Nu har fält service varit här tack vare att Hampus på kundservice ordnade det. Tyvärr kunde man konstatera att min kabel var av igen, det var samma sak förra året. Tråkigt om det här ska hända varje å... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Undvik. Bara vaga budskap som svajjar mellan "Vi håller fortfarande på att planera" och "projektledaren har slutat" till "snart är det dags" och "vi skall kolla på det och få fart på detta".... Näytä lisää
Sämsta tänkbara upplevelse. SKAMLIGT OpenInfra!! Efter mer än 5 veckor och två lovade besök (för att felsöka vår fiberboxen som inte fungerar efter försök att lösa det själv efter OpenInfras instr... Näytä lisää
Jag har haft problem när jag byt bredband till Bredband2. Bredband2 tog 8 dagar i felsöking och hittade ingenting. Då har jag kontaktat Open Infra direkt. Kundtjänsts Isabelle och kundtjänstteam åtgä... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Open Infra bygger, förvaltar och utvecklar fiberinfrastruktur till hushåll, företag samt kommuner i Sverige, Tyskland, USA, Norge och Storbritannien.
Lings väg 2, 16970, Solna, Ruotsi
On vastannut 89 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Henrik som vi fick hjälp med var verkligen hjälpsam och löste vårat problem med att få igång vår fiber. Hade läst om Open fiber innan och hur struligt det varit men det här ärendet skötte Henrik väldigt bra och smidigt!

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige
Otroligt oseriöst bolag. De tar ut en framkörningsavgift på 2080 kr/h, därefter ca 800 kr/h för reparation. Hur kan man motivera en framkörningsavgift på 2080 kr/h?? Inget jourjobb. Jag hade en tekniker som reparerade en trasig fiberkabel. Han var där i 2 timmar. Jag fick en faktura på 7300 kr före ROT.

Har nu felanmält 4 ggr pga ej fungerande Internet
Utan respons inga email inga sms Har varit utan Internet sedan fredag nu 46 timmar och inte ett ljud från Open infra
Ruttet !!! Ringde nu på för middagen dom tycker att mitt fel på Internet inte vad så stort ?
Kundtjänsten har mycket att lära om man tycker så om kunder.nu är det 5e dagen utan Internet och inte ett livstäcken från några reparatörer ?Hur länge ska detta ta 2025 ?

Negativt:
Hanteringen av återbetalning för ersättning för grävning på min mark tog över 2 år.
Positivt:
Jocke B visade sig vara en snabb och tillförlitlig kontaktperson som hjälpte till med snabb återbetalning

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige
Opålitlig leverantör, svårt att få kontakt med kundtjänst. Längre fiberavbrott (mer än 3 dagar) frekvent förekommande, utan någon jour eller påskyndande hantering.
OpenInfra -fiberleverantören i marken, hänvisar till Guardio Internetnord -som hanterar skickar ut signalen, och Internetnord skyller på OpenInfra. Moment 22 för oss kunder.

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige
Synd bara att det tog så oerhört lång tid att få in fiberboxen i stugan. Men informationen på vägen dit var bra. Så det blir en fyra.
Therese i Kundtjänst förtjänar fem stjärnor för sitt engagemang och sina vänliga mail när vi skulle slutinstallera fiberboxen.
Mvh Kjell Mattsson

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige
Oseriös firma. Det har gått mer än 1 och ett halvt år sedan vi signerade kontraktet. De har fortfarande inget datum då de tror att de kan komma. Sedan hotar de med avgift om man ska säga upp avtalet.

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige
Tog två år innan dom grävde, alla andra hade redan fiber. Sedan ytterligare en vecka efter grävning innan det äntligen fungerade. Okunnig support. Betalt ville dom dock ha direkt, så där var dom snabba!

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige
Oerhört bristfällig (utebliven) kommunikation.
Det är för mig ofattbart att ett företag kan ta emot en beställning om en tjänst i ett tättbebyggt villaområde (där man dessutom tack vare kommunala beslut är utan konkurrens) och sen inte behöva meddela annat än att "uppdatering i ärendet kommer inom 24 månader". Jag har pratat med er kundtjänst flera ggr, senast med en Nicholas Lindgren som på ett arrogant sätt förklarar att det finns ingen information att ge om när min leverans kan bli. Upp till 24 månader utan besked?
Jag vill komma i kontakt med nätdesigner och få transparens i hur beställningar till underentreprenörer ser ut. Ni ska gräva fiber. Inte bygga rymdraketer. Kundtjänsten på telefon har hittills endast svarat standardsvar, och de flesta är dessutom otrevliga när jag uttrycker att jag inte är nöjd och vill eskalera ärendet.

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige
Hej! Jag saknar återkoppling och handlingsplan från er angående bortforsling av stora mängder skräp och avfall från ert grävningsarbete som utfördes FÖRRA sommaren.

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige
Skulle de gå att ge minus hade jag gjort de. Snart ett år sedan de va här och tjatade hål i huvudet på en.

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige
Am 16.05.2025 wurde das Rohr für das Glasfaserkabel verlegt. Am 17.05.2025 habe ich an open infra Deutschland mich in einer Email mit Fotos über die sehr schlechte Hinterlassung drs Rasens beschwert. Bitte verfolgen Sie die Emails oder rufen Sie zurück unter
+49 4172 961856
Hillmer
Lange Heide 11
21444 Vierhöfen
Jag mejlade sent igår och blev uppringd på morgonen idag - supersnabb respons på min fråga och allt kunde dessutom lösas utan minsta knussel: snabbt och effektivt. Och med mycket trevligt bemötande från Jocke B! :-)

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige
Die Arbeiter haben das Leerrohr sehr schnell verlegt und der Vorarbeiter konnte Deutsch. Ich denke hier kommt es auf die Subunternehmer an. Bei uns hat sich dann die Verlegung auch verzögert. Das hatte aber wohl mit der Gemeinde zu tun. Für die spärliche Kommunikation während der Verzögerung gibt es einen Stern Abzug, aber sonst kann ich nicht klagen!
Usel hastighet! Krafigt överbelastat kvällstid!
Har varit i kontakt med dem flera gånger men inget händer.
Vi har 1000/1000, vilket fungerar bra under dagtid. På kvällen sjunker hastigheten till 15Mbps (långt ifrån 1000Mbps) då deras system är så kraftigt överbelastat.
Med 15Mbps går det inte att se på TV eller något. Helt värdelöst!
Vi var tvungna att gå tillbaka till internet via 5G nätet. Att installera fiber var pengar i sjön!
Löser de problemet, så kommer jag skriva det här och ändra betyget.

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige
Open Infra is a deplorable, reckless company whose incompetent fiber optic installation at Silver Fox Ranch is a danger to my horses, my business, and my livelihood. They had the audacity to install a 300-foot cable from the street through my property to my house, buried a pathetic 1 inch deep, with a 12-foot section completely exposed in a horse pasture and a 3-inch-deep section near my house. This spits in the face of the 12-36 inch industry standard, putting my 10 horses at risk of catastrophic injuries like fractures that could cost tens of thousands and obliterate my equine business’s hard-earned reputation. The 3-inch-deep cable near my house is a ticking time bomb for damage from a lawnmower or foot traffic, and the exposed pasture section forces me to fence off grazing areas and burn money on safety measures. If I worked from home, I’d be out of work for three days now, staring down a useless internet connection that’s probably as reliable as their installation. It’s Friday at 5 PM, and their pathetic 8-5 Frisco office (10601 Clarence Dr, Suite 250) is conveniently closed, leaving me stranded until Monday at best. I haven’t even bothered calling their sorry excuse for a help desk because their reputation for failure precedes them. I’m switching to Starlink for internet that doesn’t endanger my ranch or my work, and I’m exploring legal action to make Open Infra pay for this disaster. This company is a walking catastrophe—avoid them unless you want your property ruined and your business gutted.
Företaget har lovat installera fiber hos oss "inom kort" i över 2 års tid. Kundsupporten är värdelös och vägrar berätta vad som tar tid. Tyvärr är området låst till dom vilket är något annat sjukt påhitt.
Undvik till varje pris.
Är väl bara en tidsfråga innan detta bolag konkar.

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige
Möklinta Hebo 108, ständiga avbrott, seg fibernät, Leverantörer skyller på varandra. Det är vårt vardag och det speciellt tråkigt när man är beroende på wifi för att telefoni ska fungera.

Mein Anschluss ist noch nicht fertig….. 😥
We signed a contract for fiber installation with the verbal comment that delivery should be "latest this summer". 2 years later (!) we finally received the fiber cable installation - what we didn't receive is the router from their partner Gardio so that we can actually use the internet. What we do receive are invoices for a service we can't use. The response from openinfra has been very disappointing so far: "Nothing we can do."
I highly recommend to stay away from openinfra even if it sounds like a good deal. Nothing but trouble from an incompetent and customer-unfriendly company.