Phoneklinik Arvostelua 62

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

My phone's charging port was not working and I couldnt charge the phone. Took it to the shop, they were super nice and got it all cleaned up in 5 minutes, totally recommended:)

Saanut 5/5 tähteä

Tak for en rigtig god oplevelse Phone Klinik. Jeg havde en super god oplevelse og blev mødt af en utrolig rar og serviceminded personale. Jeg ringede 20 min inden lukketid og var ivrig efter at f... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

⭐⭐⭐⭐⭐ Amazing Service at Phone Klinik in Fisketorvet! I had an excellent experience at Phone Klinik in Fisketorvet! My phone screen was completely shattered, and they fixed it within 30 minutes w... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Afleverede min MacBook, som skulle have skiftet skærm, til reparation. Det tog under 2 timer og til en fair pris. Har besøgt 5 andre butikker, som ville tage dobbeltpris. God service.

Yrityksen tiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Phone's charging port

2. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Phoneklinik

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service. Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Tabte min mobil

Tabte min mobil , de kunne fikse den på en time. God service, er så lykkelig! Kan helt klart anbefale!

30. toukokuuta 2026

God service hurtig reparetion

23. toukokuuta 2026

Fantastic service

Fantastic service. Had my iPhone 15 camera repaired fast and phone works perfectly again :) highly recommend.

Super flink

Super flink, informativ og enormt hurtig service - kan KLART anbefales!

Reparation Iphone

Venlig, imødekommende, kompetent betjening. Nulstilling af iPhone

Very good service :)

18. toukokuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Ahmed gav virkelig god service og var…

Ahmed gav virkelig god service og var imødekommende

12. toukokuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service, meget søde og hjælpsomme

Jeg kan varmt anbefale Phone klinik

5. toukokuuta 2026

It’s a good experience

It’s a good experience . The guy was very polite and helpful .

3. toukokuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

I love their screen protector

I love their screen protector. It saved my new phone.

16. huhtikuuta 2026

Best service I ever had for my phone 👍

Good service 😊

Great service :)

Fast and great service

Super fast and great service

Fin og hurtig service :)

25. huhtikuuta 2026

Super fin service

Super fin service. Anbefaler stedet.

23. huhtikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Gratis service med skift af gorilla…

Gratis service med skift af gorilla glas :)

21. huhtikuuta 2026

Altid god service. 🙌

21. huhtikuuta 2026

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin