Yrityksen kirjoittama
On vastannut 98 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Ik heb de cameratas van Onyx besteld en ik ben er echt mega blij mee. Hij is ruim, stevig en zit super fijn op je rug. met allemaal handige vakjes. Ik ben heelmaal fan!

Vastaus yritykseltä Onyxjourney
Sehr schnelle Lieferung. Super Funktionen. Passt genau so rein in den Kofferraum wie er gedacht war für unsere Zwecke und hat sehr feine leise Räder. Innenleben ist hochwertig. Der Preis ist ziemlich üblich auch im Vergleich zu anderen Modellen. Passt alles für uns.

Vastaus yritykseltä Onyxjourney
De cameratas is echt geweldig voor elke fotograaf! Als professionele fotograaf is dit de beste tas die ik ooit heb gehad. Genoeg vakjes in de tas om alles kwijt te kunnen en ook een apart laptop vak, vakje voor drinkfles en statief kan er ook gemakkelijk aan! Verzending en communicatie is ook super!

Vastaus yritykseltä Onyxjourney
Prachtige tas en snel geleverd! De verpakking was een feestje om open te maken en ik heb hiermee eindelijk een mooie en functionele weekend / sportschool tas gevonden.

Vastaus yritykseltä Onyxjourney
Een zeer positieve ervaring met deze kofferset. De koffers maken een degelijke en kwalitatieve indruk en zijn duidelijk ontworpen voor intensief gebruik. Met name de wielen vallen op: stil, soepel en precies zoals vooraf werd beloofd.
Tijdens een reis van twee weken, met negen vluchten en meerdere landen, is de koffer stevig op de proef gesteld. Hij heeft zich daarbij uitstekend gehouden. Aan het begin bleek één van de koffers echter niet volledig goed te sluiten en ook niet volledig waterdicht te zijn.
Juist in zo’n situatie wordt duidelijk hoe belangrijk de service achter een product is. De klantenservice heeft dit voorbeeldig opgepakt. Het contact met Frank was bijzonder prettig: vriendelijk, betrokken en snel. De klacht werd serieus genomen en zonder enig gedoe werd er direct een passende oplossing geboden in de vorm van een nieuwe koffer die wél perfect functioneert.
Dat alles verliep soepel en klantgericht, met als duidelijk doel om het zo makkelijk mogelijk te maken. Dit niveau van service is absoluut een grote plus.
Kortom: een kwalitatief sterk product, gecombineerd met uitstekende service en goede garantie. Dat geeft vertrouwen en maakt dit een zeer aan te raden keuze.

Vastaus yritykseltä Onyxjourney
Super schnelle nachverfolgbare Lieferung in einer hochwertigen Verpackung. Ich habe das Duo 100L/38L bestellt und bin begeistert: hochwertige Materialien und sehr gute Innenaufteilung. Und die Leichtlaufrollen sind der hit; auch voll bepackt ist der 100L-Riese super easy zu bewegen.

Vastaus yritykseltä Onyxjourney
Super snelle levering. De eerste indruk dat het fantastische koffers zijn!

Vastaus yritykseltä Onyxjourney
Fantastische koffer, die ik graag meeneem op reis. Hele stylish kleur, stevig, en handige indeling. Ik moest wel even wachten op deze versie omdat de koffer uitverkocht was, maar ik werd goed op de hoogte gehouden en vragen werden snel beantwoord. Heel blij toen de koffer werd bezorgd!

Vastaus yritykseltä Onyxjourney
Colours on the website are a bit off from the product. Product seems to be allot lighter. As a tip maybe when advertising on social media name the colour of the product you are showing so people can see what the colour looks like in use. Nice product otherwise and very quick customer service. Unfortunantly no exchanges so had to spend 8€ return fee before ordering the right colour.

Vastaus yritykseltä Onyxjourney
Fantastic product, fast and uncomplicated delivery!

Der Koffer ist sehr schön und guter Qualität

Vastaus yritykseltä Onyxjourney
Ik heb de koffer nog niet ontvangen. Wanneer komt hij? Anders wil ik het geld terug.

Vastaus yritykseltä Onyxjourney
2x verkeerde model opgestuurd. Tas komt niet overeen met de afbeeldingen op de site. Excuses gemaakt dat ze net een andere model hebben maar 3 weken later staan nogsteeds dezelfde foto's/modellen (verkeerd) online. Edith* het oude model zijn erg mooie en kwalitatief goede tassen, en ik heb netjes en snel mijn geld terug gekregen.

Vastaus yritykseltä Onyxjourney
Ik ben super blij met mijn twee nieuwe thermobekers van 700 ml. Ik heb ze al gebruikt voor zowel koude als warme dranken en ben in beide gevallen ontzettend tevreden. Ze lekken niet!

Vastaus yritykseltä Onyxjourney
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.