We hadden enorm haast door een geannuleerde vlucht in Dusseldorf toch te halen in Amsterdam. Vanaf de parking zouden wij 1 uur de tijd hebben om bij de gate te komen. De vriendelijke jongeman heeft... Näytä lisää
Matige communicatie. Regelmatig voicemail, maar bellen op zich wel terug. Slecht Engels, zeker de chauffeur(s). De chauffeur is niet als chauffeur/medewerker van ParkOase herkenbaar. Je hebt dus... Näytä lisää
Opgebeld een half uur voor ja aan de parking toekomt.Je mag zelf je wagen parkeren, dus je bepaald zelf hoe dicht je bij de andere wagens parkeert.Enkel 3 min moeten wachten om te worden opgehaald.Dui... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het brengen en ophalen van de auto verliep zeer vlot. De medewerkers waren erg vriendelijk, aardig en beleefd. Alles was netjes geregeld en we zijn zeer tevreden over de service.
Yritys on vastannut
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 89 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Muut katsoivat myös näitä
Snel gefixt daar hou ik van
Snel gefixt daar hou ik van. Duidelijk beschreven hoe het werkt en hopelijk gaan we een goeie ervaring met jullie hebben.

Vastaus yritykseltä Parkmundo
Makkelijk en snel en een mooie…
Makkelijk en snel en een mooie aanbieding . Per mail een heel duidelijk overzicht ontvangen. Dit ziet er goed uit. Wij gaan het in september ervaren hoe de valet parking verlopen gaat.

PARKMUNDO reservering
Duidelijke website applicatie.
Snelle verwerking zonder omwegen.
Reviews doen hopen op goede praktische ervaring.

Vastaus yritykseltä Parkmundo
Voor Nederlander een beetje gekke ervaring maar prima
Ik lees ontzettend veel over dat bet brutale
Gasten zouden zijn.
Ik vond juist dat de afhandeling mooi snel
Ging. Meneer stond op ons te wachten filmde even een rondje om de auto liep de reservering door en checkte of alles klopte
En deed vervolgens wat hij zou doen.
Het enige beetje gekke wat dat er op de reservering shuttle service stond en wen half uur van te voren bellen. Echter stond meneer op de luchthaven en nam vanaf daar de auto mee.
Iets wat ik als heel
Prettig ervaar. Wel een beetje gek als hollander. Maar so far so good.

Vastaus yritykseltä Parkmundo
Geen personeel of shuttle aanwezig
Geen personeel of shuttle aanwezig, ik heb een uber moeten boeken om op het vliegveld te komen…

Vastaus yritykseltä Parkmundo
Makkelijk om te boeken en goedkoop.
Makkelijk om te boeken en goedkoop.
Reviews zijn positief. Vanuit deze punten een reservering gedaan.
We gaan het ervaren op 29-1

Goed geregeld allemaal!
Alle contacten onderling waren erg goed. We moesten zelf een halfuurtje voor aankomst even bellen met PM, maar dat was overbodig..Ze belden ons zelf al😉 Verder aardige mensen, en behulpzaam. De rit naar Schiphol ging mooi vlot! Absoluut een aanrader👍👌

Vastaus yritykseltä Parkmundo
Makkelijk te boeken ...zeer voordelig…
Makkelijk te boeken ...zeer voordelig en nu afwachten of het ook goed afgehandeld wordt in September ‼️‼️

Vastaus yritykseltä Parkmundo
Ik ben opgelicht door surefly parking…
Ik ben opgelicht door surefly parking Zaventem. Bij mijn terugkomst eiste zij dat ik een €325 boete betaalde anders lieten ze mij niet gaan, ik heb toen gedreigd de politie te bellen voor onvrijwillige vrijheidsberoving en toen hebben ze mij weer afgezet bij de luchthaven. Het was of €325 met de kaart of als ik zwart met cash kon betalen was het maar €250. Ik heb toen betaald omdat ik mijn auto moest hebben en omdat zij mij hadden omringd met ongeveer 10 man op een vrijwel lege parking. Ik gebruik deze website nooit meer van mijn leven. Ik ga ook een klacht indienen bij het FOD van deze parking.

Nette service
Nette service. Ze staan je goed te woord en auto stond de vorige keer al klaar toen we aankwamen.

Betrouwbaar
Keuzes en betrouwbaarheid hebben mij positief beïnvloed.

Vastaus yritykseltä Parkmundo
Schandalige behandeling door de medewerkers
Bij aankomst waren de parkeerplaatsen overvol. Je moest je auto maar ergens langs de kant parkeren terwijl daar een verbod op is!! We zouden de sleutels niet hoeven af te geven maar werden door het gebrek aan parkeerplaatsen daar wel toe gedwongen. Bij terugkomst moest je bellen om opgehaald te worden. Helaas meer dan 40x gebeld voordat er een keertje opgenomen werd en dan kreeg je een heel onduidelijk gesprek. Ofwel je moest wat geduld hebben. Na een uur wachten en 3x aan de lijn gehad te hebben gaf hij aan dat je het busje Carl en Carla moest hebben. Of je dat maar moet weten. Na nog eens 20 min wachten een taxi gepakt van €30,-. Eenmaal daar aangekomen zaten ze lekker te eten en kon er niet eens een excuus voor de onduidelijkheid af. Deed alsof zijn telefoon het niet deed maar die ging geregeld over en nam die ook op. Mijn vrouw belde het nummer waar ie bij stond en ook die nam ie op. Ofwel telefoon doet het prima. Erg onbeschoft hoe ze hier mee omgaan en boeit ze ook helemaal niks aangezien ze overvol zitten en ze weten dat de meeste mensen toch maar 1x zullen komen en je op dat moment toch niks anders kan dan je eraan overgeven!! Auto werd opgehaald en helaas heeft die onder bomen gestaan wat volgens mij niet aangegeven staat op de website en zit de auto helemaal onder de besjes wat er al lekker bijna 2 weken aan het intrekken is!! Echt schandalig hoe je hier geholpen word.

Makkelijk reserveren
Makkelijk reserveren. Alles is duidelijk op de site

Vastaus yritykseltä Parkmundo
alles verloopt normaal en je ontvangt…
alles verloopt normaal en je ontvangt vlot de nodige documenten in informatie

Vastaus yritykseltä Parkmundo
alles was supper top geregeld...echt…
alles was supper top geregeld...echt 1aanrader👌👍

Vastaus yritykseltä Parkmundo
De prijs moet direct helder zijn…
De prijs moet direct helder zijn inclusief alle kosten. Nu krijg je een prijs te zien en komen er daarna nog boekingskosten en een luchthaven toeslag bij. Erg vreemd, deze parking is juist als alternatief voor Schiphol P3 bedoeld. Dus hoezo een extra toeslag die je pas in een later stap krijgt te zien. De nachttoeslag komt er ook nog bovenop. Ook vreemd luchthavens zijn ongeveer 24 open, dus de kans is groot dat je op een onmgelukkig tijdstip aankomt of vertrekt waardoor er dus nog een extra toeslag bijkomt.