Phone2u Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Har flere gange fået skiftet skærm, og fået lavet småreperationer, på min datter's og min egen telefon hos Phone2U og hver gang fået en virkelig venlig, hurtig og professional service, med et perfekt... Näytä lisää

Misvisende åbningstider. Jeg tog derhen en søndag, hvor de skilter med at have åbent fra 11-16 på både Google, deres egen hjemmeside og på butiksfacaden. Jeg kører så 30 minutter derhen, da... Näytä lisää

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

problem not fixed

Nice place and nice people, but wanted my on/off button fixed on my iPhone, but after 2 try's and a bill on 799kr it wasn't better than before so money wasted.

21. marraskuuta 2024
Phone2u-logo

Vastaus yritykseltä Phone2u

hello, Problem was fixed and u said it was okay with the click feeling before we did assemble the phone back together.
phone2u

Super service

Super service. Jeg fik repareret min iPhone for et år siden og igen i går. Det var en god oplevelse begge gange.

4. elokuuta 2024

Redmi note 12 5g.

Invece del Redmi note 12 5g arrivato il 4g, dopo un contatto con il servizio clienti, che risponde sempre, concordato il cambio ma poi, visti i tempi, ho deciso di tenermelo e mi è stata rimborsata tempestivamente la differenza di prezzo. Telefono arrivato nei tempi dichiarati, 10 giorni, ben imballato, perfetto, facile da configurare.

11. kesäkuuta 2023

Uprofessionel kundeoplevelse

Jeg skulle have udskiftet min skærm til min iPhone 11 og havde desværre en ret ærgerlig og uprofessionel oplevelse. Man kunne oppe ved kassen se de forskellige skærmtyper, hvilket egentlig var super, dog var der ikke strøm på nogle af testmodellerne.
Jeg valgte dog alligevel at få min skærm skiftet, selvom jeg ikke kunne teste kvalitetstyperne på testmodellerne. Jeg blev lovet, at den kunne være klar på 30 min. (hvilket der også var reklameret for ude foran og inde i butikken). Da jeg kom tilbage efter en time, var den stadig ikke klar. Undskyldningen var, at der var kommet en hasteopgave af en anden kunde i mellemtiden, og at han synes, at jeg havde givet udtryk for at komme tilbage senere på dagen. Der var altså sket en misforståelse omkring, hvornår jeg ville komme tilbage og hente telefonen, hvilket selvfølgelig kan ske. Det virkede blot ret uprofessionelt, når der reklameres for 30 min. reparationstid og den dobbelte tid var gået. (Og han sagde endda, da jeg indleverede telefonen, at det kun ville tage ca. 20 min).
Ikke nok med det, så blev jeg anden gang lovet, at det kun ville tage 15 min, og så ville den være færdig. Da jeg kom tilbage for anden gang (efter 30 min) var den igen ikke klar. Denne tredje gang fik jeg af vide, at den ville være klar om 5 min, så jeg blev og ventede i butikken.
Da telefonen endelig var færdig, prøvede jeg at logge ind, hvor der poppede en meddelelse op på skærmen omkring udskiftelsen. Jeg spurgte ind til det, da manden blot stod ved kassen og ventede uden at guide mig eller lign. Mit cover måtte jeg også selv bede om, da han ikke huskede at give det tilbage sammen med telefonen.
Jeg forsøgte pænt at give udtryk for den lidt ærgerlige kundeoplevelse, da jeg samlet set måtte vente 1,5-2 timer på hele udskiftningen. Jeg fik blot en gentagende forklaring af den tidligere undskyldning, og der blev ikke tilbudt noget (f.eks. ift. pris, panserglas eller lign.) eller beklaget for at gøre situationen god igen.
Dog skal det nævnes, at den nye skærm virker som den skal, men kundeoplevelsen var langt fra god.

18. maaliskuuta 2023
Phone2u-logo

Vastaus yritykseltä Phone2u

hej, beklager din telefon var løbet ind i nogle vanskeligheder, som tog den ekstra ventetid mvh phone2u

Servicen er i top

Servicen er i top. Jeg var super glad for den hurtige, effektive og gode service, hvor jeg blev godt informeret, inden reperation.

Kan helt klart anbefale Phone2U.

19. tammikuuta 2023

Jeg kunne ikke tænde min telefon…

Jeg kunne ikke tænde min telefon her til morgen, og prøvede forskellige ting. Det var umuligt og telefonen var død. Phone2u havde gudskelov åbent i dag (d. 24. dec!) Med lidt magi lykkedes det ham at få den tændt igen! Og den fungerer nu helt normalt! Life saver! Kan klart anbefale denne butik, med SÅ god service! Plus det var gratis.

23. joulukuuta 2022

Super god oplevelse hurtigt og…

Super god oplevelse hurtigt og effektivt arbejde og den bedste oplevelse uden tvivl. Var forbi med min mobil fik lavet en ny skærm og et panserglas med og ingen problemer med min skærm. Kan klart anbefaledes.

2. syyskuuta 2022

Hurtig reparation og super service!

Har netop været forbi butikken for første gang i dag. Havde tabt min iPhone, som resulterede i, at opladeindgangen var bukket og derfor ikke virkede. På 15 minutter var telefonen fikset, og det blev endda gjort gratis! Super god service og vil absolut komme tilbage, hvis jeg skulle få brug for det en anden gang :-)

26. kesäkuuta 2022

Jeg var forbi forleden dag med sønnike

Jeg var forbi forleden dag med sønnike, han havde smadret sin iPhone 12 skærm, og en meget venlig fyr kom frem og tilbød blandt andet knægten en slikkepind og en sodavand, resultatet kan man bestemt heller ikke klage over. Tip top herfra.

26. tammikuuta 2021

Super god oplevelse

Super god oplevelse.
Jeg havde en smadret skærm på min iphone 8 og dette blev lavet hurtigere end jeg nåede at blinke. Super tilfreds kunde

26. tammikuuta 2021