Saanut 5/5 tähteä

Jeg har nu købt 8 halskæder i løbet af et par år, både til mig selv og som gave. Kæmpestort udvalg af de smukkeste kæder 😍 og den bedste og mest imødekommende kundeservice som man kan ønske sig... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Just flawless! The whole experience from placing order to receiving it was very smooth. The bracelets are so well done, packed and gently delivered. Everything is well thought! Shipment oversea... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Synes der manglede lidt information Fra mail om, at nu er ordren modtaget, til nu kan pakken afhentes på udleveringsstad, var der ingen information. Vanligt kommer der besked om, at pakken nu er a... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Jeg købte en smuk halskæde til min lille datter og et armbånd til mig selv. Desværre gik halskæden i stykker efter kun et par måneder, hvilket er rigtig ærgerligt, da jeg virkelig var glad for mit køb... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Korusuunnittelija
  2. Koruliike

Yrityksen kirjoittama

We sell a curated selection of Necklaces and Bracelets made from the finest Baltic Amber for Children, Adults and Playful Souls. Nirrimis is a Copenhagen based brand but keep calm we ship Worldwide

4,6

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 4/5 tähteä

Der gik lidt for længe syntes jeg

Der gik lidt for længe syntes jeg, før at tingene blev sendt. Men virkelig flotte smykker

5. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Nirrimis

Tak for feedback Frederikke og nogle gange tager det desværre lidt længere tid at få afsendt de enkelte ordrer men vi gør vores bedste :)

Saanut 5/5 tähteä

Flotte smykker og altid hurtig levering…

Flotte smykker og altid hurtig levering og god kundeservice. Har købt flere ravsmykker hos Nirrimis og kan varmt anbefale at handle hos dem.

2. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Nirrimis

Tak Laura det sætter vi pris på og dejligt du er glad for vores smykker :)

Virkelig pæne smykker

Virkelig pæne smykker, jeg er glad for mine 3 halskæder, går med dem hver dag. Nirrimis har en hjemmeside man kan finde rundt i. De er hurtige til at svare på e.mails og chat, som har været med til at give 5 stjerner. Dog ville jeg ønske, der var lidt flere smykker at vælge imellem, og at de dyre smykker var ca. 150kr billigere.

10. maaliskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Nirrimis

Hej Yasmin tak for din ærlige og konstruktive feedback det er virkelig noget vi kan bruge til noget og helt sikkert noget vi vil tænke over :)

Smukke smykker

Smukke smykker, hurtig levering og god kundeservice hver gang.

24. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Nirrimis

Tak Vibeke det var en dejlig besked her mandag morgen :)

Wow igen super glad

Dette er 4. Smykker jeg køber hos nirrimis og den er lige så smuk og pakket super flot ind jeg er så taknemmelig over den og hurtig levering tak

31. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Nirrimis

Tak Camilla det var en dejlig besked at modtage inden weekenden :)

Alt godt

Fineste smykker, sødeste mennesker og super hurtig levering❤️
Kun godt herfra.

4. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Nirrimis

Mange tak Mathilde det var nogle varme ord :)

nemt og hurtigt

12. joulukuuta 2022

Tak Irene,
Ærgerligt vi ikke lige fik den sidste stjerne med men vi er glade for de 4 :)

Smuk halskæde, hurtig levering

Smuk halskæde, hurtig levering. Og mange andre smukke smykker, som kunne friste mig til at vende tilbage til nirrimis.com for flere køb.

24. marraskuuta 2022

Tak Lene det varmer :)

Nemt

Nemt. Hurtigt. Flot produkt til rimelig pris.

1. marraskuuta 2022

Tak Pia :)

Just flawless

Shipment overseas was so fast! Especially during the holiday season, the package received well on time.

I would definitely go back and order again! It’s such a pleasure to support this cute family business. Amazing! Thank you so much!

Irina

29. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Nirrimis

Thanks Irina it means a lot for us and so glad that you had a great shopping experience with us :)

Best

God service

Hurtig, god og behagelig service

28. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Nirrimis

Mange tak Torben det er jeg glad for at høre :)

Smukke smykker

Smukke smykker, og hurtig levering 🤍

4. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Nirrimis

Mange tak Lena det er vi glade for at høre :)

Casper

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin