Nb Care Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

NB Care ontdekt via sociale media. NB Care is gespecialiseerd in enkel kuisproducten voor de fiets, dan weet je dat dit niet slecht kan zijn. Eerste bikewash gedaan en zeer tevreden van alle p... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ik heb het product leren kennen op een opendeuravond in een fietsenzaak. Ik twijfelde een beetje omdat ik al jaren mijn fiets reinig met water met een scheut autoshampoo en een spons. De voorbije wint... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke uitleg over de producten. En toen er iets fout ging bij de levering door de koeriersdienst, werd dat door NB direct rechtgezet. Snelle communicatie en zonder morren nieuw product opgestuur... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Bestelling en levering verliepen vlot en probleemloos. Nu de eerste keer de fiets schoongemaakt en ik was een beetje teleurgesteld in hoe vaak je de foamer/schuimer moet oppompen. Deze verliest best w... Näytä lisää

1. Pyöräilytarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

We at NB Care belief in our core that maintenance and cleaning should be more fun and less time consuming. Our solutions and products grease and clean your bike to a better lifespan and are biological degradable.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

41 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Shiny and Smooth

Na cleaning door NB op Gravelevent overtuigd van de kwaliteit en overgegaan tot aankoop. Snelle levering. Snowfoamer is top alsook de zeep, chaincleaner en toebehoren.
Een aanrader voor wie van shiny en smooth houdt.

23. joulukuuta 2024

Top!

Altijd snelle leveringen en een zeer goed product om te kuisen. Echt een aanrader. Zelfs als de foam op de schijven komt heb je geen piepende remmen erna. Tegenover andere producten is dit een top product. Heb zelf in de care detailing lang gewerkt en ben dus heel streng over hoe en met wat je iets kuist. Echt een aanrader!

27. joulukuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Top producten en top bedrijf !!!

Duidelijke uitleg over de producten.
En toen er iets fout ging bij de levering door de koeriersdienst, werd dat door NB direct rechtgezet. Snelle communicatie en zonder morren nieuw product opgestuurd. Top bedrijf en ook top producten. Echte aanrader !!!

10. marraskuuta 2024

Top!

Snelle service. Owv transport lekkage uit het chain wax flesje. Gemeld aan NB care en ze stuurde mij meteen een nieuw flesje. Top! Zeker aanrader los van de snelle service zijn het goede producten!

23. syyskuuta 2024
Nb Care-logo

Vastaus yritykseltä Nb Care

Bedankt voor je review Gill !

Saanut 5/5 tähteä

Snel, goede service en beste producten!

Makkelijk bestellen, snelle levering en de kwaliteit van de producten is voor mij beter dan andere merken. Eco en ook erg effectief, makkelijk en veilig voor je fiets! Aanrader!

1. syyskuuta 2024
Nb Care-logo

Vastaus yritykseltä Nb Care

Bedankt voor je review Jeroen !

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin