Købte en vare der ikke kom frem - hverken første eller anden gang. Jeg blev sendt rundt i en manege af nordicool til flere distributionsvirksomheder der ikke kunne hjælpe med at finde forsendelsen.... Näytä lisää

Købte en julemand der skulle kunne kravle op ad en stige med blinkende lys, julemanden sidder fast med Velcro bånd, han kan ikke krave. Det viser Nordicool på salgs video. Der er ingen reklamation... Näytä lisää

Købte en julemand I reklamen skriver de “Gør julen endnu mere magisk med denne sjove og bevægelige julemand, der klatrer op ad sin stige med gaver i hånden. Perfekt som julepynt i hjemmet, but... Näytä lisää

Firma sælger og levere produkter som ikke lever op til de forventninger de lover på deres hjemme side. De kalder det selv for kvalitets produkter, til skarpe priser. Svindel på højeste plan. 1.2 stje... Näytä lisää

1,2

Huono

TrustScore 1/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Løgnagtig markedsføring og defekte produkter

Største scam!!! Jeg modtog defekte kameraer som blev markedsført som nogle der kunne holde i 90 dage uden wifi eller strøm. Da jeg satte dem til efter de havde opladt helt, hold de ikke mere end 3 dage, billedet fryser og de virker slet ikke uden wifi. Den efterfølgende kundeservice var elendig og jeg kunne ikke få penge tilbage medmindre jeg selv betalte for forsendelse som ville koste mig samme pris som kameraerne koster fordi det skal sendes til Kina, også selvom der er tale om deres fejl udelukkende. Har aldrig oplevet så elendig og decideret løgnagtig markedsføring og kundeservice. Hold jer væk fra denne svindelside!!

2. joulukuuta 2025

Bor de i KINA ??? Bestilte den 22 NOVEMBER !

11 dage er der gået siden jeg bestilte en simpel "Ryg-skrubber" til 150-kr ...
Intet har jeg hørt, intet . . . :
Jeg for den ubehagelige fornemmelse af at dette firma IKKE er dansk ! Ergo = SNYD !
FORDI, jeg har fået pakker fra jylland 100-vis af gange uendeligt meget hurtigere !
Nordicool.dk : Regn med en Politianmeldelse hvis jeg ikke har pakken inden 2 dage !
Jeg GIDER ikke blive snydt ! ... Er i med !

3. joulukuuta 2025

Hold jer langt væk

Total dårligt.firma, lange leveringstider og da det ene produkt endelig dukkede op efter 18 dage, var det ikke det rigtige
Så skriver man til kundeservice og får et "autosvar" og 4 dage senere, er det intet sket.

30. marraskuuta 2025

FUP OG SVINDEL

Bestilte et par Safe Cam Pro kameraer og fortrød, men blev afvist da pakken var afsendt ! Stor løgn da pakken først ankom 17 dage senere. Den manglede dansk brugsanvisning, app, SD kort, og er UMULIG at installere. FUP OG SVINDEL HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA !

30. marraskuuta 2025

Ren Kina vare

Ren Kina vare. Bestilte en klatrende julemand på lysende stige. Det tog evigheder før den kom og det var det arveste billige skidt, , billig Kina ting og julemanden klatrer ikke. Slet slet ikke pengene værd. Køb ikke der.

20. marraskuuta 2025

Hold jer langt væk fra dette firma

Hold jer langt væk fra dette firma - snyd og svindel er hvad de kan… Købte to kameraer og efter laang leveringstid manglede de to SD-kort, de tilbyder mig 10% på næste ordre, og fortæller at de ikke har flere SD-kort… Jeg kunne heller ikke annullere ordren lige efter bestillingen, de skrev at de havde sendt varen afsted, der gik så næsten 3 uger inden jeg modtog pakken. Kvaliteten er også meget dårlig… Øv øv

25. lokakuuta 2025

Svindel firma som sælger kineserbras

Svindel firma som sælger kineserbras. De påstår at man ikke kan returnere varer købt på tilbud. ( de har ikke andet end tilbudsvarer Og de skriver at man har returret indenfor 14 dage og 100% pengene tilbage på deres HS. Men de tilbyder kun op til 20% af beløbet Hold jer langt væk fra det fup firma

15. lokakuuta 2025

Efter lang tids venten modtog jeg de 2…

Efter lang tids venten modtog jeg de 2 bestilte kameraer, desværre kunne jeg ikke bruge dem, men de tilbyder jo returnering og pengene tilbage, hvilket jo lyder godt - meeen se lige deres svar herunder, kunne man have forventet dette😊
Husk at læse alt også det med småt:-)
Efter nøje gennemgang af din henvendelse vil vi gerne informere dig om, at returnering af varer købt med rabat desværre ikke er mulig. Dette fremgår også af vores juridiske betingelser, som du kan finde på vores hjemmeside.

7. lokakuuta 2025

Jeg købte nogle kameraer fra Nordicool

Jeg købte nogle kameraer fra Nordicool, hold jer væk fra dem! Forbindelsen går så snart man er væk. Vinklen er meget reduceret, så man ikke fanger meget med dem ligegyldig hvordan man placerer dem. TOTAL SPILD AF PENGE.

26. syyskuuta 2025

TOTALT UBRUGELIGT KAMERA

Købte 2 stk smart HD mini cam.
Kameraerne ankom (efter MANGE dage) UDEN de lovede SD-kort og batterierne i kameraerne løb tør for strøm i løbet af 30 min. Desuden er selve opsætningen totalt håbløs for uerfarne brugere.
TOTALT spild af penge - KØB IKKE DISSE KAMERAER!!

20. syyskuuta 2025

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili