Hej Paket, Jag har precis köpt frakt av er och i bekräftelsemailet fick jag faktura, fraktvillkor men INGEN fraktetikett! Jag behöver omedelbart ha hjälp att få fraktetiketten skickad till m... Näytä lisää
det var tämligen enkelt att beställa tjänst hos er, enkelt att betala och när jag upptäckte att mitt paket både vägde mera och var större då ringde jag och förstod att nu annulleras beställningen och... Näytä lisää
Jag tyckte om att mannen jag talade med via chatten var mycket hjälpsam. Jag är mindre nöjd över att paketet verkar ha "försvunnit", i vart fall än så länge. Detta är andra på ett par månader ett pake... Näytä lisää
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Appalling service
Appalling service. No response to email enquiries regarding my package. Their tracking system is pure fiction. Avoid completely.
Enkelt att få fram den bästa frakten…
Enkelt att få fram den bästa frakten när det gäller leverans tid, pris och bra valmöjligheter för mig och mottagaren
Bra fraktpriser över hela världen.
Bra priser över hela världen med olika transportlösningar snabbt och enkelt. Oftast bra funktionalitet men kan ibland brista med fakturering eller underliga driftstörningar.
VARNING
VARNING! De verkar ha satt i system att skicka extra fakturor flera månader i efterhand, i mitt fall ca 5 månader! De påstår att paketet som man skickade ska ha vägt mer och varit större än man angett och därför ska man betala 300-500 kr extra!! Dessutom försökte dem smyga in att "paketet var otillräckligt paketerat", något som de självklart vill ta ut en straffavgift på. Jag har filmat mitt paket och hur välpaketerad den var, men något säger mig att det inte spelar roll vilka bevis man lägger fram.
RIKTIGT KASST!
Enkelheten att beställa och snabba…
Enkelheten att beställa och snabba leveransen!
Väntade hemma i fönstret i 11 timmar på…
Väntade hemma i fönstret i 11 timmar på paketet skulle hämtas upp. Budet kom aldrig.
worst service ever
worst service ever. i paid about $90+ sgd to ship my 7kg package back to singapore via courier FedEx. 3 weeks later, FedEx puts a charge on my card without ANY notice, another $150 sgd, then gave an invoice 2 days later. so the total was $240+ for a goddamn 7kg parcel.
idk what the point of this platform was when i can go to fedex/postnord directly for a cheaper rate. lots of hidden costs.
worst of all, no one came to pick up my parcel. the website has poor user interface so I had to directly email them to arrange for a pick up but no one turned up. contacted fed ex directly to arrange for parcel pick up.
anyways to save time, the EMOTIONAL STRESS, money etc., please go find another reputable source. this is coming from a poor exchange student who wanted to save cost but in the end spent more than budgeted and went through hell of a emotional whirlwind.
Låser sig halvvägs och man uppmanas…
Låser sig halvvägs och man uppmanas börja om. Behöver förbättras rejält.
Enkelt och smidigt
Enkelt och smidigt! Går man in på sitt "konto" ligger fraktetiketten där att ladda hem om man inte fått den via mejl. Kunde lätt följa paketet i det här fallet Fedex. Tog mindre än en vecka att få paketet från Finland. Supernöjd!
Tidigare fungerade allt utmärkt men nu…
Tidigare fungerade allt utmärkt men nu har jag blivit debiterad flera extra avgifter "på grund av felaktiga mått på ditt paket". Det är helt orimligt då jag väger och mäter mina paket med stor noggranhet. Jag har skickat paket som exempelvis var 1.10 meter långa men deras system påstår att paketet i fråga endast var 60 centimeter långt.
Jag har nu blivit tvungen att betala cirka 500 kronor i tilläggsavgifter. Dåligt!
Opålitliga
Opålitliga, fakturera extra i efterhand, hämtar inte vid avtalad tid, oförskämd kundservice
Krångligt och omständligt
Krångligt och omständligt. Dessutom vick vi en extrabetalning på 246:-, som bara var att acceptera, annars skulle processen börja om igen med att hitta en bokning. Något som från början sades kosta 625 blev nästan 900 SEK. Detta för att paket.se inte hade uppdaterat sidan. Så kan man inte ha det när en kund väntar på en leverans och priset är överenskommet utifrån den information jag fick på nätet.
Ej pålitliga
Beställde ett paket till Frankrike som skulle hämtas måndag efter mellan 10-14, ingen upphämtning- något hade gått fel och UPS skulle återkomma dagen efter mellan 10-14.
Chauffören ringer vid 16-tiden med ursäkten att det är svårt att planera körningar. Vi kan inte vänta utanför överenskommen tid för att det är svårt, vi har jobb ärende att göra.
Paketet skulle vara i Frankrike på torsdag så någon fler upphämtning har ej skett
Ingen information har getts mig
Jag kan inte följa paketet för att se om det hämtats/ lämnats, jag vet ingenting….
Kan inte rekommendera er som en pålitlig leverantör
VARNING
VARNING! Det här är ett bluffföretag. Går smidigt att boka men därefter kommer den obehagliga överraskningen. Mitt paket från Ebay vägde under 1 kg när jag tog emot det. Skickade tillbaka mitt paket m h a Paket.se och betalade enl ö k . 1 månad efter får jag en kravfaktura på 600kr att mitt paket vägde 5kg och UPS har därefter skickat ett krav till företaget. Företaget kan inte påvisa några tilläggsavgifter för ordern i fråga.
Lätt att boka och tydlig översikt över…
Lätt att boka och tydlig översikt över priser.