Wat een slechte service, wanneer een pakket zoek raakt krijg je steeds nieuwe meldingen dat er een onderzoek is gestart. Wanneer de datum van het onderzoek afloopt volgt er weer een onderzoek en de da... Näytä lisää
Dit is precies dezelfde review als vorige week, alleen over een nieuw voorval, Mondial Relay doet hetzelfde gewoon weer. Voor mij onbereikbaar. Voor mij onbereikbaar. Pakket is afgeleverd bij... Näytä lisää
Mondial Relay is het gelukt 1 van de 3 zendingen te bezorgen. 2 van de drie zijn bewust en opzettelijk bezorgd bij een pick up point in een andere stad. Mondial Relay heeft de fouten toegegven e... Näytä lisää
Over het algemeen gaat de bezorging best goed. Na 4 jaar en honderden pakketten is er (helaas) 1 kwijtgeraakt, dat is vervelend maar het meeste komt (soms wel wat traag) op de goede plek. Wel is het a... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Mensen blijf hier aub bij dit bedrijf…
Mensen blijf hier aub bij dit bedrijf weg!
Het is al de 5e keer dat Mondial relay mijn pakket kwijt speelt op een half jaar tijd!!
Dit zijn gewoon gangsters. De pakketten worden volgens mij gewoon gestolen want hoezo kan je een pakket zo vaak kwijt spelen en de trackingscode klopt als geen meter!! Dit bedrijf zouden ze moeten stoppen want dit is echt niet oké!
Klantenservice alleen voor de vorm in NL
Mijn retourlabel wordt niet herkend bij het pakketpunt. Telefonisch wordt er verwezen naar hun online formulier en e-mail adres, maar behalve ontvangstbevestigingen wordt daar niet op gereageerd. Telefonisch zeggen ze hier niks aan te kunnen doen. Ik heb na meer dan een week maar contact opgenomen via het formulier bij de Belgische klantenservice van het bedrijf, ik had binnen een half uur antwoord met een oplossing.
Afhaalpunt Toko Lyn, Mondialrelay ondercapaciteit
Afhaalpunt Toko Lyn, Oss. Overspoeld met pakketjes en heeft niet de capaciteit de pakketten te verwerken ondanks de beste bedoelingen van deze heer.
Maar ja, daar koop je als klant ontvanger niets voor.
Nu al de tweede volle dag wachten. Driemaal is scheepsrecht?
Slechte service
Slechte service
Krijg opeens een mail dat het pakketpunt waar mijn pakje heen gestuurd zou worden niet meer beschikbaar is. Nu wordt het pakketje zonder te overleggen gestuurd naar een ander pakketpunt dat aan de andere kant van Nijmegen is. Ben ik een uur kwijt aan pakje ophalen!
Update: klantenservice beweert binnen 48 te reageren, maar na 6 dagen heb ik nog steeds geen reactie.
Cheaters
Cheaters! They stole / lost very expensive package and every week i call them i have to wait another week. Today after two weeks i have to wait another two weeks. They have any informations about package/ dont know where package can be. " investigation " is normalny 5 days. I have to wait another 14 days. Cheaters!!!! Not recomend
Pakketje staat al twee weken op 'Pakket…
Pakketje staat al twee weken op 'Pakket geleverd bij Mondial Relay'. Zit geen schot in de zaak. Bel ik Mondial Relay, geven ze aan dat ik contact op moet nemen met de verzender. Heb ik al gedaan. Pakket is echt overhandigd aan Mondial Relay. Er wordt een onderzoek ingesteld wordt er gezegd maar ik heb hier geen vertrouwen in. @Mondial Relay, mochten jullie dit lezen en toch jullie best doen om mijn pakket boven water te krijgen, hierbij mijn Trackingscode: 20087760
Waar is mijn pakket
Waar is mijn pakket? De track en tracé staat al een week op ' sorteercentrum'. Contact met mondial relay niet mogelijk.
Na zes weken nog steeds niet ontvangen!
Pakket na zes weken nog steeds niet ontvangen, volgens track and trace zou het liggen op een niet meer bestaand afhaalpunt. Mondial Relay blijft dezelfde standaardmail sturen dat ze grondig onderzoek aan het doen zijn en dat dit maximaal 30 dagen kan duren. Ook nadat ik gemeld heb dat deze termijn verstreken is!
Het liefst verstuur ik helemaal niks…
Het liefst verstuur ik helemaal niks met M.R., maar buitenlandse kopers kiezen hier wel vaak voor.
Je krijgt nooit een bevestigingmail, en het is altijd maar afwachten of je pakket überhaupt wel aankomt!!
Belabberde service
Kom aan bij het pakket punt want ik kreeg bericht dat mijn pakket klaar lag. (13.00u)
Pakket meneer:"Nee meneer ik ben nog inscannen"
Ik:"Ok dan wacht ik wel even"
Pakket meneer:"Nee meneer dat duurt wel tot 4 uur"
Bel de klantenservice, welke na 1 optie in het menu ineens in het Frans is...
Ik:"Mevrouw ik wil een klacht indienen(leg mijn verhaal uit)"
Mondial relay medewerker Cedy:"Ja meneer ik kan helaas niks doen voor u, uw pakket is er dus wij kunnen niks betekenen"
Ik: "ja maar deze mensen werken toch voor jullie?
Mondial relay medewerker Cedy: "ja maar het pakket ligt klaar dus wij kunnen niks doen"
Ik: "het ligt dus niet klaar, als de winkelier zegt kom volgende week maak terug is het dus jammer voor mij?"
Mondial relay medewerker Cedy:"ja maar het is toch dezelfde dag"
Ik: " waar kan ik dit nalezen?"
Mondial relay medewerker:"als u een klacht wil indienen kan dat via ons formulier op de site"
Ik:"dat gaf ik in mijn eerste zin al gelijk aan, waarom dan dit antwoord waar ik niks aan heb?"
Mondial relay medewerker Cedy: "ik wist niet dat u zo ongeduldig was"
Extreem slecht
Wat ging er mis? Alles!
Kreeg maar geen update, toen bleek na 1,5 maand en een “onderzoek” het pakket “beschadigd”.
Foto’s opgevraagd, omdat het een pakket was dat onmogelijk beschadigd kon zijn.
Toen bleek deze alsnog vermist te zijn.
Dus eerst kwijtraken en dan vervolgens ook nog eens over liegen!
De oplossing is een vergoeding aan de verzender, alsof die het slachtoffer is?
Daar krijg ik dus geen contact meer mee. Kortom, eens maar nooit meer!
Gezien de andere recensies zou ik iedereen adviseren om nooit met deze partij zaken te doen.
Communicatie met medewerkers is ook kansloos, lijken wel robots.
Er werken dieven bij mondial Relay
Er werken dieven bij mondial Relay en ze doen er niets aan.
Altijd hetzelfde antwoord we hebben u een terug betaling gedaan en er is een onderzoek gestart. Ja 2 maand later nog steeds niets en steeds weer hetzelfde antwoord. Wat voor domme mensen werken daar. Als ik kan achterhalen wie er het pakje komt ophalen. En zij niet, of ze doen gewoon geen moeite. Maar hier houdt het niet op hoor.
Laatste tijd
Laatste tijd. Sinds begin 2024 ben ik 4 pakjes kwijt. Track en trace geeft geen updates. Er loopt nu een onderzoek na deze pakjes. Heel jammer want een paar jaar lang waren ze de snelste goedkoopste en ze hebben een echte klantenservice. Ik hoop dat jullie je aanpakken.
1 star is too much.
1 star is too much.
Ordered a dress with ASOS to be delivered at pick up point.
Box could not be picked up on time for personal reasons.
Pick up point didn't return the pckage and marked it as delivered.
ASOS and Mondial relay both not accountable. No proof the package was picked it up and way past the return time frame now. DELIVERED TO WHO?
Not reachable thought the phone, a disc keeps repeting my order number and asks to confirm. Shameful.
It’s a joke
It’s a joke. First takes them over two weeks to ship and they end up delivering to the wrong point “close” to the the one I selected - it’s 1h in public transport one way or 2h walk. I’m sorry for not being willing to Uber to pick the parcel. my rerouting request have been ghosted. Unfortunately I will not be travelling two hours to the middle of nowhere to pick it, so I guess I will now wait another two weeks to process the refund. Anyway, Not the first time it happened with this service. It seems - the drivers just drop it all in one location as they see fit and customer service is just ghosting you.
Bij leveringsproblemen geen reactie/actie van Mondial Relay Nederland
Regelmatig bestel ik via Vinted artikelen en vaak kies ik Mondial Relay als verzender. Meestal gaat het goed, maar als ik mis gaat, dan is Mondial Relay onbereikbaar.
Op 27 maart en 3 april een contactformulier ingevuld en op 17 april een e-mail naar customers service van Mondial Relay.
Het ging om een pakketje uit België dat sinds 23 maart in het Distributiecentrum van Mondial Relay ligt.
Geen antwoord op de e-mail en geen reacties op de contactformulieren.
Dat is vrijwel altijd het geval bij Mondial Relay.
Hele slechte of beter gezegd geen service.
Ik denk dat een medewerker van Mondial Relay het pakketje achterover heeft gedrukt.
Al meer dan 20 pakketten van mij zijn…
Al meer dan 20 pakketten van mij zijn naar een verkeerd punt verzonden. Heb al vaker contact opgenomen maar niemand reageert
pakketstatus op bezorgd, maar nooit geleverd. Geen enkele reactie klantenservice
Pakket is in januari verstuurd, maar nooit in Nederland aangekomen. De status op de tracking staat wel op bezorgd. Ik heb nooit bericht gehad dat het bij een afhaalpunt was, en de tracking laat zien dat het pakket Belgie nooit heeft verlaten. 2x gemail naar de klantenservice, anderhalve maand later geen enkele reactie. Nog nooit zulke slechte service gezien bij een bedrijf.
Dus: Onbetrouwbaar, en niet-bestaande klantenservice.
Ik had besteld via vinted
Ik had besteld via vinted. Eerst was het pakketje vertraagd, en toen, een dag voordat ik mijn geld terug zo krijgen, stond er opeens terwijl het pakketje afgeleverd was. Maar het is helemaal niet zo. Ik heb dus geen idee waar mijn pakketje is en ben waarschijnlijk mijn geld kwijt. Als jullie dit zien, help aub.
Impossibly Inefficient
Impossibly Inefficient
They get two stars because in most instances your parcel will eventually arrive. Most instances. Eventually. Just like cut-rate logistics companies like the abysmal Homerr, Mondial are the slowest, most inefficient, most vexingly vacant shipping companies in Europe. They are preposterously slow. My latest example (out of at least 10 bad examples); I have a parcel that was shipped from Italy on 26 Feb that has currently been sitting in their Dutch sorting facility for the past 8 days. Unacceptable, but not a surprise. It's always like this. One time they delivered my parcel to a pick up point 40 minutes away and it took a week dealing with their poor customer service people to get it to my city. This is just a bad and largely useless company that should be embarrassed at their inefficiency and inability to improve.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.