ordine spedito dopo 4 giorni nonostante fosse disponibile in magazzino, ma ci può stare c'era di mezzo il fine settimana generati 2 numeri di tracciamento che non sono compatibili con il corriere... Näytä lisää
Fuldstædig Hjernedød god service, har købt mange ting i mange forskellige forretninger inkl de helt store, ingen har kunne leverer så hurtigt som Nimara. Både udvalget og kundeservice er fra øv... Näytä lisää
Har spisebordet i samme mærke (Lewis). Så sofabordet passede lige ind. Ville dog gerne have haft det i 80 cm i diameter, men 70 er også fint. Bordet ser fantastisk ud. Ligesom spisebordet. Næste... Näytä lisää
Jeg har efterhånden købt flere ting hos Nimara – et stort New Yorker-spejl, et vitrineskab og et rundt spejl til min entré – og jeg er virkelig glad for det hele. Tingene lever helt op til mine f... Näytä lisää
Nimara.dk - Dit online møbel varehus på 24.000 m2. Kæmpe udvalg af møbler til markedets laveste priser! ✓ 100% prisgaranti ✓ 1-2 dages levering ✓ Lagerførende på alle møbler i sortiment.
Kroghs Park 82, 5220, Odense SØ, Tanska
- 71 99 38 80
- kontakt@nimara.dk
- nimara.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Vi bestilte en sofa fra Nimara...
Vi bestilte en sofa fra Nimara i slutningen af 2025 og den har bare været et fantastisk køb!
Der gik ikke mange dage fra bestilling til vores sofa stod ude foran vores hoveddør!

Vastaus yritykseltä Nimara.dk
Meget hurtig levering fra dag til dag
Meget hurtig levering fra dag til dag. God kvalitet til prisen. Reol superlet at samle ud fra manualen.

Super god service
Super god service.
God seng og madras. Garderobeskab er desværre ringe kvalitet, kunne være legetøj

Vastaus yritykseltä Nimara.dk
Jeg afventer stadig mine penge retur…
Jeg afventer stadig mine penge retur for varer, jeg returnerede tilbage i maj måned.

Vastaus yritykseltä Nimara.dk
Kvaliteten i förhållande till priset
Kvaliteten i förhållande till priset på möblerna vi köpte var överraskande bra. En del på sängen var skadad vid leverans och det var enkelt att göra en reklamation.

Meget flot bord jeg har købt
Meget flot bord jeg har købt
Hurtig levering.
Er meget tilfreds med mit køb.

I ordered a wardrobe
I ordered a wardrobe, damn, it's the itchiest wardrobe in the world. I saw how thin the walls and everything else are, and how poorly made the parts are. It's terrible! I tried to do everything carefully, but when you start inserting shelves, the wardrobe expands a little and bursts on the other side. I don't recommend this product. Unfortunately, you can't attach a photo here.

Vastaus yritykseltä Nimara.dk
Super god service og meget…
Super god service og meget imødekommende personale. En rigtig god oplevelse, som klart kan anbefales!

Køb af seng
Købte en seng, som er virkelig god og flot.
Nemt at bestille samt relevant og overskuelig info ang. levering og det praktiske.
Vi manglende mere tydelighed omkring, at der ikke fulgte lameller med i købet. Der var dog ingen lameller på billederne, så det ville måske give sig selv for nogle - vi fangede den bare ikke😊 Men generelt virkelig en god handel og god service.

Vastaus yritykseltä Nimara.dk
Samme produkt som på billedet
Hurtig levering og varerne lever op til forventningerne.

Vastaus yritykseltä Nimara.dk
Hurtig til at sende det man bestiller…
Hurtig til at sende det man bestiller og er bare i orden 💗

Vastaus yritykseltä Nimara.dk
Varerne var ikke på lager da jeg…
Varerne var ikke på lager da jeg bestilte dem. De blev sendt med det samme de kom på lager. Er så glad for mine 4 nye vitrineskabe.

Vastaus yritykseltä Nimara.dk
Hurtig levering og god kvalitet til pengene.
Hurtig levering, de stole vi købte er mega flotte og nemme at samle.
Ikke sidste gang jeg køber ved Nimara.

Vastaus yritykseltä Nimara.dk
Delivery service can be improved
Delivery service can be improved. Delivery man was given wrong address so I spent almost an hour guiding him then I had to drive to his location so that he can drive to my location. Otherwise products are amazing