We hadden enorm haast door een geannuleerde vlucht in Dusseldorf toch te halen in Amsterdam. Vanaf de parking zouden wij 1 uur de tijd hebben om bij de gate te komen. De vriendelijke jongeman heeft... Näytä lisää
Snel te regelen, vond het wel vreemd dat je na het invoeren van de gegevens, data en tijden, nachttarief opslag, Schiphol Airport opslag èn reserveringkosten in rekening gebracht krijgt. In mijn geval... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Opgebeld een half uur voor ja aan de parking toekomt.Je mag zelf je wagen parkeren, dus je bepaald zelf hoe dicht je bij de andere wagens parkeert.Enkel 3 min moeten wachten om te worden opgehaald.Dui... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het brengen en ophalen van de auto verliep zeer vlot. De medewerkers waren erg vriendelijk, aardig en beleefd. Alles was netjes geregeld en we zijn zeer tevreden over de service.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 89 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Muut katsoivat myös näitä
Mooi overzichtelijke informatie

Vastaus yritykseltä Parkmundo
Waardeloze service en chantage bij vertraging – geldklopperij
Waardeloze service en chantage bij vertraging – geldklopperij!
Beoordeling: 1 / 5 sterren
Wat een ontzettend slechte ervaring. Wij hadden een valet-parkeerreservering staan, maar liepen door omstandigheden vertraging op. Toen we belden dat we er later waren, weigerde de parkeerservice de normale afspraak na te komen. Zelf naar hun terrein rijden was ineens geen optie meer.
In plaats van mee te denken, probeerden ze misbruik te maken van de stress: we moesten ineens een bizar extra bedrag van € 170 aftikken als we alsnog geholpen wilden worden. Dit voelt echt als een scam.
Wij hebben toen zelf de knoop doorgehakt, zijn weggelopen en hebben ter plekke een eigen oplossing gezocht. We hebben de auto openbaar geparkeerd en zijn met een Uber naar de terminal gegaan om de vlucht alsnog te halen.
Ook Vliegenenparkeren en Parkmundo bieden nul compensatie en schuiven alles af onder het motto "eigen schuld".
Laat je niet onder druk zetten door dit bedrijf en boek hier absoluut niet!

Vastaus yritykseltä Parkmundo
Ik heb een keuze kunnen maken uit…
Ik heb een keuze kunnen maken uit verschillende parkeermogelijkheden die allemaal goed gepresenteerd werden. Mijn keuze viel op de overdekte parkeergarage waar ik vorig jaar ook reeds mijn auto geparkeerd had. De afhandeling ging zeer vlot: dus ben ik tevreden met deze boeking.

Matig...
We vonden toen we snachts aankwamen om onze auto te parkeren het personeel heel onbeschoft helaas... we moesten ineens ook contant geld betalen.. was ons geheel onduidelijk... we kregen de auto ook behoorlijk smerig weer terug . Geen idee waar deze gestaan had, maar de matten binnen en de auto van buiten heel erg vies.
Toen we terug kwamen hadden we gelukkig wel een hele aardige man ,deze was buiten gewoon vriendelijk.

Prima bedrijf!
Ze waren goed berijkbaar voor vragen
En voor bellen bij aankomst en ook bij vertrek ook.
Wij hebben niet hoeven wachten op de pendel busje, zowel bij vertrek als bij terugkomst.
Klant vriedelijke chauffeurs.
Uiteraard ging de boeking( 2 weken voor vertrek) ook erg soepel.
Met andere woorden ga zo door😄

Overzichtelijke en duidelijke website

Vastaus yritykseltä Parkmundo
Het boeken was heel gemakkelijk.
Het boeken was heel gemakkelijk.

Vastaus yritykseltä Parkmundo
Bij aankomst was het erg rommelig en…
Bij aankomst was het erg rommelig en bij thuiskomst was het drama ze wisten niet meer waar de auto geparkeerd stond ik zou om 21 uur terug komen en de chauffeur zei nee om 18 uur terwijl ik het op papier had staan de auto zat helemaal onder de vogelpoep en stond uiteindelijk op een verlaten stuk braak terrein al met al nooit meer hier je betaalt voor 3 weken 180 euro maar volgende keer weer naar park dome vele malen beter t was jammer dat dat volgeboekt was
Deze is geen aanrader

Voordelig.
Wel. Snel en eenvoudig geregeld. Echt handig Ook voordelig.

Vastaus yritykseltä Parkmundo
Snel en gemakkelijk te reserveren
Snel en gemakkelijk te reserveren. Ook het mailen na de reservering is mogelijk. De medewerkers van dit bedrijf schrijven binnen paar dagen terug hun antwoord. Mooie samenwerking

Tijd wijzigen
Graag bij tijd wijzigen geen extra betaling vragen
Aangezien tijd van de vluchten later pas beschikbaar komt

Top service
top service, Erlijk snel reservering en altijd goed met ervaring van vorig reservering.

Vastaus yritykseltä Parkmundo
Ik kan nu geen oordeel geven daar ik…
Ik kan nu geen oordeel geven daar ik nog geen mail heb ontvangen na betaling.

Waardeloos! Reservering nergens te bekennen
Ik had via Parkmundo een parkeerplek gereserveerd bij Parkzone24. Bij aankomst bleek er echter helemaal niets te kloppen: Parkzone24 kon mijn reservering nergens terugvinden in hun systeem

Super vriendelijk personeel
Super vriendelijk personeel
Alles vlekkeloos verlopen!

Prima service
Prima service, auto werd echt binnen een paar minuten opgehaald bij terminal B/C. We moesten bij terugkomst helaas wel vrij lang wachten (half uur), maar dit zal ook met de drukte te maken hebben gehad. Alles verder wel duidelijk gecommuniceerd.

Snel gemakkelijk en prijstechnisch prima
Snel gemakkelijk en prijstechnisch prima

Hele fijne site
Hele fijne site. Duidelijke e-mails krijg je. Ik had het verkeerd ingevuld kon het gelukkig heel makkelijk veranderen. Top!