Købte en vare der ikke kom frem - hverken første eller anden gang. Jeg blev sendt rundt i en manege af nordicool til flere distributionsvirksomheder der ikke kunne hjælpe med at finde forsendelsen.... Näytä lisää
Købte en julemand der skulle kunne kravle op ad en stige med blinkende lys, julemanden sidder fast med Velcro bånd, han kan ikke krave. Det viser Nordicool på salgs video. Der er ingen reklamation... Näytä lisää
Købte en julemand I reklamen skriver de “Gør julen endnu mere magisk med denne sjove og bevægelige julemand, der klatrer op ad sin stige med gaver i hånden. Perfekt som julepynt i hjemmet, but... Näytä lisää
Firma sælger og levere produkter som ikke lever op til de forventninger de lover på deres hjemme side. De kalder det selv for kvalitets produkter, til skarpe priser. Svindel på højeste plan. 1.2 stje... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Aldrig benytte dette firma
For gud skyld køb og handle ikke med dette firma, for det første købte jeg 4 overvågningskameraer som overhovedet ikke ville fungere, og da jeg så henvendte mig til Nordiccool skulle de nok hjælpe mig med returnering, der gik flere dage og hørte intet, for til sidst at de beklagede over ikke og kunne give penge tilbage, så hold jer langt væk fra dem
Kan på ingen måde anbefales at købe fra…
Kan på ingen måde anbefales at købe fra dem, har købt en moppe som ikke virker, har skrevet til dem mange gange inden de svarede, de beklager at jeg har haft en mindre tilfredsstillende oplevelse, men tilbyder hverken penge retur eller en ny, det er det samme svar jeg får hver gang jeg skriver til dem, så et meget useriøst firma. Har købt den i starten af juni, så det hele er meget langsomt.
Hold dig langt væk fra det firma!!!
Jeg købte to overvågningskameraer, som skulle være plug & play....det er det så påingen måde.
Leveringstiden var også temmelig lang, men efter endelig at have modtaget ordren, har jeg nu brugt flere timer, ja faktisk dage, sammen med en særdeles IT-kyndig ven. De er umulige at få til at fungere stabilt. De falder konstant ud, HVIS man overhovedet kan få dem til at virke.
Nogle af de fejl man oplever, er at når man er på app'n og forbindelsen (endelig) er oprette, så mister den forbindelsen med kameraet og kommer med forskellige fejl. Man kan heller ikke ændre navnet på kameraet, så det kan idenficeres. Generelt er bruger interfacet forvirrende og ubrugeligt.
De få gange de har virket, bliver man mødt af irriterende reklamer, når man bruger APP'n.
Jeg vil naturligvis sætte pris på at få returneret mine penge, da begge kameraer er totalt ubrugelige.....men tvivler på det kommer til at ske.
Kan på ingen måde anbefales.
Kan på ingen måde anbefales.
Lang leveringstid og evt retur skal til Asien.
Eneste positive er deres hurtige respons via mail.
Fupfirma
Får ikke min pakke selvom de på tracktrace påstår den er leveret. De svarer ikke på mine henvendelser.
Fup og svindel butik
Jeg har købt en moppe, som var gået itu ved modtagelsen, med chancen for samme ville ske med næste - skrev jeg og bad om mine penge retur. Tilbudt 10% + 40 % rabat, endnu ikke afklaret. Skriver stadig med dem. KØB ALDRIG noget i den webshop, elendighed varer, om muligt ville jeg give -1000 stjerner.
Jeg ville give dem minus stjerner
Jeg ville give dem minus stjerner. Jeg fik et skærebræt som var nærmest farligt at bruge pga det ikke var slebet i kanterne. Kontakter firmaet på dagen og høre noget 1 uge efter - jeg skal sende billeder. Derefter høre jeg intet! Sender ca 10 mails- og efter 1 mdr. skriver de “ hvorfor vil dybhavet pengene igen?” Jeg sender billeder mm. Igen - og har intet hørt siden.
De sælger billigt bras og er et fup firma- køb ikke!
Jeg købte fire kroge til at hænge op på…
Jeg købte fire kroge til at hænge op på væggen, som skulle holde uden at bore i væggen, alle tre er faldet ned i løbet af natten, de skulle hænge 24 timer inden man hængte noget op på dem, de holdt bare ikke og nu er nr fire også faldet ned. Sikken noget skidt, 199 kr har jeg betalt for disse kroge som ikke dur. Det må siges at være temmeligt dyrt og jeg har klaget men ingen respons fra firmaet.
Ulla Hansen
Ordre nr 10411
Jeg har bestilt en mobbe fra…
Jeg har bestilt en mobbe fra hjemmesiden og har stadig ikke modtaget den. Jeg skriver via deres Facebook side men de svarer ikke. Lav med at købe noget derfra, er sikker på det fake firma. Anmelder hvis de ikke sender min varer som jeg har bestilt
Købte en vare for længe siden og har…
Købte en vare for længe siden og har intet modtaget. Kan ikke anbefale dette..." firma."
Der står på deres hjemmeside de har 4,7…
Der står på deres hjemmeside de har 4,7 stjerner og alle mulige flotte anmeldelser det er jo fup og svindel
Hæver pengene men sender ikke varen
Hæver pengene men sender ikke varen. Svarer ej heller på sociale medier eller mail. Kina firma ??
Ubrugelig moppe
Har modtaget en moppe, der overhovedet ikke virker, og slet ikke er identisk med videoen på Facebook, fuldstændig ubrugelig ☹️
Kig nu altid efter firmaoplysninger og…
Kig nu altid efter firmaoplysninger og kontaktoplysninger som CVR nr. og hvis det ikke er at finde på deres side, er det som regel varer fra Kina 🤥
Det er noget værre skrammel
Det er noget værre skrammel. Det lever slet ikke op til det der bliver på FB
Jeg giver op
Jeg giver op, det er et frygteligt sted at handle, efter at have bevist forkert leverance, lover og lover de at sende ny men intet sker der.
Ih guder det burde være ulovligt at drive virksomhed på den sløsede måde.
Fake firma
Fake firma
Er slet ikke det foto viser ren fup og svindel og. De svare slet ikk på de spørgsmål man stiller
Hold jer væk
Ingen stjerner
Ingen stjerner. Det er sender svarer slet ikke t det de viser. Rene fuskere. Køb intet. Smid pengene ud af vinduet i stedet.
Hop ikke på den - for godt til at være sandt
En fake firma og produktet hverken virker eller ligner, hvad man viser på FB. Lige til at smide i skraldespanden. Uanstændigt!