God og hurtige levering. God kundeservice ift. at informere om produktet før modtagelse og følge op efterfølgende. Jeg har ikke fået testet produktet endnu, når mit knæ har det dårligst, men det har... Näytä lisää

1. Day spa -hoitola

Hos Nordic Revive brænder vi for at gøre hverdagen lettere for danskere ved at tilbyde produkter, der støtter bevægelighed og komfort i dagligdagen.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Et forholdsvist nyopereret knæ - Av av

Et forholdsvist nyopereret knæ pga. brusk, der ikke har det for godt, der så får et vrid på en skiferie, der resulterer i et flosset ledbånd, var meget nedslående. Jeg troede ikke rigtig på vidundermaskinen, men fik den anbefalet af en veninde.
Jeg bruger den hver dag i 20-30 minutter, og jeg bliver stærkere og stærkere i knæet. Jeg behøver faktisk ikke rigtig at gå til fysioterapeut længere.

20. maaliskuuta 2026

Min oplevelse var helt i top

Min oplevelse var helt i top. Nem at bestiller kom hurtigt.
Jeg er så glad for min kneelux Pro. Bruger den hver dag og den hjælper på mine smerter. Men skal stadig opereres.

16. maaliskuuta 2026

PAS PÅ

Jeg fik anbefalet Kneelux Pro af min nabo og lånte hendes maskine for at prøve den. Den hjalp faktisk rigtig godt på mine knæsmerter så jeg tænkte at jeg også ville købe en selv. Jeg købte først en billigere et andet sted fordi de skrev at den var identisk men det var den altså ikke. Jeg kunne godt mærke forskel både på kvaliteten og effekten og jeg blev ærligt talt lidt skuffet. Så jeg endte med at købe hos Nordic Revive som jeg bare skulle have gjort i første omgnag. Den er lige så god som min nabos og jeg synes også det har været rart at man får god information efter købet så man ved hvordan den skal bruges. Den har virkelig hjulpet mig og det er jeg meget tilfreds med.

10. huhtikuuta 2026

Hurtigt i gang igen efter knæskade

Jeg har artrose i mine knæ. Ved hjælp af træning har jeg normalt en smertefri hverdag. Fik ikke desto mindre lavet et mindre vrid i mit knæ, som jeg først ikke følte var noget slemt. 1½ uge senere havde jeg nogle virkelig travle aftenvagter, og herefter kunne jeg ikke støtte på mit ben og måtte sygemelde mig. Bemærkede at varme omkring mit knæ var godt, og begyndte at lede efter om der skulle være noget der kunne gøre der bedre end et knæbind. Faldt over Kneelux Pro. Modtog den d. 26. marts og har brugt den ihærdigt både før og efter træning. Nu her knap 2½ uge senere er jeg tæt på at være tilbage i vanlig gænge og er overbevist om, at Kneelux Pro har hjulpet mig hurtig i gang igen. Jeg ved ikke hvordan jeg kommer til at bruge den i fremtiden. Men den bliver i mit "hjemme beredskab".

10. huhtikuuta 2026

Hej Karina

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 🙏

Det lyder som et krævende forløb med dit knæ, så hvor er det dejligt at høre, at du allerede er godt på vej tilbage igen. Og stærkt, at du selv var opmærksom på, hvad der hjalp dig undervejs 💪

Vi er også rigtig glade for at høre, hvordan du har brugt den både før og efter træning – det er virkelig værdifuldt for os.

Hvis du har lyst til at dele lidt mere om din oplevelse, vil vi meget gerne høre fra dig på info@nordicrevive.dk.

Tak igen for at tage dig tid til at skrive – og rigtig god bedring fremover 🙌

De bedste hilsner
Nordic Revive

Sikkert et fint produkt

Sikkert et fint produkt - virker på min mands gigtknæ, men ikke på mit meniskopererede knæ

4. huhtikuuta 2026

Hej Pia
Tusind tak fordi du deler jeres oplevelse 🙏
Det er vi glade for at høre, at produktet har en god effekt på din mands knæ. Samtidig har vi fuld forståelse for, at det ikke virker ens for alle, især når der er tale om forskellige typer knæproblemer 💚

Tak for din ærlige feedback, den betyder meget for os. Hvis du har spørgsmål eller ønsker sparring i forhold til brugen, er du altid velkommen til at skrive til os på info@nordicrevive.dk.

Handlen forløb upåklageligt

Handlen forløb upåklageligt
Jeg har endnu ikke mærket den store virkning af apparatet,men bruger det stadig og håber på det bedste

29. maaliskuuta 2026

Hej Lars
Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Det er dejligt at høre, at selve handlen forløb som den skulle.

Når det gælder effekten, kan det for nogle tage lidt tid, før man for alvor mærker en forskel, især hvis generne har stået på i længere tid. Det er rigtig godt, at du fortsætter brugen, da kontinuitet ofte gør en stor forskel 😊

Vi håber, at du med tiden vil opleve en tydelig forbedring. Har du spørgsmål eller brug for tips undervejs, er du altid velkommen til at skrive til os på info@nordicrevive.dk

Jeg er overbevist om at knæmaskinen har…

Jeg er overbevist om at knæmaskinen har en positiv effekt på mine smerter.

28. maaliskuuta 2026

Hej Peter
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏
Det er rigtig dejligt at høre, at du oplever en positiv effekt på dine smerter - det betyder meget for os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Indtil nu er virkning beskeden

Indtil nu er virkning beskeden. Men føler, at den på længere sigt kan hjælpe.

24. maaliskuuta 2026

Hej John
Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Det er helt forståeligt, at effekten kan føles lidt beskeden i starten. For mange kommer resultaterne gradvist over tid, især ved længerevarende gener.

Det er godt at høre, at du allerede har en fornemmelse af, at det kan hjælpe på sigt - vi håber, at du med fortsat brug vil opleve en tydelig forbedring.

Apparettet virker godt på mig.

16. maaliskuuta 2026

Hej Niels
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at KNEELUX PRO virker godt for dig og forhåbenligt hjælper på dine smerter 🙏

Hurtig og sikker levering

18. maaliskuuta 2026

Hej Søren

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service - vi gør altid vores bedste for at få KNEELUX PRO hurtigt og sikkert afsted til vores kunder! 😊🙏

Jeg var skeptisk, men blev positiv overrasket

Jeg var skeptisk, men må erkende at den virker præcis som de beskriver. Jeg har brugt den 4 gange, hvor ubehaget i knæ (Ledbånd på ydersiden af benet) forsvinder efter brug - på kortsigt har det til nu virket efter hensigten - jeg håber den på den lange bane vil fikse overbelastningsskaderne helt

17. maaliskuuta 2026

Hej Christopher,
Tusind tak fordi du deler din oplevelse! 🙏
Det er rigtig fedt at høre, at selvom du gik ind til det med lidt skepsis, alligevel er blevet positivt overrasket — og allerede kan mærke en forskel efter få gange 😊

Vi forstår godt, at du også er spændt på, hvordan det udvikler sig på længere sigt, og vi håber, at du med fortsat brug vil opleve en stabil forbedring.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive!

Super produkt .

Super produkt .

15. maaliskuuta 2026

Hej Lars,
Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med KNEELUX PRO 😊

Hurtig levering

Hurtig levering, den varmer fint, men jeg er endnu ikke helbredt!

25. helmikuuta 2026

Hej Anette,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Det er dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at du er glad for varmen i produktet.

Og ja — vi ville ønske, det var en mirakelkur fra dag ét 😉 For mange tager det lidt tid og kontinuerlig brug, før man oplever den fulde effekt.

Vi håber, du med tiden vil mærke en tydelig forbedring. Har du spørgsmål eller brug for tips undervejs, er du altid velkommen til at skrive til os på info@nordicrevive.dk

Jeg er vild med den :)

Jeg er vild med den :)

27. helmikuuta 2026

Hej Christina,

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har stor glæde af KNEELUX PRO! Vi håber kun det fortsætter sådan 😊

Jeg har købt en knæ massage med garanti…

Jeg har købt en knæ massage med garanti om hvis jeg er utilfreds så sender jeg det retur. Jeg prøvede i over en måned og mærkede intet ændring og sendt retur. Købt den for 750 fordi den kom efter 4 uger og når den blev sendt retur , fik jeg kun 550 tilbage.

21. helmikuuta 2026

Kære Petrus

Vi er glade for, at vi fik talt sammen og fik opklaret situationen. De 550 kr., du først så, viste sig ikke at være fra os, men fra en anden virksomhed med et lignende navn.

Vi har naturligvis refunderet hele beløbet for din retur, som aftalt.

Vi beklager forvirringen – og tak fordi du gav os mulighed for at få det undersøgt og løst 💙

Efter at jeg havde købt en kneelux pro…

Efter at jeg havde købt en kneelux pro og prøvet i tre uger, måtte jeg ærgerligt nok erkende at den ikke virkede for mig, og valgte derfor at sende den retur.
Jeg bestilte en returblanket og sendte den retur nogle dage efter jeg havde modtaget denne, og fik selvfølgelig en kvittering for forsendelsen.
Nu går der så i omegnen af tre uger hvor jeg kan se på Track’n trace hos DAO, at den bare står til sortering på forskellige terminaler og intet andet.
DAO er så ramt af voldsomme forsinkelser og så tænker man selvfølgelig sit.
Jeg kontakter Nordic Revive og forelægger dem problematikken, Cecilie i kundeservice svare at hun kan se at jeg har overholdt min del af returneringen korrekt, og selvom de endnu ikke har modtaget pakke, vælger hun at starte tilbagebetalingsprocessen.
Der går tre dage og så bliver beløbet indsat på min konto, og efter reglen minus forsendelsen som jeg selvfølgelig skal betale, fair nok.
Nordic Revive kan være stolte over at ha’ servicemindede ansatte som Cecilie i deres kundeservice, det er medarbejdere som hende der gør det til en leg at handle på nettet, og jeg vil helt sikkert og uden tøven handle hos Nordic Revive igen.
Tusind tak for en god oplevelse 😉👌

1. helmikuuta 2026

Lidt dårlig start med længere…

Lidt dårlig start med længere leveringstid end lovet.
Efter en rigtig god dialog fandt vi en løsning/kompensation som jeg var og er rigtig godt tilfreds med.
Produktet virker i øvrigt efter planen og forhåbningerne.

15. tammikuuta 2026

Hej Michael

Tak for din anmeldelse og for den gode dialog 🙏
Selvom starten ikke var helt som ønsket, er vi glade for, at vi hurtigt fandt en løsning, du var tilfreds med - og at produktet lever op til dine forventninger 😊

Vi lægger stor vægt på, at man altid føler sig godt hjulpet, hvis noget ikke går helt som planlagt.

Tak for tilliden. Skulle du få brug for os igen, er du altid velkommen til at skrive til info@nordicrevive.dk.

De bedste hilsner
Team Nordic Revive