MyTrendyPhone.PL Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

3,2

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Dno i 100 metrów mułu, towar wysyłany z zagranicy co oznacza że jednak to trwa, zwrot towaru na własny koszt. No i sam towar to głębokie chiny z przed 10 lat. jakość i wykonanie w skali od 1 do 10... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zamówiłam etui które miało być prezentem. oczywiście nie przyszło na czas. Terminy dostawy podane na stronie można sobie włożyć między bajki. Istnieje możliwość tylko "popisania" z chatem (IA), który... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Zakup przebiegł super sprawnie. Natomiast brak numer przesyłki, informacji co się z nią dzieje. Finalnie po tygodniu paczka przyszła, ale miałam spore wątpliwości czy w ogóle przyjdzie. A przez to i c... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zamówiłem etui na telefon. Po przeczytaniu zamieszczonych komentarzy, byłem trochę zaniepokojony. Etui otrzymałem i chcę podzielić się własną opinią. Etui jest super wykonane, dokładnie tak jak w... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Odwiedź MyTrendyPhone i znajdź szeroką gamę akcesoriów do telefonów w najlepszych cenach na rynku.

Yhteystiedot

Kaikki arvostelut

43 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Zakup

Towar słuchawki były zamawiane i opłacone 20 grudnia 2024. Mineło 10 dni od zakupu i towaru brak.

30. joulukuuta 2024
MyTrendyPhone.PL-logo

Vastaus yritykseltä MyTrendyPhone.PL

Bardzo przepraszamy za opóźnienie w dostawie zamówienia. Okres świąteczny jest czasem wzmożonego obciążenia firm kurierskich, co mogło wpłynąć na wydłużenie czasu dostawy. Prosimy o chwilę cierpliwości – natychmiast sprawdzimy status Pana zamówienia i poinformujemy, kiedy przesyłka dotrze. Dziękujemy za wyrozumiałość i jeszcze raz przepraszamy za zaistniałą sytuację.

Saanut 4/5 tähteä

Spodziewałam się że przesyłka będzie…

Spodziewałam się że przesyłka będzie dostarczana dwa tygodnie bądź wcale, aczkolwiek jak na okres przed świąteczny nie było źle. Na paczkę czekałam 4 dni robocze i 6 dni ogólnych. Zamówienie przyszło całe i wszystko się zgadzalo:)

17. joulukuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Jestem zadowolona z zakupów w tym…

Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie. Zamówione produkty są zgodne z opisem i zapakowane w oryginalne opakowania. Przesyłka dotarła szybko. Kontakt ze sklepem przez chat również był pozytywny, otrzymałam odpowiedzi na moje pytania. Szczerze polecam zakupy. Ja na pewno jeszcze do nich wrócę.

5. joulukuuta 2024

Unikać!!!!!!!!!!

To jakiś koszmar nie ma możliwości kontaktu z nimi. Tylko przez czaty, nie jasne odpowiedzi. Na stronie deklarują wysyłka z dnia na dzień. Po trzech godzinach dobijania się do nich otrzymałem info że paczka wysłana z Danii i będzie od 2/4 roboczych. Rezygnacja przez dział handlowy ale nie można się z nimi skontaktować. Tragedia
Po tygodniu przepychanki kolejny identyczny mail z informacją że paczka nadana z Danii.poprosiłem o kontakt telefoniczny podając swoje nr ale bez odzewu. Kolejna informacja że mogę z zamówienia zrezygnować dopiero jak otrzymam przesyłkę, ale… InPost nie potwierdza w ogóle nadania tej paczki i ma status- w przygotowaniu na to mi odpisali że zaktualizują nr listu przewozowego jak paczka dotrze do Polski. Ale się wje….m.

4. joulukuuta 2024

Czwarty dzień i nic

Czwarty dzień i nic. Zero wiadomosci, że przesyłka opłacona i kiedy zamówienie dotrze. Zero odpowiedzi na czacie.
To co napisałem wyżej już nie aktualne. Właśnie teraz po kilku monitach, dostałem maila z i informacją o przesyłce. Nie trzeba było tak od razu?

28. marraskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Kupiłam w tym sklepie etui do telefonu…

Kupiłam w tym sklepie etui do telefonu z którego jestem mega zadowolona. Na początku miałam wątpliwości czy nie będę żałować swojej decyzji. Miło się zaskoczyłam.szybka realizacja zamówienia, przedmiot taki jak w opisie, na plus możliwość płacenia przy odbiorze.polecam

20. marraskuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Etui na telefon

Przesyłka dotarła do mnie bardzo późno - etui na telefon z dużą i widoczną rysą na wierzchu lustrzanej klapki. Nie ma możliwości sprawdzenia gdzie jest przesyłka. Od MTP (po wcześniejszym zapytaniu) mailem otrzymałam informację, że przesyłka jest wysłana listem zwykłym z magazynu w Danii, co w zestawieniu z etykietą okazało się nieprawdą. Przesyłka została nadana w Szczecinie jako list polecony. Niestety z żalem odsyłam.

13. marraskuuta 2024

Oszukują!!!

Oszukują pisząc, że wysyłka od ręki! Zamówienie przychodzi po tygodniu!

Gdy piszesz na chat - mają cię gdzieś!

Nie polecam!!!

8. marraskuuta 2024

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin