Eerst werd er naar ons per abuis een 2e kans telefoon toegestuurd terwijl er een nieuwe besteld was. Na contact met de klantenservice werd EXCUSES gemaakt en hadden wij binnen een paar dagen alsnog ee... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Onedirect is een correct bedrijf wat iets extra doet voor de klant. Levering daarentegen is niet goed verlopen, maar hiervoor is DPD verantwoordelijk. Levering heeft ruim 2,5 week geduurd. Tip:... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Meteen probleem opgelost, dankzij het telefoontje met one direct wist ik dat het pakket geleverd was, jammer dat DPD niet zo veel moeite doet, zelfs niet aan de deur geweest, gewoon afgezet aan een pa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
9 maanden geleden een Motorola portofoonset gekocht. Nu is 1 van de portofoons defect, dus contact gezocht met OneDirect. Diverse keren gemaild: wordt niet op gereageerd, bij bellen wordt verwezen n... Näytä lisää
Onedirect is sterk gegroeid sinds het werd opgericht in 1999 in Frankrijk. We zijn nu onder andere actief in Spanje, Italië, Portugal, Duitsland, Nederland, België, Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk. Onedirect is Europa's nummer 1 leverancier van professionele telecommunicatie-apparatuur. We hebben meer dan 2000 producten en accessoires in onze catalogus en meer dan 96% van de bestellingen worden verzonden op dezelfde dag!
Yrityksen kirjoittama

Zekeringstraat 17 A, 1014 BM, Amsterdam, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 4 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Snelle levering, sneller bezorgd dan op website aangegeven.
Heel blij met onze nieuwe gigaset.
Hele fijne telefoon, heel helder geluid

Vastaus yritykseltä Onedirect
Heb een hammer 5g gekocht en heb wat problemen.
Heb geprobeerd onedirect te contacten maar telefonisch onbereikbaar.
Via mail contact gezocht met garantie afdeling maar krijg je automatisch email bericht dat ze binnen 24 uur . Contact opnemen ( niet dus ) na 6 dagen nog niks gehoord . Dan maar mail naar het algemene info mail adres , Ja leuk automatisch email bericht in het spaans . Kortom een flut bedrijf . Heel jammer deze service. hoop dat jullie er rijk mee worden.

Vastaus yritykseltä Onedirect
Geen problemen gehad met de levering.
Snelle levering!
Selling low quality Hammer4 products. Not robust at all. If there is a problem you can phone, write emails.. but they do not respond. Everywhere can be a problem but COMMUNICATE!!! For me never again Onedirect!!!
Ik bestelde en betaalde 2 headsets maar kreeg er slechts één toegestuurd, op mails komt geen reactie. Telefonisch wordt er beloofd dat er een reactie zal komen. Tot heden zonder gevolg
Ce que j'ai acheté ne convient pas et comme j'ai dû retirer les plastique de protection pour pouvoir l'utiliser et me rendre compte qu'il était de mauvaise qualité, ils ne veulent pas que je puisse le renvoyer. En plus, il faut payer 14 euros pour le renvoyer. Pas contente du tout!
Geen reactie op retour aanmelding. Gebeld, gemaild, om het bestelde terug te sturen, krijg geen reactie. Heel slecht, ik zou graag het geld terug willen en de koptelefoons terug willen sturen. Maar dat gaat niet omdat ik geen retour label ontvang, of te wel nul reactie.
op 22-8-2025 een telefoon besteld bij onedirect, tot op heden , 8-9-2025 nog geen telefoon ontvangen.

Vastaus yritykseltä Onedirect
Goede informatie op website en vlotte levering. Telefoons makkelijk te installeren en werken prima

Vastaus yritykseltä Onedirect
Super easy ordering process, delivery ad service. Product is exactly as stated and is in daily use.

Vastaus yritykseltä Onedirect
Bedrijf houdt de klant goed op de hoogte, bij pakket is eerst alles in de Franse taal, overbodig 2 dagen verder als het aan de Nederlandse vervoerder is overgedragen is het wel in de Nederlandse taal
De eerste mail dus gewoon maar negeren

Vastaus yritykseltä Onedirect
Bestelling ging vlot & ook de volledig correcte levering. Buiten de wil om van OneDirect was er 1 van de produkten (Kenwood Walkie Talkie) stuk bij levering. Het duurde wel lang vooraleer er iemand reageerde op mijn email met de vraag voor retour - telefonisch wordt er niet gecommuniceerd over after-sales (heb paar keer gebeld), enkel via email en dat is toch wel een frustrerend minpunt. Om te bestellen kan er wel worden gebeld, niet voor klanten service. Afhandeling van mijn retour is hangende - lijkt weinig interesse om mensen te helpen die kapotte produkten geleverd krijgen. Ik zal zeker een nieuwe review plaatsen nadat de retour werd afgehandeld - misschien komt het toch nog allemaal goed binnen aanvaardbare termijn - maar op dit moment ben ik zeker niet onder de indruk van de naverkoop service, in tegendeel. Indien je iets dringend nodig hebt zoals ik deze apparaten is het een (weliswaar klein schat ik) risico van hier te bestellen.
Levering zoals aangegeven in omschrijving. En snel bezorgd.