Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Dobry produkt w świetnej cenie. Dobrze zapakowany i szybko wysłany. Bardzo dobrze pasuje do mojej obudowy, przewody łatwo ułożyć i nie trzeba używać wszystkich - odpinane. Ale najbardziej podob... Näytä lisää
Zamówiłem w sklepie msi nagrodę za punkty w programie lojalnosciowym kartę allegro o wartosci 50zł. Nie stety kod karty jest zły a wszelkie próby kontaktu z msi są nieudane. kontakt z Nn telefonu 7... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
W sklepie internetowym MSI znajdziesz najlepsze płyty główne do gier, komputery stacjonarne, monitory, komputery All-In-One, minikomputery i wiele więcej. Promocja tylko dla członków programu MSI- Ochrona kupujących - Premium Outlet
Yhteystiedot
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Contacted MSI about wanting an extra…
Contacted MSI about wanting an extra pcie5 cable for my msi psu, they directed me to the polish msi which confused me a bit but i guess they do the orders for the Netherlands. I was ready to pay for the cable but instead of giving me a price they sent it to me for free!
Nie kupujcie nic od MSI, zwłaszcza MSI CLAW A8
Gorąco nie polecam sklepu jak i serwisów MSI. Jeśli się zastanawiasz nad zakupem jakiegoś z ich produktów to naprawdę NIE rób tego. Jestem posiadaczem elektrosmiecia o nazwie MSI CLAW A8. Pominę fakt że MSI nie oferuje niemal żadnych oficjalnych akcesoriów dla tego sprzętu ale to już mniejsza. W każdym razie urządzenie zakupiłem jakoś w listopadzie i dotarło do mnie w grudniu. Martwiły mnie bardzo dziwnie klikające analogi gdy sie nimi poruszało. Jak się okazało, analogi były wadliwe a wada nie ustąpiła a z czasem się pogorszyła. Wysłałem więc urządzenie do serwisu po raz pierwszy z tym problemem, jak i problemem włącznika który nagle przestał klikać po wciśnięciu go z lewej strony. Po kilku dniach urządzenie wróciło, włącznik był jako tako naprawiony ale analogi dalej były wadliwe. Co gorsza, ci wielcy "specjaliści" sformatowali mi cały dysk na którym miałem wszystko poustawiane. Po co? Nie wiem, mieli zamienić naprawić tylko usterki mechaniczne a nie systemowe. Wysłałem urządzenie do serwisu po raz kolejny opisując tym "ekspertom" jak naprawić usterkę. Po kilku dniach urządzenie wróciło, ze sprawnymi analogami. Ale oczywiście pięknie nie mogło być, bo podczas naprawy "serwisanci" zepsuli przycisk przez co zaczął wydawać okropny dźwięk podczas kliknięcia. Trzeci serwis... Czekam, czekam. W końcu mail że wyślą mi nowe urządzenie. Z jednej strony fajnie, darmowe przedłużenie gwarancji. Z drugiej lipa bo urządzenie już prawie działało jak należy ale okej. I co? Przychodzi nowe urządzenie, tym razem okropny dźwięk wydaje inny przycisk, dla odmiany tylni M2. Kolejne zgłoszenie, czwarty serwis, wraca i co? I nic, nie naprawili. Poddałem się i uznałem że mogę z tym żyć. Dziś jednak zauważyłem że górna klapka wentylacyjna urządzenia jest krzywo ustawiona i wystaje z niej kabel. Czy to w ogóle przechodzi jakąkolwiek kontrolę jakości? Czy ci serwisanci mają kikuty zamiast rąk i parę szklanych oczu i do tego są niesłyszący? Czy tak ciężko zweryfikować naprawę po prostu RUSZAJĄC gałką analogową lub wciskając ten przycisk by zobaczyć czy problem ustąpił? Autentycznie mam dość tej firmy i nawet nie mam zamiaru tego zgłaszać bo ci "spece" którzy chyba uczyli się od Pana Wiesia z Blok Ekipy znowu sformatują mi system do zera bez powodu. Gorąco NIE polecam tej firmy, odradzam zakupu jakiegokolwiek produktu od nich bo będziecie się bawić tak jak ja z nimi. Tandeta i szmelc
Update: dosłownie przed chwilą zauważyłem 2 usterki które pojawiły się po 4 serwisie. Ekran na dole przestał dolegać przez co tworzą się artefakty i sprawia że urządzenie jest podatne na uszkodzenia matrycy. Oraz lewy wentylator został krzywo zainstalowany, wystaje z niego kabel poza obudowę konsoli oraz swobodnie lata poruszeniu. Serio, trzymajcie się z dala od MSI
Jest ok. Bez eksytacji, proszę
Jest ok. Monitor, jak to monitor. Bez ekscytacji, proszę:))
Dobra komunikacja i cena produktu.
Dobra komunikacja i cena produktu.
Wszystko dotarło w całości i sprawne.
Towar najwyższej jakości
Towar najwyższej jakości, szybka dostawa, atrakcyjna cena.
Oszustwo MSI
Nie stety kod karty jest zły a wszelkie próby kontaktu z msi są nieudane. kontakt z Nn telefonu 718811016 otrzymałem drugi numer 713067074 i otrzymałem link do zgłoszenia nieprawidłowosci promocje...... i się ukazało powrót do początku itd.
TEN MSI TO JEDNA WIELKA SCIEMA - OSZUSTWO
Kupuj u nas punktuj a za punkty czekają nagrody - jedno wielkie OSZUSTWO
Firmowy sklep MSI
Firmowy sklep MSI. Czas realizacji wysyłki z innego kraju był całkiem przyzwoity, zamówiony towar dotarł w ciągu 7 dni roboczych.
Inną kwestią jest sam towar, niemniej spełnia swoje zadanie.
Originales Tuch zerkratzt den Bildschirm - Schlechter MSI Support!
Ich habe einen MSI Monitor gekauft. Ich habe den Bildschirm genau nach Anleitung mit dem originalen Tuch gereinigt, das in der Verpackung war. Leider sind dadurch Kratzer auf dem Bildschirm entstanden.
Ich habe den Monitor an den MSI Support geschickt, aber sie haben die Reparatur abgelehnt. Sie sagten, es sei eine "mechanische Beschädigung" und es fällt nicht unter die Garantie. Das ist wirklich sehr enttäuschend, weil das Problem direkt durch ihr eigenes Zubehör verursacht wurde.
Jetzt werde ich das Gerät an den Händler zurückschicken und meine gesetzliche Gewährleistung nutzen. Leider kann ich den Support von MSI überhaupt nicht empfehlen.
Szybka wysyłka
Msi nest docking station
Bardzo długi czas oczekiwania na wysyłkę. Specjalnie zakupiłem oryginalną podstawkę msi nest docking, pod konsolę msi claw a1m. Po podłączeniu oraz sparowaniu z oryginalną ładowarką okazuje się że podstawka która kosztuje kosmiczną sumę prawie 400 zł, potrafi obsłużyć max jeden port USB z trzech dostępnych. Przy próbie podłączenia więcej niż jednego urządzenia wyskakuje błąd braku zasobów w porcie USB. Żałuję że kupiłem, mogłem zakupić coś o połowę tańszego.
Świetny sprzęt w dobrej cenie
Świetny sprzęt w dobrej cenie. Szkoda, że wysyłka za darmo dopiero od wysokiej kwoty. Z minusów - kurier bardzo mnie zawiódł. Wysyłka UPS, miała dojść w sobotę i w piątek faktycznie była już rano w sortowni, ale nagle przesunęli dostawę i to nawet nie na poniedziałek tylko na wtorek. No ale to nie wina MSI, więc nie mam im nic do zarzucenia. Może zmiana dostawcy ;)
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.