Wat een slechte service, wanneer een pakket zoek raakt krijg je steeds nieuwe meldingen dat er een onderzoek is gestart. Wanneer de datum van het onderzoek afloopt volgt er weer een onderzoek en de da... Näytä lisää
Dit is precies dezelfde review als vorige week, alleen over een nieuw voorval, Mondial Relay doet hetzelfde gewoon weer. Voor mij onbereikbaar. Voor mij onbereikbaar. Pakket is afgeleverd bij... Näytä lisää
Mondial Relay is het gelukt 1 van de 3 zendingen te bezorgen. 2 van de drie zijn bewust en opzettelijk bezorgd bij een pick up point in een andere stad. Mondial Relay heeft de fouten toegegven e... Näytä lisää
Over het algemeen gaat de bezorging best goed. Na 4 jaar en honderden pakketten is er (helaas) 1 kwijtgeraakt, dat is vervelend maar het meeste komt (soms wel wat traag) op de goede plek. Wel is het a... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Een verschrikkelijk bedrijf
Een verschrikkelijk bedrijf. Servicedesk gewoon niet bereikbaar. Als je iemand spreekt weten ze niks. Mijn pakket is nog steeds onderweg nadat het naar een ander afleverpunt is gestuurd. Inmiddels wacht ik twee maanden. Kortom. Een K... bedrijf
Wauw wat een slechte service
Wauw wat een slechte service, er word gewoon niet opgenomen en hun kantoor is nu ook een week gesloten dus je kan ze helemaal niet bereiken!! Ik heb een pakketje besteld en ze hebben het gewoon op een andere afhaalpunt afgeleverd!!! Ik heb meerdere bevestigingen gehad dat het daar afgeleverd is maar dat is niet het geval!! Ik weet nog steeds niet waar mijn pakketje is!!!! Nooit meer Mondial Relay voor mij!!!!!!
Geen professioneel bedrijf
Pakket al vanaf 24 juli onderweg. Zeiden dat het geleverd was maar niet waar. Geprobeerd contact op te nemen. Telefonisch niet bereikbaar, mails gestuurd wordt niet op gereageerd. Nu is pakket weer retour naar verzender waarschijnlijk. Heel bijzonder en met Mondial krijg je GEEN contact. De website mogen ze wel aanpassen qua teksten die ze schrijven! Zeker geen professioneel bedrijf.
Langzame beperkte service
Op andere punten is het tonen van barcode voldoende voor hen om een verzend label te maken, bij deze moet je dat zelf hebben gedaan. Hier bij de Turkse winkel ( enigste punt ) helemaal niet !!
Daarbij is ophalen en pakket aanwezig afhankelijk van hoe actief ze zijn. Zeggen gewoon “ zal er morgen wel zijn “ ☹️
Om de haverklap is het punt in Odijk…
Om de haverklap is het punt in Odijk gesloten of later dan op de deur staat open. Al een paar keer voor niets geweest en daarbij een erg chagrijnig medewerkster
Mondial Relay punten verdwijnen?
Wat is er eigenlijk allemaal aan de hand omdat de Mondial Relay punten allemaal worden opgeheven???? Esso tankstation heeft het contract landelijk beeindigd met Mondial Relay zonder vooraf aan te geven...Ik heb onlangs gekozen om mijn pakketjes daar te laten aankomen maar ze zijn nu ergens rond aan het zwerven en niemand die je hierbij kunt helpen. Is dit iets tijdelijks?
Waardeloze klantenservice
Levering gaat meestal goed, maar heb gemerkt dat de klantenservice waardeloos is als je die nodig hebt. Kreeg een mail dat het afhaalpunt niet beschikbaar was en of ik een ander afhaalpunt wilde uitzoeken. Dat gaf alleen maar foutmeldingen. Klantenservice gemaild om dat afhaalpunt te gaan gebruiken.
Pakket werd bij een ander afhaalpunt afgeleverd. Een afhaalpunt waar ik liever niet iets laat afleveren, omdat alle pakketten daar in de winkel staan en je zelf je pakket moet zoeken. Vind ik niet prettig en vertrouwenwekkend. Dat wist Mondial Relay niet, maar ook daar een mail over gestuurd. Alles wat ik krijg zijn de standaard mails dat ze, indien nodig, binnen 2 tot 5 dagen reageren.
Vier dagen geleden een mail gestuurd met de vraag of ze wel ECHT een klantenservice hebben.
Geen reactie tot nu toe. Bellen heeft ook geen zin. Na een korte tijd een bandje in het Frans en dan wordt de verbinding verbroken.
Bezorging 4 sterren, klantenservice 0 sterren, maakt gemiddeld 2 sterren!!
Afhaalpunt op vakantie.. niet doorgegeven.
Ik heb vandaag bericht gekregen dat ik nog 3 dagen de tijd had om mijn pakketje op te halen bij het Mondial Relay afhaalpunt... Is het afhaalpunt op vakantie tot 19 augustus... staat op de deur van de kringloop zelf dat als ik niet voor 10 augusus ophaal ze het moeten terug sturen naar de afzender... Lekker geïnformeerd... het zou fijn zijn als dat mondial relay mij door van op de hoogte had gehouden.
Mondial Delay weg uit Nederland?
Altijd enorm lang wachten op Mondial Delay. En nu is ook het pick up point ineens niet meer onder contract. Website zegt een ander afhaalpunt te kiezen: heb er 7 geprobeerd, allemaal gestopt. Pakket zwerft ergens rond en Mondial Relay is niet te bereiken.
Als je wilt betalen voor HUN fouten ga…
Als je wilt betalen voor HUN fouten ga dan zeker pakketten verzenden met dit bedrijf. Ik heb nu een week gewacht op mijn pakketje, nu hij eindelijk in Nederland is, zegt het bedrijf dat de service punt die ik aangeklikt heb op hun website gesloten is, ik moet hiervoor een ander punt kiezen. Zeggen dat je het de dag erna zullen bezorgen. Nou, drie keer raden, het is de volgende dag en het pakket is niet bezorgd en het punt is dicht tot volgende week dinsdag. Nu moet ik nog een extra week wachten waardoor de timing van het pakket in relatie met wat ik ermee wou doen nu verpest is, EN. Mondial relay, geef aub fatsoenlijk aan wat de status is van mijn pakket en de locatie ervan. Je zou bijna denken dat er maar 1 busje rondrijdt door heel Nederland.
Slechts 1 afhaalpunt in Alphen aan den…
Slechts 1 afhaalpunt in Alphen aan den rijn tijdens de vakantie periode met aangepaste openingstijden zonder vermelding hiervan.
Esso Mondial Relay Punt opgeheven
Over het algemeen ben ik zeer tevreden over Mondial Relay ophaalpunt maar sinds mijn vaste Mondial Relay punt ( Esso Enschede) sinds 5 augustus 2023 is opgeheven, ben ik zeer teleurgesteld !. Mijn pakketten zijn door de Mondial Relay vertegenwoordiger zonder enig bericht naar mij toe terug naar de Mondial Relay ( waar het ook mag zijn 🤷🏽♀️🤷🏽♀️ ) teruggestuurd??. Geen bericht van de klantenservice op mijn vragen kan alleen nu hopen dat ik ze ergens hopelijk nog kan ophalen??.
Afhaalpunt spontaan opgeheven, pakjes zoek
Haalde vaak pakjes op bij Esso dat aangesloten was bij Mondial Relay. Zijn ze van de 1 op de andere dag mee gestopt. Het fatsoen om de pakjes die nog op weg waren nog af te handelen was er niet.
Pakjes zijn zoek of blijven hangen in de tracking met status onderweg naar afhaalpunt
Nog mooier, dit afhaalpunt is nog steeds te selecteren!
Pakket 30 mei verzonden doir verkoper
Pakket 30 mei verzonden doir verkoper. Na 3 weken geen pakket ontvangen en aan de bel getrokken,
Er wordt zogenaamd een onderzoek gestart.
Daarna niks meer gehoo. Op mails wordt niet gereageerd. Telefonisch krijg je ze niet te pakken.
Nu 5 augustus. Geen pakket en geen vergoeding.
Nooit meer Mondial Relay! Wat een waardeloos bedrijf!
Klantenservice bestaat volgens mij niet eens
Altijd prima met Mondial Relay in mijn…
Altijd prima met Mondial Relay in mijn wijk. Heb denk ik reeds 10 a 12 pakketjes verstuurd via hen, altijd goed gedaan. Ook ontvangen pakketjes uit Spanje/ Frankrijk m.n. /Nederland, nooit problemen. Mede gezien de prijs van het versturen is Mondial Relay mijn favoriete koerier.
11 juni 2023 heb ik een pakketje…
11 juni 2023 heb ik een pakketje besteld dat verstuurd werd via mondial. Omdat ik tot nu toe (2aug) deze bestelling niet heb ontvangen heb ik mondial een aantal keer gemaild met de vraag waar mijn pakketje is. Hier heb ik tot nu toe geen reactie op gehad
Zeer slecht klanten service help niet…
Zeer slecht klanten service help totale niet
Pakjes kunnen niet gescand worden en…
Pakjes kunnen niet gescand worden en worden geweigerd.
Alles ligt stil.
Medewerkers van Esso(verzamelpunt) krijgen geen gehoor bij de storingsdienst. Dus ze kunnen niet aangeven hoelang dit nog duurt.
Ik heb mijn pakket Zaterdag afgegeven en ging ervan uit dat doe vertuurd zou zijn.
Ik krijg vandaag een melding dat ie nog niet verstuurd is.😡
Mijn klant is niet blij en ik ook niet.
Prima geen reden tot klagen en voordelig !
gebruik ik nu toch al een jaar of 2 jaar 3 nog nooit geen klachten gehad ja gaat trager dan de gewoone post maar dat heb ik er wel voor over ik bestel vaak met mondial relay van allerij soorten sites ik ben er tevreden van prima !
Onbereikbaar
Toegegeven, het gaat ook vaak goed. Maar als het mis loopt gaat het ook flink mis, neem daarbij een totaal onbereikbare klantenservice en je krijgt ontevreden klanten. Ik woon in een grote plaats met verschillende ophaal punten op loopafstand. Mijn laatste twee pakjes zijn echter bezorgd in een andere stad. Ik kreeg bericht dat ik een ander punt moet kiezen, dit gedaan, maar alsnog in een andere stad bezorgd. En dan schrijven ze nog in hun mail dat ze hopen dat je lopend of fietsend het pakje haalt. Klantenservice is per mail en telefoon niet te bereiken. Omdat ik pakje niet kon ophalen, werd het retour afzender gestuurd. Is nu al naar drie verschillende afhaalpunten gestuurd, allen te ver voor mij, maar niet naar afzender
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.