Dno i 100 metrów mułu, towar wysyłany z zagranicy co oznacza że jednak to trwa, zwrot towaru na własny koszt. No i sam towar to głębokie chiny z przed 10 lat. jakość i wykonanie w skali od 1 do 10... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Zamówiłam etui które miało być prezentem. oczywiście nie przyszło na czas. Terminy dostawy podane na stronie można sobie włożyć między bajki. Istnieje możliwość tylko "popisania" z chatem (IA), który... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zakup przebiegł super sprawnie. Natomiast brak numer przesyłki, informacji co się z nią dzieje. Finalnie po tygodniu paczka przyszła, ale miałam spore wątpliwości czy w ogóle przyjdzie. A przez to i c... Näytä lisää
Zamówiłem etui na telefon. Po przeczytaniu zamieszczonych komentarzy, byłem trochę zaniepokojony. Etui otrzymałem i chcę podzielić się własną opinią. Etui jest super wykonane, dokładnie tak jak w... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Odwiedź MyTrendyPhone i znajdź szeroką gamę akcesoriów do telefonów w najlepszych cenach na rynku.
Yhteystiedot
Kniewska 3/7, 70-846, Szczecin, Yhdistynyt kuningaskunta
- mytrendyphone.pl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kupiłem etui do telefonu sony xperia…
Kupiłem etui do telefonu sony xperia 1iv. Etui w ogóle nie pasuje do telefonu. Nigdy więcej zakupów w tym sklepie!

Doesn't work properly
The product which I bought doesn't work with my iphone even though there is written in description that it should work.

disrespectful to the customer
The sales process itself was fine. However, I started receiving marketing messages that I hadn't consented to. I consider this disrespectful to the customer and do not recommend the store.

Zamówienie nie zostało zrealizowane

Otrzymałam podrobione
Otrzymałam podrobione, chińskie etui , które do tego nie działa. Ponad Tydzien temu odebrali zwrot , nie odpowiadają ani nie odpisują - zero kontaktu.Nie polecam! Odpisali po mojej recenzji odzyskałam pieniadze jednak sposób komunikacji ,żaden - klient nie wie czy został oszukany czy nie.

Vastaus yritykseltä MyTrendyPhone.PL
Ta firma wysyła chiński sprzęt…
Ta firma wysyła chiński sprzęt niedorobiony tandetny. Kupić można od nich jednym kliknięciem ale przejść przez zwrot to się nie da. Nie kupujcie od nich niczego bo to chińskie tandety

Vastaus yritykseltä MyTrendyPhone.PL
Buying merchandise from experienced seller
Moment of purchasing goods from your shop. Finalising transaction was the moment that i knew that i’ve found product that i expected for the Best price i could find.
Produkt fatalnej jakości
Produkt fatalnej jakości, wygląda na używany lub wielokrotnie zwracany. Gimbal nie utrzymuje telefonu, kijek składa się pod jego ciężarem, a pokrętło mocowania nie działa. Nadaje się tylko do wyrzucenia, powinni go wycofać ze sprzedaży!
Dobra jakość sprzętu.
Kamera
Towar, którego poszukiwałem, znalazłem u Was. Szybka i pewna dostawa. Jestem zadowolony z zakupu.
Dobra jakość etui, świetna komunikacja
Nigdzie nie mogłem znaleźć etui z pełnym zapięciem do Samsung s23 ultra. Tutaj były dostępne w dwóch kolorach.
Etui dotarło do paczkomatu po 4 dniach roboczych. Całkiem nieźle, biorąc pod uwagę, że wysyłka była spoza Polski.
Duży plus za szybką i rzetelną komunikację z obsługą sklepu przez email.
Polecam ten sklep.
Polecam szybko i solidnie
Szybka wysyłka i miła obsługa
Szybka wysyłka i miła obsługa
Długi czas realizacji zamówienia.
Długi czas realizacji zamówienia.
Czas dostawy
Nie miałem jakiś większych problemów ze sprzedawcą. Trochę mylne okazuje się czas dostawy deklarowany w ciągu 1-4 dni roboczych. Jak pokazuje doświadczenie moje i innych klientów, że często paczki przyjeżdżają później, co wynika z transportu z zagranicy (moja paczka przyjechała po tygodniu). Poza tym towar zgodny z opisem. Polecam.
Towar nie dotarł do mnie

Vastaus yritykseltä MyTrendyPhone.PL
Złożyłam zamówienie i cisza.
Złożyłam zamówienie i cisza.. Ani potwierdzenia że przyjęte do realizacji, Nic! Maila napisałam, cisza! Nawet nie można zadzwonić bo numeru nigdzie nie podają nigdzie!

All good
Large selection, high quality products, fast delivery
NIE POLECAM
NIE POLECAM
Nie dostałam ani towaru ani zwrotu pieniędzy.Na kontakt mailowy brak odpowiedzi.

Trustpilot-kokemus