MyTrendyPhone.PL Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

3,2

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Dno i 100 metrów mułu, towar wysyłany z zagranicy co oznacza że jednak to trwa, zwrot towaru na własny koszt. No i sam towar to głębokie chiny z przed 10 lat. jakość i wykonanie w skali od 1 do 10... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zamówiłam etui które miało być prezentem. oczywiście nie przyszło na czas. Terminy dostawy podane na stronie można sobie włożyć między bajki. Istnieje możliwość tylko "popisania" z chatem (IA), który... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Zakup przebiegł super sprawnie. Natomiast brak numer przesyłki, informacji co się z nią dzieje. Finalnie po tygodniu paczka przyszła, ale miałam spore wątpliwości czy w ogóle przyjdzie. A przez to i c... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zamówiłem etui na telefon. Po przeczytaniu zamieszczonych komentarzy, byłem trochę zaniepokojony. Etui otrzymałem i chcę podzielić się własną opinią. Etui jest super wykonane, dokładnie tak jak w... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Odwiedź MyTrendyPhone i znajdź szeroką gamę akcesoriów do telefonów w najlepszych cenach na rynku.

Yhteystiedot

43 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Towar jest do niczego!!!

Towar jest do niczego!!!
Bateria się nie ładuj i działa tylko podpięta do ładowarki.
Nie polecam!!!

8. toukokuuta 2025

Witaj,

Uprzejmie przepraszamy za wszelkie niedogodności, których Pani/Pan doświadczyła. Abyśmy mogli jak najszybciej znaleźć rozwiązanie zgłoszonego problemu, prosimy o podanie numeru zamówienia.

Dziękujemy za zrozumienie i czekamy na odpowiedź.

Saanut 4/5 tähteä

jestok, ale mogło by być szybciej...

Akcesoria dobrej jakości we w miarę dobrej cenie. Jedyne do czego można się przyczepić, to dość długa realizacja zamówienia, w moim przypadku 6 dni ( wysyłka podobno z Danii ).

16. huhtikuuta 2025

2 dni od zamówienia i 0 reakcji

2 dni od zamówienia i 0 reakcji. Nawet maila z potwierdzeniem nie wysyłają...

8. huhtikuuta 2025

Witaj,

Szczerze przepraszamy za opóźnienie w dostarczeniu Twojego zamówienia. Rozumiemy, jak ważne jest dla Ciebie szybkie otrzymanie przedmiotów i przepraszamy za wszelkie niedogodności, jakie mogło spowodować to opóźnienie.

Zapewniamy, że robimy wszystko, co możliwe, aby przyspieszyć dostawę. Aby pomóc Ci dalej, czy mógłbyś podać nam numer swojego zamówienia? Umożliwi nam to zlokalizowanie Twojego zamówienia w naszym systemie i dostarczenie Ci najbardziej dokładnych i aktualnych informacji dotyczących jego statusu.

Dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie. Cenimy Twój biznes i jesteśmy zobowiązani do rozwiązania tej sprawy zgodnie z Twoim zadowoleniem.

Jeśli masz dalsze pytania lub wątpliwości, nie wahaj się z nami skontaktować.

Z poważaniem,
MyTrendyPhone

Great customer service

Great customer service. The only missing thing was information about delivery status. Anyway, the bought item was delivered in expected time

24. maaliskuuta 2025

Zakupy ok.

Zakupy ok.
Zakupione etui pasują do telefonów, wysyłka trochę długo, ale jest informacja że może potrwać do 4 dni.
Minus nie można sprawdzić statusu przesyłki bez logowania.

7. maaliskuuta 2025

Ponad dwa dni mija

Ponad dwa dni mija, paczka nadal "w trakcie przygotowywania" ile się wysyła paczkę? Zapłacone z góry w środę o 7 rano żeby etui przyszło przed weekend'em. Jak widać nigdzie nie napisaliście że najpierw produkujecie etui.

14. maaliskuuta 2025

Witaj,

Pragniemy poinformować, że Państwa przesyłka została opóźniona, ale oczekujemy jej dostawy w tym tygodniu. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z tym opóźnieniem.

Aby zrekompensować Państwu tę sytuację, zdecydowaliśmy się zwrócić koszty wysyłki. Zwrot zostanie dokonany na to samo konto, z którego dokonano płatności.

Dziękujemy za Państwa cierpliwość i zrozumienie. Jeśli mają Państwo jakiekolwiek pytania, prosimy o kontakt – chętnie pomożemy.

Saanut 5/5 tähteä

Polecam , oryginalny przedmiot!

8. maaliskuuta 2025

Witaj,

Chcielibyśmy uprzejmie zapytać, czy Państwa przesyłka dotarła już na miejsce. Bardzo zależy nam na Państwa satysfakcji, dlatego prosimy o krótką informację zwrotną.

Jednocześnie pragniemy ponownie przeprosić za wszelkie niedogodności związane z opóźnieniem dostawy. Doceniamy Państwa cierpliwość i dziękujemy za wyrozumiałość.

W razie jakichkolwiek pytań lub problemów pozostajemy do Państwa dyspozycji.

zamówiony towar

zamówiony towar, przelane z góry pieniądze i co? mail z informacją, że mam ponownie zapłacić ponieważ poprzednia próba zapłaty nie powiodła się... loguję się na konto- przelew wyszedł ode mnie pozytywnie. Napisałam maila, kiedy otrzymam zwrot pieniędzy lub towar, który zakupiłam i.....cisza..... oszuści i tyle...

21. helmikuuta 2025

Szanowny Kliencie,

Pragniemy serdecznie przeprosić za wszelkie niedogodności.
Państwa płatność została zarejestrowana, a zamówienie nr 16170908 zostanie wysłane w możliwie najkrótszym czasie. O wysyłce zostaną Państwo poinformowani.

Prosimy również o sprawdzenie skrzynki e-mail, ponieważ powinni Państwo otrzymać potwierdzenie zamówienia.
Nasz zespół wsparcia skontaktuje się z Państwem drogą mailową w najbliższym czasie.

Dziękujemy za wyrozumiałość i jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Etui portfelowe do Honor 90

Opłacało się trochę poczekać, ponieważ etui portfelowe do Honor 90, które kupiłam jest bardzo eleganckie, ładnie wykonane - tak jak w opisie.
Kontakt ze sklepem w porządku.
Dorota

21. tammikuuta 2025

S23 sam.

Firma mi nie znana i obawiałem się co otrzymam. najbardziej bałem się czy nie będzie to jakiś telefon odnowiony bo ostatnio wiele się słyszy i czyta w opiniach na ten temat. Ale jest ok.

17. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Do tej pory nie otrzymałam zamówienia

Do tej pory nie otrzymałam zamówienia, które złożyłam 24.12.2024

24. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä MyTrendyPhone.PL

Dzień dobry, bardzo przepraszamy za opóźnienie w dostarczeniu zamówienia. Okres świąteczny jest czasem wzmożonego ruchu w firmach kurierskich, co mogło wpłynąć na czas dostawy. Sprawdzimy status Pani zamówienia i jak najszybciej wrócimy z odpowiedzią. Dziękujemy za cierpliwość.

Saanut 1/5 tähteä

Ludzoszuscuie nie dajcie się nabrać tej firmie…

Ludzie nie dajcie się nabrać tej firmie zero przesyłki, zero kontaktu, zero jakiejkolwiek możliwości uzyskania informacji, to zwykły szwindel, przelałem pieniądze, towaru brak, zwykli oszuści i podajcie mnie do sądu za tą opinie, chętnie się podzielę w sądzie wszystkimi meilami, wyciągami z konta jak mnie oszukaliscie

23. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä MyTrendyPhone.PL

Bardzo nam przykro z powodu Pana doświadczeń i wszelkich niedogodności, jakie mogły wyniknąć z naszej strony. Prosimy o przesłanie szczegółów dotyczących zamówienia (numer zamówienia, datę zakupu) na nasz adres e-mail, abyśmy mogli jak najszybciej zweryfikować sprawę i znaleźć rozwiązanie. Naszym celem jest zapewnienie jak najlepszego wsparcia klientom i naprawienie ewentualnych błędów. Dziękujemy za zrozumienie

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin