Nimara.dk Arvostelua

13 419
TrustScore 4/5 tähteä

3,9

ordine spedito dopo 4 giorni nonostante fosse disponibile in magazzino, ma ci può stare c'era di mezzo il fine settimana generati 2 numeri di tracciamento che non sono compatibili con il corriere... Näytä lisää

Fuldstædig Hjernedød god service, har købt mange ting i mange forskellige forretninger inkl de helt store, ingen har kunne leverer så hurtigt som Nimara. Både udvalget og kundeservice er fra øv... Näytä lisää

Har spisebordet i samme mærke (Lewis). Så sofabordet passede lige ind. Ville dog gerne have haft det i 80 cm i diameter, men 70 er også fint. Bordet ser fantastisk ud. Ligesom spisebordet. Næste... Näytä lisää

Jeg har efterhånden købt flere ting hos Nimara – et stort New Yorker-spejl, et vitrineskab og et rundt spejl til min entré – og jeg er virkelig glad for det hele. Tingene lever helt op til mine f... Näytä lisää

1. Huonekaluliike
  2. Huonekalutarvikkeiden toimittaja
  3. Huonekalujen tekijä
  4. Olohuonekalusteiden myynti

Nimara.dk - Dit online møbel varehus på 24.000 m2. Kæmpe udvalg af møbler til markedets laveste priser! ✓ 100% prisgaranti ✓ 1-2 dages levering ✓ Lagerførende på alle møbler i sortiment.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

13 t. arvostelua

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

(13 419)

3 040 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vi bestilte en sofa fra Nimara...

Vi bestilte en sofa fra Nimara i slutningen af 2025 og den har bare været et fantastisk køb!
Der gik ikke mange dage fra bestilling til vores sofa stod ude foran vores hoveddør!

8. marraskuuta 2025

Hej Kenni,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at sofaen har været et fantastisk køb, og at leveringen gik så hurtigt. Vi håber, I får glæde af sofaen i mange år frem!

Hurtig og god service.

25. elokuuta 2026

Hej Else,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige og gode service. Tak fordi du valgte Nimara!

Nimara

Meget hurtig levering fra dag til dag

Meget hurtig levering fra dag til dag. God kvalitet til prisen. Reol superlet at samle ud fra manualen.

25. elokuuta 2026

Hej Marianne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med den meget hurtige levering, kvaliteten til prisen og at reolen var nem at samle ud fra manualen. Vi håber, du får stor glæde af den!

Super god service

Super god service.
God seng og madras. Garderobeskab er desværre ringe kvalitet, kunne være legetøj

18. elokuuta 2026

Hej Hazal,

Tusind tak for din anmeldelse og for de pæne ord om vores service! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med sengen og madrassen. Vi er samtidig kede af, at garderobeskabet ikke levede op til dine forventninger. Du er meget velkommen til at kontakte os, så ser vi gerne nærmere på det.

Gode ting og fine priser

Gode ting og fine priser

Hej Mette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkter og priser. Tak fordi du valgte Nimara!

En fantastisk service og hurtig levering

En fantastisk service og hurtig levering

Hej Raino,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både servicen og den hurtige levering. Tak fordi du valgte Nimara!

Nimara

Jeg afventer stadig mine penge retur…

Jeg afventer stadig mine penge retur for varer, jeg returnerede tilbage i maj måned.

26. toukokuuta 2026

Hej Pernille,

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af, at der har været usikkerhed omkring din refundering.

Vi kan se, at beløbet nu er blevet refunderet. Vi beklager naturligvis den ventetid og eventuelle frustrationer, der har været forbundet med forløbet.

Med venlig hilsen
Nimara.dk

Kvaliteten i förhållande till priset

Kvaliteten i förhållande till priset på möblerna vi köpte var överraskande bra. En del på sängen var skadad vid leverans och det var enkelt att göra en reklamation.

23. elokuuta 2026

Hej Anton,

Stort tack för din fina recension! Vi är väldigt glada att höra att du blev positivt överraskad av kvaliteten i förhållande till priset. Vi beklagar att en del av sängen var skadad vid leveransen, men det gläder oss att reklamationen gick smidigt och enkelt.

Med vänlig hälsning,

Utrolig hurtigt levering.

Hej Malene,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med den utroligt hurtige levering. Tak fordi du valgte Nimara!

Meget flot bord jeg har købt

Meget flot bord jeg har købt
Hurtig levering.
Er meget tilfreds med mit køb.

Hej Mie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med dit nye bord og den hurtige levering. Vi håber, du får stor glæde af bordet!

I ordered a wardrobe

I ordered a wardrobe, damn, it's the itchiest wardrobe in the world. I saw how thin the walls and everything else are, and how poorly made the parts are. It's terrible! I tried to do everything carefully, but when you start inserting shelves, the wardrobe expands a little and bursts on the other side. I don't recommend this product. Unfortunately, you can't attach a photo here.

28. elokuuta 2026

Hi Sofiia,

Thank you for your review.

We are very sorry to hear that the wardrobe did not meet your expectations and that you have experienced issues during assembly.

We have not received any previous contact regarding the problems you describe, but we would be happy to look into the matter and help you find a solution. Please feel free to contact our customer service with your order details and any available documentation.

Kind regards
Nimara.dk

Super god service og meget…

Super god service og meget imødekommende personale. En rigtig god oplevelse, som klart kan anbefales!

6. elokuuta 2026

Hej Amina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og imødekommende personale. Det betyder meget for os, at du vil anbefale Nimara!

Køb af seng

Købte en seng, som er virkelig god og flot.
Nemt at bestille samt relevant og overskuelig info ang. levering og det praktiske.
Vi manglende mere tydelighed omkring, at der ikke fulgte lameller med i købet. Der var dog ingen lameller på billederne, så det ville måske give sig selv for nogle - vi fangede den bare ikke😊 Men generelt virkelig en god handel og god service.

22. elokuuta 2026

Hej,

Tusind tak for din fine og detaljerede anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med sengen, bestillingsprocessen og vores service. Tak også for din feedback omkring lamellerne – vi forstår godt, at det kunne fremgå tydeligere, at de ikke følger med, og det tager vi med os. Vi håber, du får stor glæde af din nye seng!

Nimara

Samme produkt som på billedet

Hurtig levering og varerne lever op til forventningerne.

Hej Ammar,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at varen levede op til billederne og dine forventninger, og at leveringen gik hurtigt. Tak fordi du valgte Nimara!

Nimara

Hurtig til at sende det man bestiller…

Hurtig til at sende det man bestiller og er bare i orden 💗

Hej Ulla,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at din bestilling blev sendt hurtigt, og at alt var, som det skulle være. 💗

Flot vitrineskab.

Flot vitrineskab.

Hej Bente,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med dit nye vitrineskab. Vi håber, du får stor glæde af det!

Nimara

Varerne var ikke på lager da jeg…

Varerne var ikke på lager da jeg bestilte dem. De blev sendt med det samme de kom på lager. Er så glad for mine 4 nye vitrineskabe.

20. elokuuta 2026

Hej Athene,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at varerne blev sendt hurtigt, så snart de kom på lager, og at du er glad for dine 4 nye vitrineskabe. Vi håber, du får stor glæde af dem!

Nimara

Hurtig levering og god kvalitet til pengene.

Hurtig levering, de stole vi købte er mega flotte og nemme at samle.
Ikke sidste gang jeg køber ved Nimara.

Hej Maybritt,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering, kvaliteten og dine nye stole. Det betyder meget for os, at du har lyst til at handle hos Nimara igen!

Nimara

Delivery service can be improved

Delivery service can be improved. Delivery man was given wrong address so I spent almost an hour guiding him then I had to drive to his location so that he can drive to my location. Otherwise products are amazing

14. elokuuta 2026

Hi Zahra,

Thank you for your review and for sharing your experience with us. We’re very happy to hear that you found the products amazing, but we’re sorry about the inconvenience caused by the incorrect delivery address. We understand how frustrating it must have been to spend extra time guiding the driver and driving to meet him. We appreciate your feedback and will take it into account as we work to improve our delivery service.

Kind regards,

Super hurtig

Super hurtig og alt var som planlagt

19. elokuuta 2026

Hej Carsten,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at det hele gik super hurtigt og præcis som planlagt. Tak fordi du valgte Nimara!