Nimara.dk Arvostelua

13 419
TrustScore 4/5 tähteä

3,9

ordine spedito dopo 4 giorni nonostante fosse disponibile in magazzino, ma ci può stare c'era di mezzo il fine settimana generati 2 numeri di tracciamento che non sono compatibili con il corriere... Näytä lisää

Fuldstædig Hjernedød god service, har købt mange ting i mange forskellige forretninger inkl de helt store, ingen har kunne leverer så hurtigt som Nimara. Både udvalget og kundeservice er fra øv... Näytä lisää

Har spisebordet i samme mærke (Lewis). Så sofabordet passede lige ind. Ville dog gerne have haft det i 80 cm i diameter, men 70 er også fint. Bordet ser fantastisk ud. Ligesom spisebordet. Næste... Näytä lisää

Jeg har efterhånden købt flere ting hos Nimara – et stort New Yorker-spejl, et vitrineskab og et rundt spejl til min entré – og jeg er virkelig glad for det hele. Tingene lever helt op til mine f... Näytä lisää

1. Huonekaluliike
  2. Huonekalutarvikkeiden toimittaja
  3. Huonekalujen tekijä
  4. Olohuonekalusteiden myynti

Nimara.dk - Dit online møbel varehus på 24.000 m2. Kæmpe udvalg af møbler til markedets laveste priser! ✓ 100% prisgaranti ✓ 1-2 dages levering ✓ Lagerførende på alle møbler i sortiment.

Hyvä

(13 419)

3 040 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Nemt og hurtigt levering

Nemt og hurtigt levering, modtaget et meget flot spejl

20. elokuuta 2026

Hej Tina,

Tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at leveringen gik nemt og hurtigt, og at du er glad for dit nye spejl.

Nimara.dk

Super god kundeservice hurtig levering

Har købt en sofa købte den d 21/8 og der stod de ville ha den hemme på eget lager d 27/8 og så man kunne forvente 1 -3 dages leveringstid fra den dato. Da jeg ikke hvad hørt noget fra dem på email . Ringet jeg til dem d 31/8 og kom i kontakt med en sød dame som fortæller mig den var kommet til deres lager og ville få min sofa dagen efter d1/9 . Super glad for sofaen hurtig levering sød og rar kundeservice vil helt handle der igen 🥰🙏

1. syyskuuta 2026

Hej Zen,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du er glad for sofaen, og at vores kundeservice kunne give dig en klar status og hjælpe med leveringen.

Vi sætter stor pris på, at du gerne vil handle hos os igen.

Fin service godt produkt

Tusinde tak ordren 272227 og jeres service, jeg er utrolig glad for stolene

30. elokuuta 2026

Hej Inga,

Tusind tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du er så glad for stolene og har haft en god oplevelse med vores service.

Billig, nemt og hurtig

Billig, nemt og hurtig levering

27. elokuuta 2026

Hej Manh,

Tak for din anmeldelse.

Dejligt at høre, at du oplevede både en god pris, nem bestilling og hurtig levering.

Nimara.dk

Meget hurtig levering,og alt var…

Meget hurtig levering,og alt var perfekt.
Meget tilfreds med mit køb.

20. elokuuta 2026

Hej Gitte,

Hvor er det skønt at høre, at alt var perfekt ved modtagelsen, og at leveringen gik så hurtigt.

Vi håber, du får stor glæde af dit køb.

Nimara.dk

Transport var lidt til den langsomme…

Transport var lidt til den langsomme side, men glad for rammerne da de endelig dukkede op

27. elokuuta 2026

Hej Merete,

Tak for din anmeldelse.

Vi beklager, at leveringen tog længere tid end ønsket, men det er dejligt at høre, at du blev glad for rammerne, da de kom frem.

Produktet fejler ikke noget

Produktet fejler ikke noget, men den tid, jeg skulle vente på det var langt. Man burde informere kunder om den lange ventetid.

25. elokuuta 2026

Hej Zaneta,

Tak for din feedback.

Vi er glade for, at du er tilfreds med produktet, men beklager den lange ventetid.

Vi er helt enige i, at tydelig information undervejs er vigtig, særligt når leveringen tager længere tid end forventet.

Igen super oplevelse

Igen vild hurtig levering.
Kan klart anbefales.

Hej Torben,

Tak for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du igen har haft en god oplevelse med den hurtige levering.

Virkelig smukt bord 😍

Hej Maria,

Hvor er det dejligt at høre, at du er så glad for bordet.

Tak for de fine ord 😍

Service er iorden

Hej Dorte,

Tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med servicen.

Rigtig god og hurtig service

Rigtig god og hurtig service

31. elokuuta 2026

Hej Ole,

Tak for din anmeldelse.

Skønt at høre, at du oplevede både hurtig og god service hos os.

God service

God service

18. elokuuta 2026

Hej Thor,

Tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Har købt spisebord + spisebordsstole

Har købt spisebord + spisebordsstole. Kvalitet efter pris. Ellers fint✨

30. elokuuta 2026

Hej Rikke,

Tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du samlet set er tilfreds med både spisebordet og stolene.

Hejsa.

Hejsa.
Nimara har virkelig været fair over for mig, jeg havde en dårlig oplevelse med fragtmanden som skulle aflevere min nye sofa ved døren, men vi kunne ikke helt forstå hinanden.. Jeg skrev derefter en mail til Nimara, og de var søde til at tá sig af sagen, og jeg fik min fragt penge tilbage, tak for det🙏🏼. Og så fik jeg min lækre store stofa oveni🫶🏼👌🏼. Skal vil gerne anbefale Nimara🤗

19. elokuuta 2026

Hej Pernille,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at vi kunne hjælpe med at få løst situationen omkring leveringen, og at du samtidig er blevet glad for din nye sofa.

Tak for din anbefaling.

Gode ​​priser.

Gode ​​priser.. hurtig levering.. og ingen slemme overraskelser. Tilfreds

24. elokuuta 2026

Hej Stefan,

Tak for din anmeldelse.

Dejligt at høre, at du er tilfreds med priserne, den hurtige levering og at alt levede op til forventningerne.

Super forløb med Nimara

Super forløb med Nimara.

Vi har købt en virkelig lækker sofa hos Nimara. Det var dejligt at kunne køre til showroom i Odense, bestille den der og have et problemfrit forløb med at få den afleveret af fragtmanden til præcis det tidspunkt vi havde aftalt. Bare alt i alt super! Vi er så glade for den allerede 🙏🏼

Hej Caroline,

Hvor er det skønt at høre, at hele forløbet fra showroomet i Odense til den aftalte levering gik så godt. Vi er også glade for, at sofaen allerede er faldet helt i jeres smag.

Alt var tilfredsstillende

Udmærkede varerne, fornuftig pris og hurtig levering

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med varerne, prisen og den hurtige levering.

Nimara.dk

Vi har købt før ved Nimara…

Vi har købt før ved Nimara akustikpanler. Og da vi skulle have nogle flere var valget Nimara igen.
Fedt look som vi forventede og alt gik perfekt. Haves det på lager kommer det hurtigere. Alt i alt igen en god oplevelse med firmaet Nimara

17. elokuuta 2026

Hej Allan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og fordi I har valgt Nimara igen! Vi er rigtig glade for at høre, at akustikpanelerne lever op til forventningerne, og at alt gik perfekt. Det betyder meget for os, at I fortsat har lyst til at handle hos os.

Hej Torben,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering, de gode priser og kvaliteten. Tak fordi du valgte Nimara!

Nimara

Materialerne er rigtig fine!

Materialerne er rigtig fine!
Men hvor er det frækt at tage 99 kr i afhentningsgebyr bare fordi I ikke kan tjene på forsendelse!
Specielt når I sender en mail at varerne er pakket, skal afhentes inden 3 dage, for ellers risikerer man at ordren bliver annulleret og pengene returneret!
Når man så kommer indtil jer, viser det sig det ikke er pakket alligevel udover den indpakning det er kommercielt fra fabrikken.
Faktisk var der ikke helt styr på ordren og medarbejderen måtte lige lede lidt på computeren.
Derefter får jeg så at vide jeg lige kan komme med ind på lageret som jeg allerede står i på nær det afspærringsbånd der adskiller kunden fra at kunne gå direkte hen til varerne på lageret.
Går 10meter frem til nogle paller med medarbejderen og så ligger de så i stakke der som jeg kan være med til at tage fra.
Medarbejderen finder så de 2 pakker tilsætningsmidler jeg har bestilt med.
Da jeg kommer hjem opdager jeg tilfældigt, fordi den ene pakke tilsætningsmidler var åbnet i enden, af listerne i den pakke var en forkert farve.
På positivsiden af det, må det siges at der var god service i telefonen da jeg ringede ind om det.
Jeg havde faktisk fået bestilt en pakke tilsætningslister mere end jeg havde behov for da jeg troede der kun var én liste i en pakke, og jeg kunne få lov til at returnere den forkerte pakke og få pengene retur.
Server menneskeligt at fejle - gør det også selv.
Så server faktisk mest det at I tager et afhentningsgebyr der støder mig.
Specielt når I skriver det er pakket, og så er det ikke alligevel når man kommer ud til jer.
Mvh Michael

25. elokuuta 2026

Hej Michael,

Tusind tak for din grundige anmeldelse og for de pæne ord om materialerne og servicen i telefonen. Vi er kede af, at afhentningen og håndteringen på lageret ikke forløb så smidigt, som den burde, og vi forstår godt din frustration over afhentningsgebyret.

Vi beklager også, at du modtog en liste i forkert farve. Din feedback omkring både afhentningsprocessen, emballagen og gebyret er værdifuld for os og bliver taget med videre. Kontakt os gerne, hvis den forkerte liste endnu ikke er blevet løst, så ser vi nærmere på det.