Jeg har nu købt 8 halskæder i løbet af et par år, både til mig selv og som gave. Kæmpestort udvalg af de smukkeste kæder 😍 og den bedste og mest imødekommende kundeservice som man kan ønske sig... Näytä lisää

Just flawless! The whole experience from placing order to receiving it was very smooth. The bracelets are so well done, packed and gently delivered. Everything is well thought! Shipment oversea... Näytä lisää

Synes der manglede lidt information Fra mail om, at nu er ordren modtaget, til nu kan pakken afhentes på udleveringsstad, var der ingen information. Vanligt kommer der besked om, at pakken nu er a... Näytä lisää

Jeg købte en smuk halskæde til min lille datter og et armbånd til mig selv. Desværre gik halskæden i stykker efter kun et par måneder, hvilket er rigtig ærgerligt, da jeg virkelig var glad for mit køb... Näytä lisää

1. Korusuunnittelija
  2. Koruliike

We sell a curated selection of Necklaces and Bracelets made from the finest Baltic Amber for Children, Adults and Playful Souls. Nirrimis is a Copenhagen based brand but keep calm we ship Worldwide

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Beautiful necklaces nice quality

Beautiful necklaces nice quality. Just pity that adult bracelets are not having knots between beeds:)

30. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Nirrimis

Thank you for your feedback :)

Next time just reach out on email or Instagram if you have special design requests and we will try to meet them best as possible.

Casper / Nirrimis

No reply to my enquiry!

7. elokuuta 2023

Dear Frantz,
I would have hoped that you could share a little more about what your enquiry was about but please let us know what your enquiry is about and we can solve your problem :)

We always try our best to answer all enquiries as fast as possible.

Please write me at sales@nirrimis.com

Casper / Nirrimis

Super service

Super service. Venlige og imødekommende.
Keld

3. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Nirrimis

Mange tak Keld det sætter vi pris på :)

Casper

Nirrimis laver de fineste ravkæde til…

Nirrimis laver de fineste ravkæde til børn, som er fuldstændig fantastiske. Jeg havde bestilt to kæder, men opdager efter bestillingen, at jeg har bestilt dem i den forkerte størrelse. Jeg skriver til Nirrimis om jeg kan nå at ændre min ordre og jeg får et svar tilbage, at det ikke er noget problem og den lille difference der er skal jeg ikke tænke på. En hel igennem fantastisk service. Jeg har kæder derfra til begge mine børn og fordi jeg er så vild med deres kæder er det blevet en ting jeg giver til mine veninders børn også 🙂

24. toukokuuta 2023

Tak Maria,
Det er så dejligt at høre og vi bestræber os altid på, at yde den bedste service da vi også selv sætter pris på god service når vi handler andre steder :)

Lækre vare

Æææælsker bare jeres produkter📿

23. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Nirrimis

Tak Anne det var da en dejlig besked at modtage :)

Smukke smykker

Smukke smykker. Hurtig levering

25. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Nirrimis

Tak John det var en dejlig besked at starte dagen på :)

Altid virkelig god service

Altid virkelig god service.
Meget pålidelige og virkelig servicemindet medarbejder som altid er klar til at hjælpe og besvare på spørgsmål.
Jeg handler til hver en tid hos Nirrimis igen.

24. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Nirrimis

Tusinde tak Britt det er vi så glade for at høre :)

Casper

Alt var godt, men i satte prisen ned få dage efter!

MIt voksne barnebarn ønskede sig en af Jeres flotte halskæder, Taurus Necklace til 349 kr. adult 45 cm. Ordre nr. 5930 confirmed 16. 4. Shipping 29 kr Tales 75,60.
Ordren var allerede på vej d. 17.04, sendt med GLS og jeg kunne hente den allerede d. 19.4
Og den var pakket godt ind i en kasse, og da jeg åbnede den var der en sød lille æske deri, og deri var en fin stofpose med lukkesnore, som var nemme at åbne, og der lå den flotte halskæde. Tak for det, alt var så godt. Den er så fin, jeg var glad forkøbet.
Gaven skal gives på fødselsdagen på fredag.
I burde have 5 stjerner men hvorfor så ikke! Fordi jeg så i går d. 24.4 på Jeres hjemmeside, at halskæden nu er sat ned til 249 kr. så hurtigt efter køb. Der mistede den jo i gaveværdi for mig. Jeg har ellers et godt indtryk af jeres firma og varer, men jeg blev skuffet. 3 stjerner, nej i får alligevel 4 stjerner. Hvad tænker i, at i kan gøre for mig nu? Mange venlige hilsner Hanne Nedergaard

16. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Nirrimis

Hej Hanne tak for din feedback og ja vi har sat priserne ned på nogle af vores varer hvilket jo gerne skulle være en positiv ting.

Vi er altid interesseret i at gøre vores kunder glade så du skal selvfølgelig skrive til vores kundeservice enten på email eller vores online chat så klarer vi din difference da det heldigvis er et problem der er til at løse :)

Jeg er ked af, at du ikke startede med at skrive til os på vores kundeservice så havde du fået en bedre kundeoplevelse og måske givet os 5 stjerner i stedet for 4.

Forsat god dag

Fineste butik

Fineste butik, hurtig service.

12. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Nirrimis

Tak Katrine det er dejligt at høre :)

Ottimo

Prodotti di ottima fattura e consegna veloce

Hi Marta,
My Italian is not that good but I assume you are happy with your purchase since you gave us a five star rating :) Have a great Sunday

Hurtig og korrekt levering

Hurtig og korrekt levering. Jeg havde lidt problemer med betalingsdelen, da det var på engelsk.

Vastaus yritykseltä Nirrimis

Hej Mette tak for din feedback og ja vores check out er på engelsk men jeg er glad for at din ordre kom hurtigt frem :)

Snabb och bra leverans

Snabb och bra leverans! Fint halsband!

Vastaus yritykseltä Nirrimis

Tak Charlotte det er vi glade for at høre :)