Mycket dålig kundservice. Har vid flera tillfällen försökt nå företaget via telefon. Varje gång får man stå länge i kö, men när det väl blir ens tur kopplas samtalet ner. Dessutom tas en avgift på 49... Näytä lisää
Nu har Parkman i Täby Centrum ändrat till endast 1 tim gratis parkering. Det känns stressigt och inte gästvänligt. Parkeringsautomaten vid Polishus-nedgången fungerar fortfarande inte - legat nere i m... Näytä lisää
Har min bil registerad hos Parkman och mitt kontokort registrerat hos Parkman men får ändå en parkeringsavgift via Kivra + faktureringsavgift. När man sedan försöker nå personlig service och står i kö... Näytä lisää
Har flertalet gånger blivit feldebiterad står 2h fri parkering men de debiterar efter 1 h. Kundservice tar en evighet att få tag i och de är mest hånfulla och menar att kunden har läst fel/ stått fel.... Näytä lisää
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Hemskt upplevelse på Mall of…
Hemskt upplevelse på Mall of Scandinavia. Min bil är registrerat både hos Parkman (Autopay) och MOS kundklubben, där de påstår att man har rätt till 4 timmars fri parkering. Har fått betala ändå trots varit där strax över 3 timmar. Har mejlat fram och tillbaka med kundtjänsten som i princip bara skicka om samma meddelande igen med instruktioner om registrering av bilen som jag redan gjort för länge sen. (jag fick dessutom betala 120 kr för de 2 timmars friparkering som de också marknadsför). Usel, under all kritik. Total missvisande marknadsföring av MOS och Parkman. Kriminellt agerande!
ALDRIG varit med om sämre bemötande
ALDRIG varit med om sämre bemötande. Det är otroligt hur många felfakturor man får av dem... Deras app kraschar hela tiden.. Dålig kundbemötande och otrolig oseriös företag.
Har fått felfaktura 10-15 gånger då…
Har fått felfaktura 10-15 gånger då deras autofaktureringsutrustning inte klarar av att läsa nya regplåtar.
Kan inte begripa hur man kan låta detta fortsätta ske efter så många gånger med samma bil.
Känns otroligt oseriösa. Är j*vligt less på att ringa och bestrida fakturor som inte är mina.
Förbannade tröttmössor
Sämsta skiten jag varit med om
Sämsta skiten jag varit med om. De ändrar villkoren i ett parkeringsgarage vid vårt kontor där jag och mina kollegor alltid parkerar. Gör det omöjligt att betala för parkeringen och rekommenderar mig att skicka in en ansökan om tillstånd för parkering och brösta p-boterna tills den är godkänd. Genomruttet företag.
Oseriöst bedrägar företag!!
Jag hade stått i Liljeholmenc parkerings garage i ca 10 min, (helger 2h gratis).
2 månader senare får jag en faktura från intrum som ärendet hade skickats till, jag hade varken fått någon faktura eller påminnelse. När jag ringde parkmark bemöttes jag av en otroligt otrevlig dam som absolut inte ville svara på mina frågor och hänvisade endast till intrum.
Avgift på en bil som jag inte äger. Ingen återbetalning!
De tog ut avgift för en bil som jag sålde för tre månader sedan. Tog bort min bils reg nr på mitt konto på Autoplay direkt då. Mejlat till dem men får ett hotfullt och väldigt otrevligt svar (av Hampus) att jag inte får återbetalning. De har stulit mig
Varning!
Varning!
MAFIA företag!
Skickar till dig direkt PÅMINNELSE för påhittade fakturor , om du inte betalar inom 2-3 dagar, då går du träffa Inkasso företaget!
En stor SKAM företag för Sverige!
Garanterat Sveriges i särklass sämsta…
Garanterat Sveriges i särklass sämsta Parkeringsbolag.
Jag har 2 bilar registrerade på mig och om båda befinner sig i samma köpcentrum blir den bil som stått längst debiterad.
Att bolagets datasystem är så gammalmodigt att man inte klarar 2 bilar på samma konto är totalt värdelöst!!
En rekommendation till bilister i Stockholm är att undvika parkering i Täby Centrum och Mall of Scandinavia.
Mycket missnöjd bilist som råkar äga 2 bilar.
Parkman en tråkig och dyr upplevelse
Parkman är en parkeringstjänst som inte är anpassad för företag med en bilpark där flera medarbetare turas om att parkerar firmabilarna under ett dygn. Det är omöjligt att hålla reda på den sammanlagda tiden för ett visst fordon med flera förare.
Parkman lever dessutom kvar i det förgångna och klarar inte av att skicka en faktura som e-post eller EDI utan envisas med att posta pappersfakturor med en administrativ avgift som är nästan lika hög som parkeringsavgiften när man haft samma bil sammanlagt parkerad över 3 timmar under ett dygn.
Otidsenligt, inte miljömässigt och inte heller hållbart då det blir väldigt kostsamt och omständligt att hantera för företag eller en privatperson för den delen.
En väldigt tråkigt erfarenhet om man besöker ett shoppingcentrum för att utföra jobb i centrumet eller att handla.
Inte heller speciellt trevligt bemötande i kundtjänst.
Snälla alla ni som driver shoppingcentrum, ICA handlare osv vänligen välj någon annan modern leverantör som är mer kundvänlig.
Parkman Undvik detta företag!
Undvik detta företag!
Fick garageplats i Stockholm och behövde en extra dag då mitt dåvarande garage skulle byta bjälklag och vi alla blev uppsagda.
Det var inga problem att debitera en extra dag...MEN ....att få acessbricka och kontakt med kundtjänst var fullständigt omöjligt! Jag sökte dem via mail och telefon. Telefon kundtjänst bara sa att de tar itu med mail i turordning. Det närmade sig mitten av mars 2023, fortfarande ingen acessbricka. 31 mars kom och jag skulle ha tillgång till garaget MEN ingen acessbricka fortfarande. Så höll det på in i april. Tillslut sökte jag AMF fastigheter som förvaltar och där var man väldigt service mined! Vi möttes och jag fick bricka. 2 veckor senare kom en bricka från Parkman med EXPRESS BREV ett skämt eller? Sedan dess har jag krävt återbetalning av hyresavgifter och utlägg för att parkera på gatan samt sveda och värk. Faktura på faktura kom med full hyra! Tillslut fick jag annan garage plats och kunde säga upp denna hos Parkman. Ny faktura för juli men denna gång med avdrag för utlägg och 500kr som sveda och värk! Jag begärde att inte betala för juli under uppsägningstiden men se det går inte. Omöjliga att nå, svarar inte på mail- kan dröja veckor innan svar.
Detta är inte ett bra företag, utan service och ointresserad av dig som kund!
De borde skämmas!
Så undvik!
Otroligt dåligt bemötande från…
Otroligt dåligt bemötande från kundtjänst. Fyllde i formulär om att jag ej fick Parkman betalning att fungera. Fick svar efter någon dag och då sades inget om att jag hade en avgift att betala. När faktura kom på 30 kr + 30 kr i avgift så kontakter jag dom ingen och ifrågasatte framförallt den extra avgiften (+100%). Fick då tyvärr en icke serviceminded kontaktperson som svarade på mina mejl. Den personen hade inga sympatier för mig som kund = kommer aldrig mer att parkera med Parkman.
Fullständigt uselt företag
Fullständigt uselt företag. Affärsmodellen är ocker och lurendrejeri.
Ett företag som lurar kunderna
Ett företag som lurar kunderna! Och kundtjänst är otrevliga och oresonliga.
Jag registrerade mig som medlem och…
Jag registrerade mig som medlem och hade 4 timmars gratis parkering. Men när jag parkerade min bil i 3 timmar och 40 minuter, debiterade de mig en avgift på 120sek på 2 timmar. När jag mailade och till och med ringde kundtjänsten, efter 30 minuter, de plockade upp och skyllde på oss att jag inte registrerade min bil ??!! Därför var bara 2 timmar gratis. Vad f.an är det!?? Lura folk så?!! Jag kollade min registrerade bil innan dess och de skyller fortfarande på mig? Tycker det här företaget att jag är dum eller vad?!! J.ävla hemskt
3h gratis parkering - eller..
Kom ihåg att på parkmans parkeringar så när det gäller tex 3h gratis parkering, så är det summerat under dagen. Så om du har parkerat först tex 4h och betalt och sen behöver åka och parkera igen senare på dagen, då har du förbrukat din tid och måste betala även om du bara står 15 min - trots skyltar 3h gratis parkering...
Parkerade utanför ICA Maxi Business…
Parkerade utanför ICA Maxi Business Park i Solna. Använde appen Easypark. Var inne och gjorde ett snabbt ärende på 3 min 58sek och blev debiterad 40,25kr. Vilket ocker!
Ytterligare ett parkeringsföretag som bara vill blåsa folk på pengar. Sorgligt!
Lägg ner skiten (Parkman).
Lägg ner skiten (Parkman).
Efter att ha läst andras omdöme är jag glad åt att jag inte fick skiten att fungera. Ett råd. Kolla på EasyPark hur det skall fungera.
Extremt otrevlig kundtjänst
Extremt otrevlig kundtjänst, inte hjälpsam alls
Ska parkera utanför mall of…
Ska parkera utanför mall of scandinavia. Innehar handikapptillstånd. Det är handikapparkering utanför hotellet utan skyltat att avgift gäller på handikapplats. Ser längre bort att dom angett som tillägs skyllt med avgift. Ringer för säkerhets skull och frågar vad som gäller och får till svar att det är avgift på alla platser trots att det saknar tillägs skylt. Provar att betala och automaten funkar inte. Då säger han på kundtjänsten att jag ska gå och leta reda på en annan. Förklarar för honom att det finns en anledning till handikapptillstånd och då lägger han på luren. Detta bemötande är helt horribelt