Købte en vare der ikke kom frem - hverken første eller anden gang. Jeg blev sendt rundt i en manege af nordicool til flere distributionsvirksomheder der ikke kunne hjælpe med at finde forsendelsen.... Näytä lisää
Købte en julemand der skulle kunne kravle op ad en stige med blinkende lys, julemanden sidder fast med Velcro bånd, han kan ikke krave. Det viser Nordicool på salgs video. Der er ingen reklamation... Näytä lisää
Købte en julemand I reklamen skriver de “Gør julen endnu mere magisk med denne sjove og bevægelige julemand, der klatrer op ad sin stige med gaver i hånden. Perfekt som julepynt i hjemmet, but... Näytä lisää
Firma sælger og levere produkter som ikke lever op til de forventninger de lover på deres hjemme side. De kalder det selv for kvalitets produkter, til skarpe priser. Svindel på højeste plan. 1.2 stje... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Plat og Svindel
De sender kun det halve af det de lover
Varen kan heller ikke opfylde den kvalitet de påstår
Læs anmeldelser
Læs anmeldelserne, inden du ikke bestiller.
Øv, snydt
Øv, hoppede i fælden!
Fik mistanke, da strømmen af ligegyldige mails begyndte, men da var det for sent.
Advarsel
Advarsel. Dette er et fupfirma! Jeg glemte at tjekke Trustpilot inden jeg i dag bestilte en ting til min vandhane til 119. kr. De nægter at annullere en ordre, selvom man sender en mail om annullering inden 24 timer, som der står man kan i deres betingelser. Hold jer langt væk!
Kan ikke stole på firmaet
Vare købt og betalt, men ikke leveret.
Bliver holdt hen med snak og nu kan jeg ikke længere sende mail til dem, bliver blokeret.
Så det er åbenbart deres politik. Holde kunder hen med snak, og ingen levering.
Udsat for det samme med København Aveneu.
Så hold jer fra disse firmaer og tjek firmaer grundigt inden i bestiller varer på nettet. Tjek anmeldelser
Hvis jeg kunne give minus 5 stjerner så…
Hvis jeg kunne give minus 5 stjerner så havde jeg gjort det - 1 stjerne er kun fordi jeg ikke kan give o.
BS firma.
BS firma.
Ja, så hoppede jeg lige med begge ben. Glemte at tjekke TP. Der står levering dagen efter, men fra hvor? Først 5 dage efter er pakken i transit.
FIRMAET ER IKKE DANSK!👿
Minus 1/5stjerner
Minus 1/5stjerner
Køb på Temu, hvis du vil have det samme skrammel bare til halv pris.
Købte 4 kameraer, der skulle bruge dansk app, være trådløs og WiFi frit, holde strøm i op til 90 dage - og inkl. 32 gb. SD-kort.
Ingen SD-kort, holdte strøm i under en time efter 24 timers opladning der medfølger og kinesisk/engelsk brugsanvisning.
Ville bruge min fortrydelsesret, men blev oplyst at der på side xxxx står at de ikke refunderer varer på tilbud/kampagne.
Bare hold Jer væk.
Købt 2 kameraer
Købt 2 kameraer, de kan ikke holde strøm. Så de kommer aldrig til at virke.
Skrev til dem om en adresse, jeg kunne returnere kameraerne til, har ikke hørt noget fra dem.
Så kære venner KØB IKKE NOGET FRA DEN!!!!!!
Alt i alt en møg butik
Alt i alt en mø butik. Deres leveringstid er på over en måned hvis man overhovedet får varen. Når man klager til dem får man en sludder for en sladder. Anbefaler dem overhovedet ikke 😡
Pas på de tager en ved næsen.
Pas på de tager en ved næsen.
Jeg prøvede at få refunderet en varer da den ikke fungerede. Tro mig jeg var vedholdende men det lykkedes aldrig.
Jeg har købt Safecam hor Nordicool
Jeg har købt to Safecam hor Nordicool. De skriver at der er dansk app og at der desuden medfølger sd kort. Ingen af delene passer. Indlagt i kasserne er der en lille brugsanvisning på engelsk og app er ligeledes på engelsk eller kinesisk hvis man søger lidt rundt. Efter lidt skriverier hvor jeg oplyses at returnering er umuligt, bliver jeg tilbudt 20% refunderet, selvom der står på siden at der er 30 dages returret. det burde man skrive på opslaget at når man køber med rabat frafalder returret. det kommer først frem når man kigger ned i gruppen for retur. SÅ HOLD JER LANGT VÆK FRA DENNE SIDE.
Jeg havde desværre bestilt en vare fra…
Jeg havde desværre bestilt en vare fra nordicool men fortrød inden for få timer så jeg tjekkede deres hjemmeside og kunne se at man har 24 timer til at annullere købet hvis man fortryder købet, man skulle blot sende en mail. Jeg sendte mailen til dem 12-14 timer inden fristen for at annullere udløb. Nu har jeg så her til aften fået en mail fra dem om at de desværre ikke havde set min mail før nu så de kan ikke gøre noget og vil jeg returnere varen er det for min egen regning. Da jeg skrev tilbage til dem om tidsfristen så skrev de at det var bare ærgerligt men de vil give mig 20% på mit næste køb hos dem, som om jeg nogensinde vil købe af det svindlerfirma igen. KØB IKKE HOS DEM. DET ER SVINDEL
Købte 2 stk FlexiStrøm | 360-Graders…
Købte 2 stk FlexiStrøm | 360-Graders Vandhaneudløb.
Lever absolut ikke op til hvad I lover. Sprøjter sindssygt meget når man skruer bare lidt op for vandet.
Kan ikke være rigtigt man ikke kan have bare lidt tryk på.
Total skuffende.
Giver kun 1 stjerne da jeg ikke kan…
Giver kun 1 stjerne da jeg ikke kan give 0.
HOLD DA OP ET L…. FIRMA som alle skriver. HOLD JER LANGT VÆK. Varene jeg købte virker ikke og de vil ikke give pengene retur igen. De har været 16 dage om levering der mangler dansk manual og kort. Stadig vil de ikke give penge tilbage. Kære trustpilot I er nød til at man kan give firmaer 0 stjerner for der er en masse der ikke fortjener det.
Ærger mig over at være "faldet i…
Ærger mig over at være "faldet i fælden". Et bivoksprodukt til møbler, som er flere uger undervejs, lugter af Asien. Deres levering og tracking er kritisabel og utroværdig. Ingen ordreseddel i forsendelsespakken, som der vil være ved et pålideligt firma. Og produktet... skal bivoks ikke lugte af bivoks - eller? Det lugter ikke af noget. Kvaliteten er tvivlende. Bøtterne er små i forhold til pris og kvalitet. Ingen uddybende varedeklaration. Vil hverken anbefale Nordicool til andre eller købe det igen.
KØB IKKE NOGET PÅ NORDICOOL
KØB IKKE NOGET PÅ NORDICOOL
Jeg købte 2 stk. SafeCam hos Nordicool, der kom med en manual på engelsk der var så småt, at den var ulæselig, og der skulle være et 64 GB SD-kort inkluderet, hvilket manglede og op til 90 dages batteritid, men efter 1 time var der ikke mere batteri, så alt i alt er det det værste svindel jeg har været ude for.
SÅ KØB IKKE NOGET PÅ NORDICOOL
Det er den dyreste bivoks
Det er den dyreste bivoks, jeg nogensinde har købt - og den kan ikke gøre det bedre end den bivoks, man kan købe laaaaaaangt billigere i en lokal butik.
Normalt tjekker jeg Trustpilot før jeg køber på nettet - gjorde det desværre ikke denne gang.
Hvis jeg kunne give 0 stjerner vil jeg…
Hvis jeg kunne give 0 stjerner vil jeg gøre det, har købt en renøringsklips med et teleskopskaft den fungerer ikke, kan ikke få en retur adresse så nu er der smidt 180 kr ud , det er mange penge for en pensionist. Køb aldrig ved det FUPFIRMA.
Jeg har købt to Safecam hor Nordicool DONT
Jeg har købt to Safecam hor Nordicool. De skriver at der er dansk app og at der desuden medfølger sd kort. Ingen af delene passer. Indlagt i kasserne er der en lille brugsanvisning på engelsk og app er ligeledes på engelsk eller kinesisk hvis man søger lidt rundt. Efter lidt skriverier hvor jeg oplyses at returnering er umuligt, bliver jeg tilbudt 20% refunderet.