Saanut 1/5 tähteä

Wat een slechte service, wanneer een pakket zoek raakt krijg je steeds nieuwe meldingen dat er een onderzoek is gestart. Wanneer de datum van het onderzoek afloopt volgt er weer een onderzoek en de da... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Dit is precies dezelfde review als vorige week, alleen over een nieuw voorval, Mondial Relay doet hetzelfde gewoon weer. Voor mij onbereikbaar. Voor mij onbereikbaar. Pakket is afgeleverd bij... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Mondial Relay is het gelukt 1 van de 3 zendingen te bezorgen. 2 van de drie zijn bewust en opzettelijk bezorgd bij een pick up point in een andere stad. Mondial Relay heeft de fouten toegegven e... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Over het algemeen gaat de bezorging best goed. Na 4 jaar en honderden pakketten is er (helaas) 1 kwijtgeraakt, dat is vervelend maar het meeste komt (soms wel wat traag) op de goede plek. Wel is het a... Näytä lisää

1,4

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,4

Kaikki arvostelut

99 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Pakket nummer werkt niet meer na een…

Pakket nummer werkt niet meer na een week wel gewerkt te hebben. Het pakket bestaat opeens niet meer op de website en is al 14 dagen telaat. Ik belde net op en kreeg de meest arrogante en chagrijnige man aan de lijn die me niet wilde helpen en bij elke zin die hij uitsprak zuchte. Het enige wat hij me kon vertellen is waar het pakket voor het laatst gezien was, WAT IK DUS OOKAL HAD GEZIEN??!!?!! De klantenservice is echt waardeloos

20. helmikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Ho spedito un pacco con Vinted.

Ho spedito un pacco con Vinted.
Contenuto: scarpe di Gucci valore 100e.

Mi dicono che probabilmente il pacco si è perso e mi rimborseranno 25e...

Un quarto della del valore! Vergognoso!!

Aggiornerò

3. helmikuuta 2024

Scam postservicw

Slechte service,geen service gescamd via Vinted,zgn storing bij bedrijf pakketten worden zgn teruggehaald(ontvanger geen bericht of nadere info)proberen zgn storing te achterhalen duurt dagen telefonisch natuurlijk niet bereikbaar!!!!!!Geld weg,spullen weg!!!!Niet gebruiken via welke app(Vinted)dan ook!!!!!!!!!!!gebruik gerenomeerde postbedrijven

3. helmikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Prima koerier

Ik snap niet geheel waarom iedereen zo negatief is. Wellicht dat hun service minder is als een pakket niet goed aankomt, echter heb ik 50+ pakketten zonder problemen verstuurd gekregen. Daarnaast hebben ze duidelijke track&trace en zijn ze best goedkoop. Ik ben tevreden

19. tammikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

By far de slechtste bezorgdienst…

Dit is by far de slechtste bezorgdienst in de geschiedenis. Ze pretenderen het alternatief te zijn voor kleine ondernemers met groene ambities. Ik heb nu twee keer een pakket uit Italië via zes sorteercentra in Italië, Spanje en vervolgens Frankrijk zien gaan om vervolgens te verdwijnen. Oftewel ze verprutsen de aarde met onnodige reisbewegingen en vervolgens lukt het ze ook nog niet om een pakketje op het juiste adres te leveren. Epic fail company. Jammer dat Vinted met zo'n prutsers een samenwerking is aangegaan

20. tammikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Pakket kwijt en geen klantenservice

Mijn pakket is al 3 weken onderweg, ik denk dat het gewoon kwijt is. Ik probeer al 3 dagen te bellen: na 10 minuten telkens automatisch de verbinding verbroken. Reageren niet op mail en Facebook chat. 1 ster is nog teveel.

19. tammikuuta 2024

1 ster is nog te veel

1 ster is nog te veel, je stuurt voor veel geld spullen naar een koper, het is 2 weken onderweg, wordt dan zonder reden retour gezonden, de spullen zijn nu al 3 weken weg naar Spanje en ik kan fluiten naar mn centen, telefoon nemen ze niet op en email reageren ze ook niet op, nooit meer stuur ik met Mondialrelay

18. tammikuuta 2024

Onbeschoft personeel!

Ik heb net een jonge aan de lijn gehad die zei tegen me is jouw probleem toen ik hem vroeg waar is mijn pakket, mijn pakket is kwijt wat een waardeloos bedrijf, hij vond dat respectloos en hij zei is jouw probleem dat jouw pakket kwijt is!! Vervolgens ik heb 10 keer gebeld en gisteren ook en niemand neem op!! Mijn pakket is kwijt en hun doen helemaal niks!

17. tammikuuta 2024

More than 30 days without delivery

I have been waiting for my package 33491018 for more than 30 days and there has been an investigation only to always be extended, have no results and my package is not delivered. Every time I call they tell me I have to wait and that a lot of people are having the same problem and that I just have to wait! Ah come on!!!!!!!!!!

10. marraskuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Gewoon goed

Stukken beter dan Homerr!
Tot heden toe nog geen problemen gehad met deze verzend Service. Verstuur veel vanuit Vinted met deze dienst.

12. joulukuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

☠️☠️☠️❌❌❌Mondial Relay FR BE NL ZIJN…

☠️☠️☠️❌❌❌Mondial Relay FR BE NL ZIJN OPLICHTERS PAS OP GEEN GELD GEEN PAKT Na onderzoek blijkt dat de levering van uw pakket helaas vertraagd is.

We hebben net vernomen dat onze bezorgdienst, Mondial Relay, een vertraging ondervindt door zijn sorteerplatform.

Wij hebben regelmatig contact met hen en houden u op de hoogte van de situatie. Helaas ligt het probleem buiten onze macht en wij verontschuldigen ons voor dit ongemak.

We hebben toch een onderzoek ingesteld bij de bezorgdienst om uw pakket te lokaliseren. Waar is mij pakt

3. joulukuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Dit bedrijf is totaal onbereikbaar

Dit bedrijf is totaal onbereikbaar. Email gestuurd...geen reactie. Vier keer gebeld. Na telkens 10 minuten wachten wordt de verbinding gewoon verbroken. Pakje is voor kerst en ben bang dat het gewoon kwijt is. Heel vervelend.

30. marraskuuta 2023

Niet gebruiken!

Pakketjes worden op andere pakketpunten afgeleverd (30 minuten fietsen), klantenservice slecht bereikbaar en niet duidelijk in communicatie.

15. marraskuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Mondial relay Zeer slecht en onberijkbaar

Mondial relay is een zeer slecht bedrijf, pakketjes weg, telefoon niet bereikbaar of word gewoon weer opgehangen. E-mail naar customer service word helemaal niet op gereageerd 2 keer gemaild en na 2 weken nog geen enkele reactie. Pakket al meer dan een maand in nederland maar niet naar afhaalpunt.gewoon waardeloos . Pakket is verstuurd door Yasiuk GCE en vanuit Spanje.
Echt service en leveren is ze compleet onbekend waardeloos bedrijf.

1. marraskuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Verkeerde bezorgingen, slechte klantenservice, geen hulp

Het afhaalpunt dichtbij was gesloten. De winkelier gaf op tijd door dat zij met vakantie zou gaan, dat Mondial weken van tevoren op de hoogte was. Desondanks was de winkel nog beschikbaar als afhaalpunt tijdens de vakantie. Voor sommige pakketten was er een optie om een nieuw afhaalpunt te kiezen. Dat deed ik en toch werden de pakketten verkeerd bezorgd, in een geval in een andere stad. In andere gevallen was er geen optie om een ander afhaalpunt te kiezen ondanks het pakket nog op het distributiecentrum was. Twee keer gebeld met de klantenservice, beloftes een nieuw afhaalpunt in te stellen en toch verkeerd bezorgd, ver weg. Klantenservicemedewerkers zijn niet heel professioneel. Lawaai op de achtergrond, niet goed luisteren, afgeleid, geen bevestiging behalve ik doorvraag... Mondial is een slechte pakketdienst.

1. marraskuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Ik vind het nog niet eens één ster…

Ik vind het nog niet eens een ster waard! Zo slecht is Mondail Relay. Ik heb al drie keer iets via Vinted met Mondail Relay iets gekocht ( uit het buitenland ) maar is geen een keer aangekomen! Dan is je pakket weer kwijt ofzo heel vaag. Ik weet in iedergeval dat ik nooit meer van Mondail relay gebruik ga maken. Nu koop ik altijd pakketjes via dpd uit het buitenland die komen teminste wel aan.

17. elokuuta 2023
Saanut 2/5 tähteä

Wat is er toch aan de hand bij MR de…

Wat is er toch aan de hand bij MR de laatste tijd?

Waar ik zeker een jaar graag mondial koos als verzender gaat er de laatste 2 maanden wel heel vaak iets mis. Ik heb 3 keer iets laten opsturen via hun en het wordt bezorgd op een compleet ander pakketpunt. Twee keer in Brabant, terwijl ik in Utrecht woon en nu weer 10 km verderop. Erg onhandig als je alleen een fiets hebt.

31. lokakuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

I’d give this company 0 star if I…

I’d give this company 0 star if I could. Parcels delivered to wrong pick up points far away when there are plenty pick up points nearby. Impossible to reach CS by phone or emails. Sent numerous emails stating that it will be responded in 2-5 days but they never did. Utterly garbage service/company.

29. syyskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin