God og behagelig kommunikation omkring mine varer.. Lidt lang leveringstid, men da smykkerne kom, var de fint pakket ind og alt var som det skulle være.. 🤗

Flotte produkter, hurtig levering og en rigtig fin præsentation af smykkerne - lige til at give videre som gave. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos ByPind :)

God service😊 Returnerede et par øreringe pga. reklamation. Glemte at kontakte butikken på forhånd, som reglerne foreskriver. Men har alligevel fået hele beløbet retur. Handler der gerne igen!

Det er en god webside og de er søde i butikken jeg er vildt glad for min lille finger ring den passer i udsende til min vielsesring 😍🎆

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Fik en mail om en evt nybestilling

Fik en mail om, at en bestilt vare ikke mere fandtes i jeres udvalg, fik lovning på en anden mulighed for bestilling, og det fungerede straks, så mit ønskesmykke nåede frem med blot 1 dages forsinkelse ❤️❤️ Supergod service 👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿

22. joulukuuta 2022

Jeg har bestilt en fin ankelkæde og den…

Jeg har bestilt en fin ankelkæde og den kom dejligt hurtigt. Det der så går galt for mig, er at ankelkæde er for kort og jeg må sende den retur. Der kan jeg sagtens, men på retursedlen står, at bruger jeg selv samme, vil jeg blive trukket 49 kr og det synes jeg ikke er ok

18. lokakuuta 2022

Købte et par øreringe

10. heinäkuuta 2022
bypind.dk-logo

Vastaus yritykseltä bypind.dk

Hej Mette

Vi er rigtig kede af, at læse din anmeldelse af os. Jeg kan se at du ikke har rettet henvendelse til os inden returnering. Dette er vigtigt jævnfør vores betingelser, så vi kan få en dialog omkring problemet inden der gøres yderligere. Da du ikke har gjort dette er din returnering behandlet som en almindelig returordre ved en fejl. Derfor er der fratrukket returfragten som der på normalvis også vil blive gjort.

Vi har kontaktet dig på mail efterfølgende og har i samme omgang krediteret dine penge til dig ud fra dit ønske. Dette var selvfølgelig blevet gjort fra start hvis vi havde kendt til problemet. Vi beklager derfor fejlen mange gange.

Du er ikke vendt retur på vores mail, men vi håber selvfølgelig at du vil genoverveje din anmeldelse af os, da vi mener at den bunder i en misforståelse.

Vend endelig retur hvis du skulle have spørgsmål.

Med venlig hilsen

Daniel
ByPind Kundeservice

Tip top levering

Hej
Min bestilling nåede hurtigt frem, og varen levede helt op til min forventning,
så jeg handler gerne hos Pind igen en anden gang

Venlig hilsen
Mette