Parkman i Sverige AB Arvostelua 349

TrustScore 1/5 tähteä

1,2

Saanut 1/5 tähteä

Mycket dålig kundservice. Har vid flera tillfällen försökt nå företaget via telefon. Varje gång får man stå länge i kö, men när det väl blir ens tur kopplas samtalet ner. Dessutom tas en avgift på 49... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Nu har Parkman i Täby Centrum ändrat till endast 1 tim gratis parkering. Det känns stressigt och inte gästvänligt. Parkeringsautomaten vid Polishus-nedgången fungerar fortfarande inte - legat nere i m... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Har min bil registerad hos Parkman och mitt kontokort registrerat hos Parkman men får ändå en parkeringsavgift via Kivra + faktureringsavgift. När man sedan försöker nå personlig service och står i kö... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Har flertalet gånger blivit feldebiterad står 2h fri parkering men de debiterar efter 1 h. Kundservice tar en evighet att få tag i och de är mest hånfulla och menar att kunden har läst fel/ stått fel.... Näytä lisää

• East Chestnut Street 204, 67301, Independence, Ruotsi

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Bedrägeri

Bedrägeri! Fick en faktura på en betalning för parkering 50 mil bort från där jag bor. En omöjlighet att köra en punkterad gammal bil över 50 mil.

19. tammikuuta 2024

Lurenderier!

Lurenderier!. Några timmar innan jag åkte till Täby C så la jag till reg numret på nya bilen då jag är medlem hos Täby centrum. Gick in på er hemsida, la in reg numret. Fick bekräftelse mail från "autopay" om att jag skulle klicka på en länk för att bekräfta. Dubbelkollade för säkerhetskull genom att klicka på länken igen så fick jag upp "Gratulerar du har kopplat din Autopay osv". Får ändå en faktura på 60kr och reg numret har tydligen inte registrerats. Är detta någon slags samarbete mellan Täby C och parkman att luras?

23. tammikuuta 2024

Otroligt dålig service

Otroligt dålig service. Otydliga, otrevliga, oengagerade. Här är inte kunden viktig! Långa köer för att få telefonkontakt varenda gång man försöker dessutom. Undvik Parkman om du har möjlighet.

18. tammikuuta 2024

Totalt värdelös service.

Totalt värdelös service. Satt i kundservicen och efter 20 minuters väntetid blev jag omkopplad till en annan avdelning där jag satt som nummer 1 i kö i 45 minuter. Inget val om att bli uppringd eller liknande. La på samtalet.

15. tammikuuta 2024

Sämsta service

Sämsta service, stod i ett garage i hallonbergen där det är 2 timmars fri parkering stod 10-15 min för mycket utöver mina 2 timmar då fick jag en faktura på 54 kr för detta. Kanske vore bra om ni skrev in hur man kan betala in parkeringsavgiften det stod i princip bara betala inom 48 timmar. Borde vara bättre skyltat hur man betalar in en avgift.

4. tammikuuta 2024

Ogiltiga fakturor utan slut

Jag hyrde en långtidsparkering i Kista Science Tower från mitten av November till 31 Dec. Trots detta fick jag flertal fakturor som skulle kommit om det var dag för dag parkering jag använde mig av. Dessa dag för dag fakturor kom först till mig på autopay.io som Parkmans portal kallas, efter detta så kom fakturorna även i brev format hem till min Sambo som då står på bilen trots att parkeringen (långtids) var i mitt namn. Då hörde jag såklart av mig till Parkmans support om detta och dem makulerade dessa fakturor som gällde för dag för dag. Sen hände detta igen och jag hörde av mig igen och fick då höra att dem inte vet vad som händer eller varför det fortsätter komma fakturor trots att jag har en giltig långtidsfaktura. Alltså har jag behövt ringa och stå i deras telefonkö minst 7-8 gånger för att få dessa närmare 15 st fakturor makulerade. Runt samtal nummer 6 var jag lite för trött på detta och sa att jag inte känner att jag bör behöva betala någon faktura alls då tiden jag lagt på detta även då var långt över vad som kan anses vara rimligt för denna typ av tjänst. Hon jag talade med då höll med mig om detta men sa att jag behövde maila in ärendet till dem istället då inte hon kunde kreditera långtidsfakturan via telefon. Jag insåg här att jag behövde få långtidsfakturan uppskjuten om dem skulle hinna titta och svara på detta mail då svarstiden verkar ligga runt 2 veckor på denna typ av ärende. Supporten hjälpte mig då att få långtidsfakturan uppskjuten till 31 Jan, enligt vad hon sa (Detta var i slutet av Dec). Trots detta fick jag en betalningspåminnelse 9 Jan om just denna faktura. Jag hörde då av mig igen till Parkman om detta och återigen får jag förklaringen att det är strul i systemet och dem vet inte varför jag fått denna påminnelse trots att supporten jag talar med säger att det stämmer att fakturan skulle vara uppskjuten till 31 Jan. Har fortfarande inte fått svar angående kreditfakturan vad gäller långtidshyran trots att jag hörde av mig om detta 22 Dec. Jag är i kontakt med konsumentverket och har hela händelseförloppet dokumenterat och skickat detta in till dem att se över.

10. tammikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Utan förvarning kommer faktura med…

Utan förvarning kommer faktura med fakturaavgift 39 kr for en kort parkering medan infoskylten visade ingen avgift.. Ingen info om parkeringkostnad eller hur man betalar på plats

29. joulukuuta 2023

Tjuvar

Tjuvar!
Hur kan dessa kriminella fortsätta med stölden år efter år?
Vi parkerade i Väsby Centrum som hade 3 timmars fri parkering förut men som har tydligen ändrat till 2 timmar och för medlemmar 3timmar och inte informerat klart ändringen och det kostade oss 90 kr för att parkera 36 minuter i Väsby Centrum!

19. joulukuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Får ett sms att min parkering kommer…

Får ett sms att min parkering kommer dras från mitt kort på en plats jag ej befinner mig.
Kollar i appen och ser då ett annat regnummer på mitt konto, får tag i den person och visar sig att han har samma mail adress men understreck_ istället som jag har punkt.
Mailar kundservice som ber om ursäkt, hur är det ens möjligt ?

22. joulukuuta 2023

Dubbel faktura

Riktig dålig parkering företag, missade betala en faktura de skickade mig till Intrum (anmärknings företag). Där har jag betalat både avgiften och extra ersättning för fakturan och påminnelsen. Efter 1 månad skickar de igen samma faktura bara för parkeringen.

11. lokakuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Sämsta som man kan uppleva!!!!

Sämsta som man kan uppleva!!!!
Även när man ringer till företaget gällande faktura personalen är otrevlig!
Man känner sig att har blivit bestulen med sååååå höga avgifter 🤬

20. marraskuuta 2023

Felaktigt debiterad.

Otroligt dålig information gällande både registrering för medlemskap till parkeringsservice och ruskigt dålig service när man mejlar dom för att dom har debiterat fel. Dåligt bemötande. Kommer aldrig mer att tillåta automatisk debitering

1. marraskuuta 2023

Företag som arbetar bedrägligt

Företag som arbetar bedrägligt

Medlem i Mall of Scandinavias kundklubb
Reggat bilen, blir debiterad i alla fall för 3h:s parkering. Som kommentar när jag kontaktar kundtjänst, ditt andra fordon var samtidigt parkerat i garaget (det är en mc som är vinterförvarad sen några veckor tillbaka) inte heller fotodokumenterat att mitt andra fordon var samtidigt i garaget som påståendet, vilket behövs då mc inte registreras i deras in-ut kameror. Erbjuds återbetalning men ska då maila in ärendet trots att jag pratar med kundtjänsten. Lovad återbetalning vilket återstår att se om man får.

27. lokakuuta 2023

Sämst

Sämst. I fakturan står att man ska ladda ner appen för att undvika framtida fak.avgift. Försökte ladda ner appen via deras egen länk. Appen finns inte i ditt land, fick jag som svar. Och varför är det inte skyltat på parkeringsplatsen om betalning??!! Skämt företag 🤬

27. lokakuuta 2023

Dragits obehöriga transaktioner

Dragits obehöriga transaktioner. Visar sig att nya ägaren till min gamla bil parkerar överallt i Stockholm. Parkman kan däremot inte hjälpa till. Kanske stoppa transaktionerna och fakturera er faktiska kund istället? Ni verkar ju vara duktiga på att fakturera om man läser andra omdömen.

18. lokakuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Råkade stå 3 minuter utöver…

Råkade stå 3 minuter utöver parkeringstiden som ska vara fri i 3 timmar. För dessa 3 minuter skickar Parkman hem fakturor till mig med fakturavgifter som är 3 gånger så höga som själva parkeringavgiften på 15 kr eller 75 % av beloppet de tycker jag ska betala. Har reklamerat till Parkman att jag inte har ingått avtal med detta företag Parkman, där jag godkänt fakturaavgifter på 39 kr och inkassoavgift på 60 kr när själva parkeringsavgifter för 3 minuter är 15 kr.
En faktura från dem var på bara avgifter på 99 kronor (?) Vilket annat företag gör så? Inget företag som vill ha nöjda kunder i vart fall.(!)
Det finns ingen rim och reson eller förnuft alls hos Parkman. Tänker inte parkera på någon parkering alls där företaget Parkman finns med på någon namnskylt.

20. elokuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin