Jeg har nu købt 8 halskæder i løbet af et par år, både til mig selv og som gave. Kæmpestort udvalg af de smukkeste kæder 😍 og den bedste og mest imødekommende kundeservice som man kan ønske sig... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Just flawless! The whole experience from placing order to receiving it was very smooth. The bracelets are so well done, packed and gently delivered. Everything is well thought! Shipment oversea... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Synes der manglede lidt information Fra mail om, at nu er ordren modtaget, til nu kan pakken afhentes på udleveringsstad, var der ingen information. Vanligt kommer der besked om, at pakken nu er a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg købte en smuk halskæde til min lille datter og et armbånd til mig selv. Desværre gik halskæden i stykker efter kun et par måneder, hvilket er rigtig ærgerligt, da jeg virkelig var glad for mit køb... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
We sell a curated selection of Necklaces and Bracelets made from the finest Baltic Amber for Children, Adults and Playful Souls. Nirrimis is a Copenhagen based brand but keep calm we ship Worldwide
Yhteystiedot
Værnedamsvej 11, 1819, Frederiksberg C, Tanska
- 71741968
- sales@nirrimis.com
- nirrimis.com
Hurtig levering og meget fine
Hurtig levering og meget fine, smukke perlekæder, som allerede er taget i brug.

Vastaus yritykseltä Nirrimis
I purchased 3 pieces of jewellery from…
I purchased 3 pieces of jewellery from Nirrimis and so far I only have good experiences with them. I’m totally satisfied with the products’ high quality, lovely packaging and welcoming customer service.
One time I ordered a bracelet but the one they sent was of wrong size. Good that they responded my complaint promptly and sent me the one on right size for free. So thumbs up!

Hurtig og god service
Hurtig besvarelse i chatten og hurtig levering af endnu en smuk halskæde til min datters samling.

Vastaus yritykseltä Nirrimis
Fint produkt, men ærgerlig indpakning
Selve produktet er jeg rigtig glad for - en fin halskæde til min datter. Den er rigtig smart, fordi den har en sikkerhedslås som gør, at den går op hvis hun hiver i den. Så der er ingen chance for kvælning 👍
Jeg var lidt skuffet over, at den slet ikke var pakket ind. Den lå helt løst i kassen, og raslede rundt derinde. Man kunne nemt have pakket den ind i det papir som allerede lå i kassen 🤷♀️

Vastaus yritykseltä Nirrimis
Nirrimis har en fin service…
Nirrimis har en fin service og smukke smykker! Men ikke den bedste kvalitet.
Jeg købte et rav armbånd til min søn da han var 3 mdr gammel fordi hans start på livet var utaknemmelig! Han har armbånd på hver eneste dag siden og han knus elsker sit armbånd.!
Men... nu er han netop blevet 2 år, og han har det 5. Armbånd på... fordi snoren i armbåndet simpelthen knækker... 2 af hans armbånd er tabt ukendte steder, og 2 hjemme hvor det var tydeligt at snoren var knækket. Nirrimis tilbyder rigtig fint at jeg for egen regning kan sende det ind til dem og så vil de lave det.. men når de tabes ukendte steder kan jeg ikke sende dem ind, og når snoren på 4 armbånd knækker, så tvivler jeg på en reparation vil løse det... øv øv øv! Det bliver hans sidste armbånd fra Nirrimis for nu.

Vastaus yritykseltä Nirrimis
En smuk og dejlig halskæde som min søn…
En smuk og dejlig halskæde som min søn er super glad for. Og den kom hurtigt med posten 👏👏

Super fantastisk service!
Super fantastisk service!!
Har købt to halskæder, hvor der var forsinkelse på produktionen på den ene - men Casper fra kundeservice var hurtig til at tilbyde mig en anden lignende halskæde, som var på lager (og en lille gave som kompensation) ;-)
Hurtig og super service! Nu glæder jeg mig til at modtage smykkerne :-)

Vastaus yritykseltä Nirrimis
Virkelig smukke smykker og meget hurtig…
Virkelig smukke smykker og meget hurtig og sød kundeservice.

Skønne smykker
Altid skønne smykker i bedste kvaliteter både til mine børn og mig selv.
Hurtig tilbagemelding på mail og hurtig levering.

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.