Saanut 5/5 tähteä

Nu har fält service varit här tack vare att Hampus på kundservice ordnade det. Tyvärr kunde man konstatera att min kabel var av igen, det var samma sak förra året. Tråkigt om det här ska hända varje å... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Undvik. Bara vaga budskap som svajjar mellan "Vi håller fortfarande på att planera" och "projektledaren har slutat" till "snart är det dags" och "vi skall kolla på det och få fart på detta".... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Sämsta tänkbara upplevelse. SKAMLIGT OpenInfra!! Efter mer än 5 veckor och två lovade besök (för att felsöka vår fiberboxen som inte fungerar efter försök att lösa det själv efter OpenInfras instr... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag har haft problem när jag byt bredband till Bredband2. Bredband2 tog 8 dagar i felsöking och hittade ingenting. Då har jag kontaktat Open Infra direkt. Kundtjänsts Isabelle och kundtjänstteam åtgä... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Internetpalvelujen tarjoaja

Yrityksen kirjoittama

Open Infra bygger, förvaltar och utvecklar fiberinfrastruktur till hushåll, företag samt kommuner i Sverige, Tyskland, USA, Norge och Storbritannien.

3,1

1 tähti

On vastannut 89 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Till Birgitta Sommarbäck

Bryt avtalet. Betala straffavgiften innan driftsättning annars tvingas ni betala fullt pris.
Processa om ni vill men det kommer inte att hjälpa.
ARN är antingen korrupta eller för inkompetenta.
Jag har förlorat hos ARN trots solklart avtalsbrott. Fick inte ens en prisreduktion.
Står i dag med en anslutning som jag vägrar använda eftersom jag av princip inte ska ha mera med OI att göra.
OI har brutit mot avtalet där det står något liknande "samråd med kunden om var kabeln ska dras sker innan installation"
Avtalsbrott med andra ord.
Ge upp innan det är för sent är alltså mitt råd. Tyvärr

30. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige

Hej Jon, då både vi och ARN är av samma uppfattning som skiljer sig från din egen så förstår vi att det känns olustigt. Men vi följer ARNs rekommendationer. Mvh Hampus på Kundtjänst

Saanut 1/5 tähteä

Open Infra skall lägga fiber i området…

Open Infra skall lägga fiber i området och var hur trevliga som helst för två år sedan när dom sålde produkten, med hembesök.

När det väl var dags grävde man utan att kommunicera detta. Min anslutning ligger helt fel. För att komma upp till lämpligt ställe på huset måste man gräva längs hela vår tomt ELLER gräva över tre elkablar och en vattenledning. Om man i stället lagt anslutningen åt andra hållet, vilket var fullt möjligt, hade man kunnat gräva utan några som helst problem.
När vi nu bett om en kontakt med ansvarig har vi inte lyckats få något svar från honom (och vi får inget telefonnummer) utan har bara fått respons från kundtjänst som bett oss skicka in en karta på önskad ändring. När vi gjort det har vi fått veta att det inte går att ändra. När vi vill dra oss ur skall vi betala 7900.
Jag kommer att kontakta ARN. Jag anser att det är totalt helvrickat att bete sig så här, rena idiotmetoder att inte vara kontaktbar. Benjamin, hör du det? Ansvarig för Munsöområdet, Ekerö.
Tänk om du kunde ha ringt på och diskuterat arbetet, (du var ju här utanför) innan ni började gräva, vad bra det kunde ha blivit. Jag vill inte ha min box i mitt badrum.
Birgitta Sommarbäck

23. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige

Hej Birgitta, tack för din feedback! När det kommer till tomtgrävning och liknande så måste vi alltid utgå ifrån vart vi har anslutningspunkten. Men jag ser till att Benjamin kontaktar dig för vidare dialog. Mvh Hampus på Kundtjänst

Dålig kommunikation och…

Dålig kommunikation och framförhållning. Återkoppling 1 år senare när vi blev lovade inom veckor i telefon.

En gubbe kom hux flux inom en timme en vardag utan någon information innan.

Han lyckades inte installera det utan fick komma tillbaka 2 ggr, vilket gjorde att vi fick ta ledigt från jobbet. Vid 2 tillfällen.

7. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige

Hej Kristian! Tack för din feedback! Det här låter som om att det ej har gått rätt till. Jag ska ta detta med mig till ansvariga och lovar bättring framöver. Om vi kan hjälpa dig med något gällande detta så vänligen kontakta oss på Kundtjänst. Mvh Hampus på Kundtjänst

Saanut 4/5 tähteä

Freundliches und kompetentes Auftreten.

Freundliches und kompetentes Auftreten.
Hatte nach Montage des Modems, sofort Internet.
Kleines Manko, die Erläuterung der weiteren Schritte nach Montage des Modems.
Und die wochenlange Wartezeit auf einen funktionierenden Telefonanschluss. (Easy Bell, Portierung usw.)

16. toukokuuta 2025

Bra kundtjänst

Bra kundtjänst som löste de flesta problemen. Även personalen på fältet godkänt.

13. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige

Hej Johan, tack för de fina ordern! Jag skickar detta vidare till ansvariga för respektive avdelning. Mvh Hampus på Kundtjänst

Sök på youtube

Sök efter open infra på youtube

2. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige

Hej Carl, Tack för din feedback! Man kan även läsa mer om oss på www.openinfra.com. Mvh Hampus på Kundtjänst

Lövbergsåsen 208

Hur ska vi veta om vi är nöjda eller inte.? Vi har inte fått någon router än.
Jag har en fråga
Kan vi få ett senare datum att betala in räkningen eftersom vi inte vet om det fungerar eller inte.. den ska vara inne den 16 maj.
Vi är missnöjd med hela hanteringen av inkoppling av fiber till oss.
Det har tagit väldigt lång tid att koppla in fibern. Vi fick dosan inkopplad för lite mer än ett å halvt år sedan. Jag har ringt er otaliga gånger. Fått prata med eran personal. Resetta otaliga gånger. Med eran personal på tråden. De har lovat otaliga gånger att höra av sej efter några dagar..🤣🤣🤣
Men inget har hänt.
Men plötsligt händer det.. otroligt..
Efter sista gången jag hade kontakt med er per telefon så får jag ett brev om att det är inkopplat efter 5 dagar.
Allt har varit otroligt dåligt skött från början till slut..
Jag undrar även när betalningen för grävningen på våran tomt kommer..??
För någon kompensation för att det varit dåligt skött lär vi nog inte få..

Mvh
Marie Öberg
Lövbergsåsen 208 Ljustorp

7. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige

Hej Marie, tack för din feedback! Router skickas ut av tjänsteleverantören som levererar själva bredbandet. Gällande fakturan så är vi inte omöjliga, ring oss på kundtjänst så ska vi se vad vi kan hjälpa dig med. Mvh Hampus på Kundtjänst

- Seriöser Werbevertreter

- Seriöser Werbevertreter
- Plangerechte, zeitnahe Realisierung
- Tel. Ansprechpartner

28. maaliskuuta 2025

Sehr geehrte Kundin, sehr geehrter Kunde,

vielen herzlichen Dank für Ihre hervorragende Fünf-Sterne-Bewertung und Ihr positives Feedback!

Es freut uns sehr, dass Sie mit unserem seriösen Vertriebsmitarbeiter, der termingerechten Umsetzung sowie der telefonischen Ansprechpartnerbetreuung rundum zufrieden sind. Eine klare Kommunikation und zuverlässige Abläufe sind für uns bei Open Infra von großer Bedeutung, und es ist schön zu hören, dass Sie dies zu schätzen wissen.

Für weitere Fragen oder Anliegen stehen wir Ihnen jederzeit gern zur Verfügung.

Mit freundlichen Grüßen
Bengt
Kundenservice
Open Infra

Väldigt trevlig personal

Väldigt trevlig personal som var här och grävde och när jag hade lite problem med betalningen så såg kundtjänst till att hjälpa. Mycket trevliga och proffsiga.

30. huhtikuuta 2025

Hej Maria,

Tack för din feeedbck och vad fint att du fick den hjälpen du behövde. Det tar vi med oss! Mvh Hampus på Kundtjänst

Saanut 1/5 tähteä

Två år av väntetid utan något framsteg

Två år av väntetid utan något framsteg. Dålig information. Finns ingen plan efter två år. Personalen är obrydd. Totalt oseriöst företag. Håll er borta.

28. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige

Hej Muzik, Tack för din feedback och beklagar den knapphändiga informationen du har fått ifrån oss. Jag skickar dig en förfrågan här så kan jag ta reda på lite mer konkret info. Mvh Hampus på Kundtjänst

2 år efter signerat kontrakt

2 år efter signerat kontrakt. Inte en spade i marken så långt ögat når. Nu har dessutom imbecillerna blivit av med certifieringen hos Robust Fiber. Deras skitsida säger att det inte finns planer på utbyggnad här medan deras hjärntvättade papegojor i kundtjänsten säger att det inte är länge kvar innan de sätter igång...

26. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige

Hej Jonas, Tack för din feedback! Jag ser till att skicka dig en förfrågan här så ser vi till att återkomma med konkret info. Mvh Hampus på Kundtjänst

Saanut 1/5 tähteä

Nu har vi väntat i fyra år på installation

Inget händer, det skulle påbörjas inom tre månader men nu har det tagit fyra år.

25. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige

Hej Linn, tack för din feedback! Det här är inte så som vi vill jobba. Jag skickar dig en förfrågan så ska vi få lite gas på det! Mvh Hampus på Kundtjänst

Saanut 5/5 tähteä

Ett missförstånd vid byte av trasig…

Ett missförstånd vid byte av trasig fiberbox gjorde att jag debiterades full kostnad utan serviceavtal, då jag fick uppfattningen att detta inte skulle krävas då jag inte orsakat skadan. Efter att jag fått faktura på hela kostnaden kontaktade jag open infra (obs via mail till deras kundtjänst, då deras faktureringsavdelning var väldigt långsam på att svara). Jag gick fakturan krediterad och fick teckna ett serviceavtal retroaktivt så att jag slapp betala för fiberboxen samt avsevärt reducerad kostnad för startavgift hembesök.

Jag blev förvånad och positivt överraskad över det tillmötesgående bemötandet då min tidigare erfarenhet av OI varit något negativ.

7. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige

Hej Hampus! Tack för din feedback och beklagar hanteringen. Skönt att allt löste sig till slut! Mvh Hampus på Kundtjänst

Saanut 1/5 tähteä

Open infra försöker mobba mig att…

Open infra försöker mobba mig att betala en felaktig nätavgift genom att stänga av mitt fiber. åtligen blir mitt fiber avstängt trots att jag har fått mejl från dem att min fastighet som är äldre kund inte ska betala denna avgift. Extremt dåliga på kundkontakt!

17. huhtikuuta 2025

Hej Mimmi,

Tack för din feedback! Jag skickar dig en förfrågan så ska vi hjälpa dig. Mvh Hampus på Kundtjänst

Saanut 5/5 tähteä

Fem stora stjärnor för snabb utryckning…

Fem stora stjärnor för snabb utryckning och väldigt trevligt bemötande när vår fiberbox av ålder tackade för sig och behövde bytas ut. Att få så snabb hjälp betyder mycket när man som egenföretagare jobbar hemifrån. Stort tack, än en gång!

9. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige

Hej Ingela, tack för din feedback och härligt att allt gick som det skulle. Mvh Hampus på Kundtjänst

Saanut 1/5 tähteä

Sämsta skitbolag som existerar!

1. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige

Hej Per, tack för din feedback! Jag ser att vi kontaktade dig i oktober förra året men saknar svar. Det här vill vi veta mer om så jag skickar dig en förfrågan här så tar jag det vidare. Mvh Hampus på Kundtjänst

Saanut 1/5 tähteä

Hade jag kunnat ge 0 stjärnor hade det…

Hade jag kunnat ge 0 stjärnor hade det varit givet! Aldrig var med om ett sådant oprofessionellt företag & hantering! Är inte ens en aktiv kund men fått hela gården uppgrävd pga fiberdragning! En process för att få den återställd som pågått i 2 år. Det slutade med att det inte svarar längre & blockerar! Otroligt dåligt skött & skulle aldrig rekommendera någon detta företag!

11. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige

Hej Sazzaro, Tack för din feedback! Det här vill vi veta mer om. Jag skickar dig en förfrågan här så får du återkomma med mer info. Mvh Hampus på Kundtjänst

Saanut 1/5 tähteä

OPEN INFRA: Verzögerung, Pfusch, Drohung, Ignoranz sowie Missachtung jeglicher Standards und Verträge - sind wir ein Einzelfall?

OPEN INFRA hat nach 3 1/4 Jahren (!) endlich in einem (!) unserer Objekte den beauftragten Glasfaseranschluss realisiert und bittet nun "bei Zufriedenheit" um eine Bewertung auf Trustpilot. Ist das Größenwahnsinn, Naivität oder Dummdreistigkeit?

Die Fakten: Vertrag 22.11.2021, Inbetriebnahme 12.03.2025 (!). Microrohr musste 3 x verlegt werden, zunächst hat die Firma probiert, uns erst 12 und dann 19 cm Verlegetiefe auf dem faktisch öffentlichen Grundstück unterzuschieben. Glasfaser konnte beim ersten Versuch mangels geeigneten Kompressors nicht eingeblasen werden, im weiteren Verlauf wurde sie 2 x wieder durchgeschnitten. Zwischendurch fehlte angeblich ein Port im Verteiler, so dass es monatelang nicht weiterging. Die Hauseinführung und Verlegung zum Hausanschlussraum (2 m) haben wir gern selbst ausgeführt, nachdem die Mitarbeiter eine orangefarbene Pipe mit Kabelschellen auf die Wand nageln wollten - die Anschlussgebühr wurde dennoch voll berechnet. Wir hätten den Anschluss bis heute nicht, wenn wir nicht 3 Jahre lang z. T. wöchentlich die Fertigstellung eingefordert und den finalen Installationstermin selbst organisiert hätten.

Zufriedenheit? OPEN INFRA ist das rücksichtsloseste und unstrukturierteste Unternehmen, mit dem ich je geschäftlich zu tun hatte! Den nun funktionierenden einen Anschluss habe ich aufaddiert mit etwa einer Woche Lebenszeit, drei Jahren stetiger Auseinandersetzung und 537,60 EUR sehr teuer bezahlt. Was OPEN INFRA uns geboten hat, ist keine Dienstleistung, sondern Pfusch, ständiger Kampf, Chaos und strukturierte Kundenverachtung.

Und es geht weiter: Ein weiteres Objekt mit 8 Wohnungen wurde einfach als fertig deklariert, obwohl nicht einer der Anschlüsse funktioniert. Auch hier stimmt die Verlegetiefe nicht (wird eingeräumt, aber nicht korrigiert), es gibt keine Faser-Redundanz, da für 8 Einzelanschlüsse nur ein Microrohr zum Gebäude verlegt wurde (egal), die Hauseinführung erfolgte durch eine Kellerwand ohne Manschette (Ergebnis: feuchtes Mauerwerk), Gebäudeanschluss sowie Hausverteilung bestehen aus einem gebrauchten Kästchen, in das man die verschweißten Fasern gestopft hat. Status quo: Seit ich die massenhaften Mängel formal gerügt habe, keine Reaktion trotz wöchentlicher Erinnerung und wiederholter Fristsetzung - nichts - pure Ignoranz und Verantwortungslosigkeit. Es geht also offenbar nicht ohne Gutachter, Klage auf Vertragserfüllung bei fachgerechter Ausführung und Strafanzeige wegen versuchten Erfüllungsbetruges.

Zufriedenheit? Euer Ernst, OPEN INFRA?

12. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Open Infra har blivit av med körkortet! Robust Fiber kastar ut Open Infra med badvattnet.

Nu har alltså Open Infra förlorat er certifiering hos Robust Fiber med omedelbar verkan. Aldrig nånsin har ett företag kastats ut på detta vis från branschorganisationen. Kvalitetsbristerna hos er blev till slut omöjliga att mörka. Kolla in P4 Gävleborg som var först med nyheten! Det här är ett totalt oseriöst företag med en legendariskt usel ledning i form av Erik Stjernstedt och Johan Sundberg - hur kan de överhuvudtaget fortsätta sin verksamhet? Näringsförbud finns det ju något som heter. Uppmanar alla kunder och markägare att snabbast möjligt avsluta era avtal med detta företag. #LRF #PTS #Robust Fiber #ARN #aftonbladet (Och stackars alla kundserviceanställda som måste låtsas hålla masken och svara något mumbojumbo här på TrustPilot.) #globalconnect

4. huhtikuuta 2025

Hej Nexa,

Tack för att du hör av dig och delar din feedback.

Vi är medvetna om att det finns två projekt i Gävleborg som inte har levt upp till våra kvalitetskrav. Just nu pågår ett arbete internt för att gå igenom dessa projekt i detalj och säkerställa att allt åtgärdas och hanteras på ett korrekt sätt enligt våra rutiner och branschpraxis.

Samtidigt vill vi lyfta fram att vi har ett stort antal projekt runt om i landet där både kunder och markägare är mycket nöjda med resultatet. Det förändrar dock inte det faktum att vi i dessa fall i Gävleborg brustit, och vi beklagar verkligen det.

Vi tar till oss din återkoppling och ser det som en viktig del i vårt förbättringsarbete framåt. Mvh Hampus på Kundtjänst

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin