Paket.se Arvostelua

2 410
TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Hej Paket, Jag har precis köpt frakt av er och i bekräftelsemailet fick jag faktura, fraktvillkor men INGEN fraktetikett! Jag behöver omedelbart ha hjälp att få fraktetiketten skickad till m... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

det var tämligen enkelt att beställa tjänst hos er, enkelt att betala och när jag upptäckte att mitt paket både vägde mera och var större då ringde jag och förstod att nu annulleras beställningen och... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Saanut 2/5 tähteä

Krångligt och omständligt. Dessutom vick vi en extrabetalning på 246:-, som bara var att acceptera, annars skulle processen börja om igen med att hitta en bokning. Något som från början sades kosta 62... Näytä lisää

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(2 410)

40 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Räddaren i nöden

De enda jag hittade som kunde erbjuda en lösning där man skickar till sig själv ifrån en annan adress (utomlands). Fick också spårningslänk så jag kunde följa paketet hela vägen ifrån Cypern till Sverige.

26. toukokuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Så enormt mycket strul!

Så enormt mycket strul!
Ni måste se till att era APIer fungerar med era partners.

Vi hade ett bokningsfönster och ingen kom.
Ringde er och ni sade att de då skulle komma dagen efter

Sedan kommer de ändå. 3 timmar för sent

21. huhtikuuta 2025

Extremt sen leverans

Paketet hämtades en dag senare än vad som var överenskommet till att börja med.
Det indikerades att leveransen skulle ta ca 3 dagar men nu har jag fått preliminärinfo om att det kommer att ta 2 veckor(!). Vi får se när det dyker upp, har väntat över en vecka nu. Riktigt dåligt…

1. toukokuuta 2025

Paketet skulle hämtas mellan 9-15

Paketet skulle hämtas mellan 9-15. Ringde och kollade 13.30 när ungefär det skulle ämtas och fick till svar 15. Kom ingen bil 15 så jag ringde igen och då sas det att en halvtimme till. En halvtimme gick och ingen bil så jag ringde igen och frågade. Fick då svar att bilen inte är i min region ännu😡😡 så jag var tvungen att avboka frakten som de gjorde direkt och då jag betalade med swish fick jag tillbaka pengarna direkt. Nu blir det Post Nord istället. Lite dyrare men mer att lita på. Kan spåra det och paketet ska skickas inom EU.
De sa för övrigt ungefär sista samtalet att UPS är försenade idag pga Public holyday i Sverige imorgon. Ja de pratar bara engelska.

30. huhtikuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Jag tyckte om att mannen jag talade med var mkt hjälpsam!…

Jag tyckte om att mannen jag talade med via chatten var mycket hjälpsam. Jag är mindre nöjd över att paketet verkar ha "försvunnit", i vart fall än så länge. Detta är andra på ett par månader ett paket har kommit bort. Det förra paketet kom dock fram efter några veckors efterforskning, och det var ju bra.

22. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Extra faktura efter en månad att paketet vägde mer

Krav efter mer pengar efter en månad . Dem på står att pakter vägde mer än jag hade angett ! Det stämmer inte då jag vägde den på två olika våg . Jag såg här att jag var inte den ända som har fått samma krav på mer pengar efterhand ! Seriös bolag att skicka extra faktura efter en månad och säga paketet vägde mer .eller den var några CM längre . Ifall sista gången för mig att använda dem

8. huhtikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Kom en extra faktura efter leveransen…

Kom en extra faktura efter leveransen med krav för att paketet var för stort, tyvärr för Paket.se så fick jag tillbaka samma kartong efter utförd reparation så jag kunde kontrollmäta den igen. Den var mindre än det jag bokade och jag var även i kontakt med UPS som bekräftade att paketet var i rätt storlek. Jag upptäckte också att jag kunnat boka samma transport billigare direkt med UPS, snacka om blåsning!
Detta är för mig detsamma som bedrägeri och som jag funderar på att polisanmäla.

4. huhtikuuta 2025

Krångel med bar-coden

Krångel med bar-coden. Det står inget i instruktioner om att den ska sitta på paketet. Det står heller inget om att 3 kopior ac tull-dokumentet ska sitta på paket till schweiz. Det står inte att man MÅSTE lägga grejer i en låda, utan bara rekommendation - så jag fick tillbaka mitt paket uppsprättat. Jag vet inte om jag får några pengar tillbaka - eftersom jag fick beställa en ny leverans. Filen med bar-cod som var med i mailet gick inte att öppna.
Jag kommer definitivt inte anlita paket.se mer, utan kommer gå direkt till ups eller dhl/Hälsn. Tina

23. maaliskuuta 2025

UPS hämtade inte paketet

UPS hämtade inte paketet, inte vid något utlovat tillfälle. Jag blev tvungen åka till Norrköping och lämna in paketet till ett UPS-ombud där. Om det va lika uselt i fortsättningen vet jag inte än.

23. maaliskuuta 2025

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin