bit but i guess they do the orders for the Netherlands. I was ready to pay for t... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Świetny sprzęt w dobrej cenie. Szkoda, że wysyłka za darmo dopiero od wysokiej kwoty. Z minusów - kurier bardzo mnie zawiódł. Wysyłka UPS, miała dojść w sobotę i w piątek faktycznie była już rano w so... Näytä lisää
Dobry produkt w świetnej cenie. Dobrze zapakowany i szybko wysłany. Bardzo dobrze pasuje do mojej obudowy, przewody łatwo ułożyć i nie trzeba używać wszystkich - odpinane. Ale najbardziej podob... Näytä lisää
Zamówiłem w sklepie msi nagrodę za punkty w programie lojalnosciowym kartę allegro o wartosci 50zł. Nie stety kod karty jest zły a wszelkie próby kontaktu z msi są nieudane. kontakt z Nn telefonu 7... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
W sklepie internetowym MSI znajdziesz najlepsze płyty główne do gier, komputery stacjonarne, monitory, komputery All-In-One, minikomputery i wiele więcej. Promocja tylko dla członków programu MSI- Ochrona kupujących - Premium Outlet
Yhteystiedot
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Produkt bardzo dobrze opisany
Produkt bardzo dobrze opisany , podobało mi się ze produkt został zwymiarowany co ograniczyło konieczność wymiany
Najlepsze ceny na produkty MSI w Internecie.
Pełny profesjonalizm. Najlepsze ceny na produkty MSI w Internecie.
Super firma
Polecam!
Cały proces kupna przebiegł bardzo pomyślnie. Bardzo doceniam szybką informację o tym, że zamówienie może się trochę opóźnić - została podana data dostawy.
Zasilacz MPG A1000G PCIE5
Bardzo dobra obsługa, szybka wysyłka, zasilacz działa bez problemu.
MPG A1000G PCIE5 - super!!!
Z czystym sumieniem polecam MPG A1000G PCIE5. Cichy, wydajny i przede wszystkim niezawodny.
Wcześniejsze zasilacze innych producentów sprawiały ciągłe problemy jak wyłączanie się komputera lub bardzo głośna praca, teraz wszystko śmiga bez problemów :)
Szybka wysyłka, sprawna odpowiedź na zapytania dotyczące produktu.
Warto :)
Pewne zastrzeżenie
Jedyne zastrzeżenie mam do pewnej błędnej informacji. Otóż, otrzymałem informację że dostarczenie przesyłki się opóźni, pomimo że przesyłka przyszła i tak wcześniej (tj. 10 września) niż prognozowany czas dostawy (12-14 września).
Poprawcie kontakt
Poprawcie kontakt, przekazywanie informacji o realizacji zlecenia.
Zasilacz jest po prostu świetny
Zasilacz jest po prostu świetny. Włączyłem w nim opcję cichą i jedyne co obecnie słychać w moim komputerze to lekki szum wiatraków na karcie graficznej. Świetnie wydane pieniądze.
Sprawne działanie
Kupno monitora
Jestem zadowolony z ceny jaką spotkałem na sklepie producenta. Inni pośrednicy posiadali kwoty nawet do 60% drożej. Również mile zaskoczenie są dodatkowe gadżety, które pojawił się w podsumowaniu koszyka. Zrozumiałe jest duże obłożenie, ale i to było dobrze rozwiązane przeprosinami wysłanymi drogą mailową
Brak info o dzieleniu zamówienia
Podzieliliście zamówienie na dwie części nie informując o tym przed dostawą.
Jestem bardzo zadowolona z zakupu
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Laptop MSI działa bez żadnych zarzutów, wszystko w pełni mi odpowiada. Świetne połączenie ceny i jakości, wszystko się zgadza. Zdecydowanie polecam.”
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.