Nimara.dk Arvostelua

13 419
TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

ordine spedito dopo 4 giorni nonostante fosse disponibile in magazzino, ma ci può stare c'era di mezzo il fine settimana generati 2 numeri di tracciamento che non sono compatibili con il corriere... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fuldstædig Hjernedød god service, har købt mange ting i mange forskellige forretninger inkl de helt store, ingen har kunne leverer så hurtigt som Nimara. Både udvalget og kundeservice er fra øv... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Har spisebordet i samme mærke (Lewis). Så sofabordet passede lige ind. Ville dog gerne have haft det i 80 cm i diameter, men 70 er også fint. Bordet ser fantastisk ud. Ligesom spisebordet. Næste... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har efterhånden købt flere ting hos Nimara – et stort New Yorker-spejl, et vitrineskab og et rundt spejl til min entré – og jeg er virkelig glad for det hele. Tingene lever helt op til mine f... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Huonekaluliike
  2. Huonekalutarvikkeiden toimittaja
  3. Huonekalujen tekijä
  4. Olohuonekalusteiden myynti

Yrityksen kirjoittama

Nimara.dk - Dit online møbel varehus på 24.000 m2. Kæmpe udvalg af møbler til markedets laveste priser! ✓ 100% prisgaranti ✓ 1-2 dages levering ✓ Lagerførende på alle møbler i sortiment.

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(13 419)

3 040 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Ved ikke hvad der sker for dem

Laver en trustpilot anmeldelse hvor Nimara svarer at jeg skal kontakte kundeservice så de kan kigge på sagen igen. Det er gjort og INGEN respons. INGEN. Andet end vildledning. Tror de håber på man giver op, men det gør jeg ikke. NU er den gået til forbrugerklagenævnet

25. elokuuta 2026

Hej Linda,

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse og beklager, hvis du har følt, at du ikke har fået den opfølgning, du forventede.

Vi kan desværre ikke se, hvilken sag eller ordre det drejer sig om ud fra oplysningerne her, og har derfor ikke mulighed for at undersøge forløbet nærmere.

Du er meget velkommen til at oprette en sag via vores hjemmeside eller sende os en mail med dine oplysninger, så vi kan se på sagen og hjælpe dig videre.

Meget meget sød kundeservice

Meget meget sød kundeservice, trods leveringsproblemer fra fragtmanden

Hej Mikkel,

Det er rigtig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice, selvom leveringen gav udfordringer undervejs.

Virkelig skuffende kundeservice

Virkelig skuffende kundeservice – og manglende ansvar

Jeg skulle bestille to spiseborde og ringede derfor til kundeservice inden jeg bestilte, fordi det var vigtigt for mig at vide, om de kunne leveres på en bestemt dato. Medarbejderen oplyste, at det ikke var noget problem. Jeg bestilte derfor bordene ca. 5 minutter efter samtalen.

Da leveringsdagen kom, var bordene imidlertid ikke engang blevet sendt.

Det er selvfølgelig frustrerende i sig selv, men vi havde planlagt hele dagen efter leveringen, og to personer havde taget fri fra arbejde for at kunne være hjemme og hjælpe med at få bordene ind.

Jeg ringer derfor til kundeservice – og ender med at få fat i den samme medarbejder, som jeg havde talt med inden købet.

Jeg forklarer situationen og siger, at jeg naturligvis havde forstået hans udmelding om, at levering på dagen ”ikke var noget problem”, som at det kunne lade sig gøre. Hans svar er, at han aldrig havde lovet noget – det var blot en mulighed.

Men hvis en kunde ringer specifikt ind for at spørge, om en bestemt leveringsdato er mulig, og medarbejderen svarer, at det ikke er noget problem, hvordan skal kunden så forstå det anderledes?

Jeg forsøgte efterfølgende selv at finde løsninger og foreslog bl.a.:

• At de betaler for indbæring, så kun én person behøver tage fri.
• At de leverer om aftenen inden for et aftalt tidsinterval, så vi ikke begge skal tage fri igen.
• At de sørger for levering samme dag, som vi havde aftalt.

Ingen af forslagene ville de imødekomme.

I stedet var holdningen, at de ikke havde lovet noget, og at det derfor ikke var deres problem.

Jeg kan sagtens acceptere, at fejl og forsinkelser kan ske. Det, jeg har svært ved at acceptere, er, når kundeservice **ikke forsøger at løse problemet**, men blot fralægger sig ansvaret – især når problemet kunne have været undgået, hvis jeg ikke havde fået den besked, jeg fik inden bestillingen.

Jeg havde forventet en virksomhed, der tog ansvar og forsøgte at finde en løsning. Det oplevede jeg bestemt ikke her.

Meget skuffende oplevelse – særligt når man som kunde selv gør alt for at finde en løsning.

28. elokuuta 2026

Hej Thomas,

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse med leveringen og dialogen med vores kundeservice. Vi forstår godt, at det er frustrerende, når man har planlagt sin dag efter en forventet levering.

Vi kan desværre ikke se, hvilken ordre det drejer sig om ud fra oplysningerne her, og har derfor ikke mulighed for at undersøge det konkrete forløb.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice med ordrenummer, så vi kan se nærmere på sagen og hjælpe dig videre.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har købt møbler hos Nimara i mange…

Jeg har købt møbler hos Nimara i mange år og har altid været rigtig glad for både servicen og kvaliteten. Hver gang jeg har skiftet stil derhjemme, har jeg fundet smukke og unikke møbler hos dem. Servicen har altid været god, og jeg kan helt klart anbefale Nimara 🤎

Hej Malou,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og for at have handlet hos os gennem mange år! Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både vores møbler, kvalitet og service. Din anbefaling betyder utrolig meget for os. 🤎

Delivery issues

Terrible service and misleading stock info

On the product (couch) I ordered, there was no mention of it not being in stock. The stated delivery time was 5-8 working days. After this time elapsed, there was still 0 communication from their side.

I tried to reach customer service multiple times, but they don't answer the phone, and emails are only answered by useless AI bots with zero concrete information. Completely unprofessional. I have cancelled my order by law, which immediately got answered by a person. Will take my business elsewhere. Avoid!

Total svigt af kundeservice

Total svigt af kundeservice.

Vi bestilte 8 stole søndag aften og fortrød en time efter. Bad om annullering med det samme. Deres AI-agent reagerede på annulleringen og lovede opfølgning fra en medarbejder. Det løfte holdt de ikke, der var ingen reaktion.

Jeg ringede og fik at vide leveringen ville blive stoppet. Den blev ikke. Pakkerne blev leveret uanset. Jeg skrev en opfølgende mail. Den blev ignoreret fuldstændig.

Da jeg ringede igen, var svaret bare skuldertræk: fordi vi havde valgt privatlevering, var der "ikke mere at gøre".
Så nu skal vi selv betale 396 kr. for at returnere 4 kæmpe kasser – oveni de 250 kr. vi allerede har betalt i fragt. For en ordre der blev annulleret, før den overhovedet blev pakket.

Nu efter flere mails, har jeg stadig intet hørt.

Ingen tog ansvar. Ingen fulgte op. Ingen svarede på mails. Man bliver mødt af ingenting udover en regning for deres rod. Spar dig selv for besværet.

Hej Mette,

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse og den frustration, du har haft i forbindelse med annulleringen af ordren.

Når en ordre først er afsendt og har forladt vores lager, har vi desværre ikke længere mulighed for at annullere den direkte. I denne sag har vi dog efter aftale kontaktet GLS og bedt om, at pakkerne returneres, så de ikke bliver leveret til dig.

Vi beklager, hvis forløbet og kommunikationen ikke har været tydelig nok, og vi tager din feedback omkring håndteringen af lignende situationer med videre.

Saanut 5/5 tähteä

Bought a beautiful rattan dining table…

Bought a beautiful rattan dining table with
matching chairs the table arrived with a small crack on the inside leg.
Nimara gave me a fair compensation to have it fixed myself the customer service team were very helpful and could have not been nicer
I would buy from Nimara again as they have beautiful and unusual product.
Thanks, Michael Eason

Hi Michael,

Thank you so much for your wonderful and detailed review! We’re very happy to hear that you love your rattan dining table and matching chairs, and that our customer service team was able to find a good solution for the small crack. It means a lot to us that you would choose Nimara again!

Kind regards,

Super behagelig kundeservice

Super behagelig kundeservice, fleksibel levering og ikke mindst lave priser.

17. elokuuta 2026

Hej Jesper,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice, den fleksible levering og vores priser. Tak fordi du valgte Nimara!

Saanut 5/5 tähteä

Bestilte et bord fra Nimara og det kom…

Bestilte et bord fra Nimara og det kom til tiden og det er så flot!

29. huhtikuuta 2026

Hej Muddi,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at bordet kom til tiden, og at du er så tilfreds med det. Vi håber, du får stor glæde af dit nye bord!

⭐ 1 stjerne

⭐ 1 stjerne – tre forsøg og stadig et beskadiget bord - ordren blev lagt den 30/6-2026 sluttede den 26/8-2026

Virkelig skuffende forløb.

Første gang bliver spisebordet slet ikke leveret. Anden gang kommer det med kraftige skader og ødelagt hjørne. Det bliver afhentet og erstattet – og bord nummer 3 ankommer også beskadiget.

Jeg ønskede derfor en ombytning til et fejlfrit bord, men det ville de ikke tilbyde. I stedet har jeg fået 30 % refunderet og må beholde det beskadigede bord.

Jeg anerkender selvfølgelig, at de trods alt har givet en kompensation på 30%, men efter tre forsøg synes jeg stadig, at hele forløbet har været ekstremt frustrerende og skuffende.

Tre leveringsforsøg, masser af ventetid og reklamationer – og jeg ender stadig med et beskadiget bord.

Det er desværre ikke en oplevelse, jeg kan give mere end 1 stjerne.

26. elokuuta 2026

Hej Samir,

Vi er meget kede af at høre om den oplevelse, du beskriver med bordet og det lange forløb. Vi forstår godt, at det må have været frustrerende med flere leveringsforsøg og gentagne udfordringer.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere, men vi kan desværre ikke se, hvilken ordre det drejer sig om ud fra oplysningerne her.

Du er derfor meget velkommen til at kontakte vores kundeservice med ordrenummer, så vi kan se nærmere på forløbet og hjælpe dig videre.

Saanut 2/5 tähteä

AI robot..

Jeg nåede ikke at hente at hente mit spejl i tide, hvilket er hundrede procent min skyld, men nu er jeg stuck med en AI robot, og når jeg ringer går den straight til en prerecordet telefonsvarer der fortæller mig om præcis de ting jeg allerede har prøvet

Hej Silja,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du har haft en frustrerende oplevelse med at komme i kontakt med os. Vi har brug for nogle oplysninger vedrørende din ordre, som vi allerede har anmodet om. Så snart vi modtager dem, tjekker vi op på sagen med det samme og hjælper dig videre.

Saanut 5/5 tähteä

Vi er godt tilfredse med de møbler vi…

Vi er godt tilfredse med de møbler vi har købt og fået leveret fra Nimara den 24/8 2026. Pris og kvalitet er ok. Vi fik leveret et rundt bord (150cm) med 2 tillægsplader, et mindre rundt bord på 120cm, samt 6 spisestue stole.
De enkelte dele var pakket godt ind i flamingo og pap. Den med soklen til bordet var dog så stor at den ikke kunne komme ind ad hoveddøren, så den måtte pakkes ud på gaden, og fragtes stykvis op på 3. sal, godt nok i elevator. Dette arbejde måtte vi selv udføre, da fragtmanden ikke måtte pakke varer ud, eller fragte udpakkede varer. Måske skulle Nimara revurdere pakningen af soklen.

Hej Bent,

Tusind tak for din grundige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I er tilfredse med møblerne, prisen og kvaliteten. Tak også for jeres konkrete feedback omkring emballagen på bordets sokkel. Vi forstår godt, at det har været besværligt at skulle pakke den ud på gaden og selv få delene op, og vi tager naturligvis jeres input med videre.

Super nem bestilling

Super nem bestilling, god kundeservice og flotte produkter.

21. elokuuta 2026

Hej Cecilie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at bestillingen var nem, og at du er tilfreds med både vores kundeservice og produkterne. Tak fordi du valgte Nimara!

Hej Grete,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at varen kom som lovet og til tiden. Tak fordi du valgte Nimara!

Godt godt godt

Bordet var godt pakket ind og beskyttet, så ingen skader under fragt, levering til tiden, sød fragt mand, god kvalitet, alt hvad vi ønskede og forventede.
Skønt skønt skønt!

20. elokuuta 2026

Hej Peter,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at bordet var godt pakket ind, kom frem uden skader og blev leveret til tiden. Det glæder os også, at du er tilfreds med kvaliteten og hele leveringsoplevelsen. Skønt, skønt, skønt!

Saanut 1/5 tähteä

Fikk ikke varene mine som avtalt

Fikk ikke varene mine som avtalt, heller ikke ny gratis levering enda. Får ikke svar av kundeservice. Dårlig.

21. elokuuta 2026

Hej Ebba,

Vi er kede af at høre, at du har oplevet udfordringer omkring leveringen og kontakten til vores kundeservice.

Vi kan se, at varerne er blevet leveret efter aftale med dig. Vi beklager dog den frustration, du har oplevet undervejs.

Saanut 4/5 tähteä

God service og da ordren først var gået…

God service og da ordren først var gået igennem, var der forholdsvis kort leveringstid.

14. elokuuta 2026

Hej Anette,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med servicen, og at leveringstiden var forholdsvis kort, da ordren først var gået igennem. Tak fordi du valgte Nimara!

Saanut 5/5 tähteä

Her handler jeg helt sikkert igen.

Rigtig godt sted at handle
Rigtig gode produkter
Super god service

20. elokuuta 2026

Hej Tommy,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både vores produkter og service, og at du synes, Nimara er et godt sted at handle. Det betyder meget for os!

God service, hurtig levering

God service, levering til tiden, dog lidt lang ventetid i forbindelse med reklamation

29. heinäkuuta 2026

Hej Henriette,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med servicen og leveringen til tiden. Vi beklager samtidig, at ventetiden i forbindelse med reklamationen var lidt lang, og vi sætter pris på din feedback.

Saanut 1/5 tähteä

Jeg fraråder på det kraftigste at handle med Nimara, da de ikke tager ansvar for egne fejl og mangler!

Jeg fraråder på det kraftigste at handle hos Nimara. Min oplevelse har været præget af fejlagtig information og meget dårlig kundeservice.

Jeg besøgte deres showroom for at se på en stol, hvor medarbejderen forklarede, at den mørkeste egetræ variant var udgået, og at den lysere egetræ variant var den, man fremover ville modtage. På den baggrund bestilte jeg 4 stole – men modtog alligevel en anden farve end den, jeg var blevet oplyst om.

Da jeg kontaktede Nimara, blev jeg først mødt af en AI-chat, som bad mig sende en video af stolene, selvom jeg allerede havde udfyldt en reklamation. Efterfølgende fik jeg et svar om, at der ikke var skader på stolene – selvom problemet netop var farven. Det efterlod mig med indtrykket af, at min sag slet ikke var blevet ordentligt behandlet.

Jeg måtte ringe flere gange over en hel uge for overhovedet at få en medarbejder til at tage stilling til sagen. På trods af billeder fra showroomet og min forklaring om, at jeg havde fået forkerte oplysninger, ville Nimara ikke tage ansvar eller hjælpe. De mente, at der kan forekomme nuanceforskelle, hvilket også er korrekt, men problemet var heller ikke, at der var forskel mellem de 4 stole jeg havde modtaget, men derimod, at jeg havde fået en farve som de ikke længere producerer og stadig har fejlagtigt udstillet. Nimara gad ikke stå ved det, selvom jeg kunne dokumentere det, da jeg selv havde været i showroom.

Resultatet er, at jeg selv måtte bruge både tid og penge på at returnere stolene – herunder en unødvendig tur fra Sjælland til Odense – fordi Nimara ikke vil erkende deres egen fejl.

En yderst skuffende oplevelse, som jeg blot vil dele, for andre ikke ender i samme situation.

10. elokuuta 2026

Hej Helene,

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse og den frustration, du har haft i forbindelse med stolene og dialogen med vores kundeservice.

Vi kan se, at du har modtaget de korrekte stole. Ved møbler i naturmaterialer kan der dog forekomme nuanceforskelle, da træets udtryk kan påvirkes over tid af blandt andet sollys og andre påvirkninger. Det betyder, at en stol, der har stået udstillet i vores showroom, kan fremstå lidt anderledes end helt nye stole, som ikke har været i brug.

Vi beklager naturligvis, hvis forventningerne omkring farven ikke har været tydelige nok, og vi tager din feedback med videre.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin