Ik heb inmiddels meerdere keren gereisd met de AMICE Original reiskoffer en ben echt positief verrast. Ik heb van meerdere mensen complimenten gekregen over het design, het ziet er gewoon lu... Näytä lisää
Top ervaring met AMICE, fijne koffers die comfortabel en stijlvol zijn. Inmiddels 2 koffers (set) Echt super blij mee. Ik kan het aan iedereen aanraden!
Erg tevreden over de reiskoffers. Goede communicatie en zeer snelle levering. Mijn 2e is al besteld. Dankjewel amice.
Yrityksen kirjoittama
Onze missie bij AMICE is om de eerste klas reiziger te voorzien van koffers die zowel robuust als elegant zijn. We richten ons op de moderne professional: ondernemers, zakenmensen, en stijlvolle individuen die begrijpen dat een goede koffer meer is dan een hulpmiddel – het is een statement.
Hollanti
- info@amicetravel.nl
- amiceshop.nl
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Top ervaring met AMICE
Enorm blij met mijn koffer
Ik heb van meerdere mensen complimenten gekregen over het design, het ziet er gewoon luxe en stijlvol uit.
Wat voor mij echt het verschil maakt, is het gebruiksgemak. Er past veel in, de TSA sloten werken veel fijner dan ritsen en alles voelt stevig en betrouwbaar. Daarnaast loopt de koffer soepel, waardoor reizen een stuk relaxter wordt.
Het geeft me ook gewoon een goed gevoel om ermee te lopen, het straalt kwaliteit uit.
Ik zou deze koffer zeker aanraden aan iedereen die in stijl wil reizen, zonder gedoe.
Erg tevreden over de reiskoffers en service
Erg tevreden over de reiskoffers. Goede communicatie en zeer snelle levering.
Mijn 2e is al besteld. Dankjewel amice.
Top kwaliteit!
Top kwaliteit!! Donderdag avond besteld vrijdag al bezorgd goeie service!!
Mooie koffers; uitstekende service
Mooie koffers. Degelijke kwaliteit. Ging even fout maar dat is keurig door AMICE opgelost.
De koffers zijn op zich goed
De koffers zijn op zich goed, maar op een gegeven moment waren de codes van de sloten gewijzigd en kon ik het niet opgelost krijgen waardoor ik een vraag heb gesteld via Instagram op 8 maart. We zijn vandaag 23 maart geen enkel reactie ontvangen. Dat vind ik geen service

Vastaus yritykseltä AMICE
Prima communicatie over bestelde…
Prima communicatie over bestelde koffers die vooraleer in back-order hebben gestaan, maar netjes op aangegeven datum zijn geleverd.
Prachtige koffers van een dito kwaliteit.
Weekend tas AMICE
Vorige week een Weekend tas aangeschaft van AMICE, aangenaam verrast over de kwaliteit en Service!
Super product voor als je jouw spullen…
Super product voor als je jouw spullen serieus neemt! Echt kwalitatief top!
Gute schnelle Lieferung und Verpackung
Gute schnelle Lieferung und Verpackung. Der Koffer ist sehr gut verarbeitet und hat seine ersten Flüge bereits absolviert. Beulen und Schrammen gehören dazu. Also Alu Koffer haben irgendwann eine eigene Patina
Goed bedrijf .
Goed bedrijf .. mooie producten en snelle levering.. was ook goed verpakt …
Zeer tevreden en mooi.
Mijn bestelling was op tijd binnen zoals in de website beloofd is.
De koffer is nog mooier in het echt.
Ik ben heel blij met mijn aankoop en ga zeker aan vrienden adviseren.
Dag mannen van Amice
Dag mannen van Amice, ik reis momenteel door Azië en ben superblij met mn cabine koffer. Ik overweeg een ruim koffer ook van aluminium te kopen. Ik hoop dat jullie een goede start maken met jullie bedrijf in Hattemerbroek en bedankt dat een van jullie mijn koffer kwam brengen met nadat ik hem gekocht had, wat een verassing
Tijdige levering en correcte after…
Tijdige levering en correcte after sales. Heb de koffer pas 1 keer gebruikt en tot nu toe tevreden.
Super tevreden over de service
Super tevreden over de service! Aantal keer contact gehad en snelle en duidelijke reactie. Houden zich aan de afspraken. Inmiddels 4 koffers gekocht. Zien er top uit. Nog niet gebruikt, maar daar komt snel verandering in. Hopelijk is de kwaliteit vergelijkbaar met de service, maar ben ik vooralsnog niet bang voor. Top!
Duidelijke communicatie
Duidelijk e-mail ontvangen over de levering! Mooi product!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.