Wat een slechte service, wanneer een pakket zoek raakt krijg je steeds nieuwe meldingen dat er een onderzoek is gestart. Wanneer de datum van het onderzoek afloopt volgt er weer een onderzoek en de da... Näytä lisää
Dit is precies dezelfde review als vorige week, alleen over een nieuw voorval, Mondial Relay doet hetzelfde gewoon weer. Voor mij onbereikbaar. Voor mij onbereikbaar. Pakket is afgeleverd bij... Näytä lisää
Mondial Relay is het gelukt 1 van de 3 zendingen te bezorgen. 2 van de drie zijn bewust en opzettelijk bezorgd bij een pick up point in een andere stad. Mondial Relay heeft de fouten toegegven e... Näytä lisää
Over het algemeen gaat de bezorging best goed. Na 4 jaar en honderden pakketten is er (helaas) 1 kwijtgeraakt, dat is vervelend maar het meeste komt (soms wel wat traag) op de goede plek. Wel is het a... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Goede verzending, en tijdig op het pakketpunt
Nagenoeg alle aangekocht pakjes van Vinted laten bezorgen op een Mondial Relay punt. Netjes bericht gekregen, je kunt het goed volgen op de website na invullen van de code. Ik heb er eigenlijk alleen maar goede ervaringen mee.
Als ik kon geven gaf ik 0/10
Als ik 0 sterren kon geven gaf ik er 0.... Pakketje is onderweg van 4 oktober. Reeds 4 keer was het pakket onderweg vanuit sorteercentrum naar afhaalpunt. Nog steeds kwam mijn pakketje niet aan. 2 telefoons later is het enige wat ze kunnen zeggen dat ik nog even geduld moet hebben. Bij de vraag of ze dan het pakket naar een postpunt ipv automaat kunnen sturen krijg ik als antwoord dat dit kan maar dan ik dan nog 3 werkdagen geduld moet hebben eer ik een nieuw afhaalpunt kan aanduiden... Waar zijn we mee bezig?? Een pakketje hoeft van mij niet daags na verzending geleverd te zijn maar overal schieten automaten als paddestoelen uit de grond. En toch slaagt men er bij Mondial niet in om na 1 week wachten het pakketje in een automaat te droppen.... Triestig bedrijf!
Wat een waardeloos bedrijf is dit!
Wat een waardeloos bedrijf is dit!! Als je een afhaalpunt kiest dan veranderen zij dit uiteindelijk altijd in een ander afhaalpunt. Soms super ver weg. Wat het oorspronkelijke afhaalpunt is niet beschikbaar?? Altijd gezeur met Mondialrelay. Absurd dat ze nog bestaan
Pakket naar totaal ander pakketpunt gebracht
Ik baal echt enorm van t volgende: ik heb bij Vinted een pakketje retour laten verzenden door de klant op verzoek klant. Alleen ligt het pakketje ineens op een heel raar pakketpunt, totaal in een ander stadsdeel, 45 minuten fietsen voor mij!! Dus dan ben ik minimaal 1,5 uur bezig om dit pakketje op te halen!! Het gaat om een dure trui dus ik moet hem wel echt ophalen!
Ik heb dit ooit eerder gehad, moest toen helemaal naar Amsterdam zuid oost met de auto om een pakket op te halen (half uur rijden). Vinted wilde er niks aan doen. Ze zeiden dat mijn pakketpunt dan zogenaamd vol zat, en dan brengen ze het ergens anders heen. Maar zo ver weg brengen slaat natuurlijk nergens op, net of er geen pakketpunten in de buurt zijn!!! Als we geen auto hadden gehad hadden we t pakketje niet eens op kunnen halen??
Ik woon in België en heb eigenlijk…
Ik woon in België en heb eigenlijk alleen maar zeer positieve ervaringen met Mondial Relay (via Vinted). De verzending is snel en de afgiftepunten in de vorm van lockers werkt ook heel efficiënt en fantastisch dat deze 24/7 beschikbaar zijn.
Na al deze slechte reviews werd ik…
Na al deze slechte reviews werd ik zenuwachtig dat mijn pakketje niet kwam. Het tegendeel was waar. Perfect volgens schema uit parijs op maandag besteld en op donderdag keurig geleverd bij het juiste pakketpunt.
Dit bedrijf voor zover je het een…
Dit bedrijf voor zover je het een bedrijf kan noemen is een grote shit show. Sturen 3 mails dat mn pakket bij het afhaalpunt ligt. Drie keer daar geweest, drie keer geen pakket. Vervolgens bel ik ze en weten ze ook niet waar het pakket is. 5 dagen onderzoektijd… wat een zooitje bij dit bedrijf.
Onbetrouwbaar bedrijf.
Een heel slechte ervaring met dit bedrijf. Mijn pakket is afgeleverd in Hoofddorp .20 km bij mij vandaan. Ik heb gecheckt en het afhaalpunt op de bevestiging is 300 meter bij mij vandaan. Waardeloos en ze zijn onbereikbaar.
Ik had niet gedacht dat er iets ergers…
Ik had niet gedacht dat er iets ergers kon zijn dan een postduif.
Maar dit bedrijf overtrof alles. Drie pakketten zijn deze maand zoekgeraakt. Eén was al bijna aangekomen, maar zoals gewoonlijk was de pakketautomaat niet beschikbaar xD, elke keer hetzelfde liedje. Dus koos ik een ander afhaalpunt, ik kon er twee kiezen, ook al staan er drie automaten naast me, ik kon alleen een afhaalpunt kiezen. Natuurlijk is het pakket nooit bij mij aangekomen. Ik raad het zelfs mijn vijand niet aan.
niet accuraat
Pakketjes worden op totaal andere plekken geleverd als je kiest voor levering op afhaalpunt. Als ik via een web-platform of webshop weet dat het via Mondial relay gaat dan koop ik het liever niet. al 3x een negatieve ervaring met de optie leveren op afhaalpunt, dan moet je dus wachten tot het weer retour gaat en ben je zo 2 weken verder voor je je geld retour hebt.
Helemaal naar een andere stad moeten…
Helemaal naar een andere stad moeten reizen om mijn pakketje op te halen, nu al de 3e keer dat ik 25km moet rijden om een pakketje op te kunnen halen
Mondial Relay is unreliable and impossible to deal with
I use Vinted a lot – together with my friends and my husband – and we are all running into the same issues with Mondial Relay. Parcels simply never arrive, many show no movement at all from day one. Everyone I know has at least one or more packages that are lost in their system.
On top of that, pickup points in Amsterdam have almost completely disappeared. Where I used to have four nearby, I now have to travel 30 minutes across the city just to collect a parcel. Completely impractical.
Customer service is useless: Mondial Relay (and Vinted, by extension) are almost impossible to reach. If you do get an answer, it’s just a meaningless chatbot reply telling you to “wait a few more weeks.” That is not customer service, it’s driving customers away.
At this point Mondial Relay is absolutely not reliable.
Geen enkele vestiging kan het label…
Geen enkele vestiging kan het label scannen of printen wanneer je iets wilt verzenden via Vinted. Indien je zelf geen printer hebt kan je eerst een printshop of bibliotheek gaan zoeken. Vestigingen zijn ook vaak in kleine niet erg lucratieve winkeltjes die een extra snabbel zoeken en alleen bemand door de eigenaar dus níét op zondag open is.
Lezen is moeilijk
Na het inleveren van twee pakketten zou ik de verzendbewijzen met tracking codes per email ontvangen.
Nu, 18 uur later, nog steeds niets ontvangen.
Reactie klantenservice: "Als u de tracking codes even doorgeeft, zoeken we het voor u uit".
Tja, dan verwacht je ook niets meer.......
Wat een ruk dienst
Wat een ruk dienst. Werkelijk waar!! Meer dan 5 dagen onderweg vanuit Spanje en Frankrijk naar Nederland en nog steeds niks ontvangen en niet 1 pakket maar 8 pakketten. Simpelweg ruk ruk ruk, laat nooit iets met deze ruk dienst versturen, het lijkt wel of het onderweg is van de Noordpool en niet binnen Europa, over maar 2 en 3 landen. Nooit meer met deze ruk pakkettendienst
Waardeloos raken pakket kwijt
Waardeloos raken pakket kwijt! En je kan fluiten naar je geld! Nooit meer dat ik dit bedrijf gebruik om iets te versturen!
❌️ Wat een %€# bedrijf!
❌️ Wat een %€# bedrijf!
Heb 8 dan om pakket te halen bij afhaalpunt, sta je een dag later bij dat afhaalpunt is er geen pakketje omdat dat door de vervoerder is weggehaald i.v.m. vakantie. Website geraadpleegd, ik zou een mail krijgen met de keuze, ander afhaalpunt of na vakantie bij het oorspronkelijke afhaalpunt...krijg ik een mail, ligt het pakket 20 km verderop, zonder overleg, mail gestuurd, nooit iets op gehoord, gebeld, gebeld, gebeld en ja verbinding verbroken nadat ik een lange tijd in de wacht stond, weer gemaild, ik KAN het pakket daar gewoonweg niet weghalen en nee ook niemand anders...En daarbij komt ook nog, ik heb betaald voor een dienst en door hun eigen miscommunicatie en systemen kunnen ze dit niet nakomen en is dit probleem nu bij mij neergelegd, hoe moeilijk kan het zijn! Nu gaat het pakket retour en nu maar afwachten...
In mijn omgeving ook weinig afhaalpunten.
Dit voor mij nooit meer! ❌️
Ik heb producten verkocht via Vinted
Ik heb producten verkocht via Vinted. Omdat ik regelmatig verkoop, heb ik één keer per ongeluk een oud verzendlabel van Mondial Relay gebruikt. Deze werd zonder problemen geaccepteerd bij het afleverpunt. Er verscheen geen foutmelding en het pakket werd gewoon aangenomen. Een paar dagen later ontdekte ik dat het label al eerder was gebruikt. Via Parcelsapp.com kon ik de zending volgen met de barcode, maar op de website van Mondial Relay was deze niet meer te vinden.
Ik heb meerdere keren telefonisch contact opgenomen en telkens dezelfde medewerkster gesproken. Iedere keer moest ik opnieuw uitleggen wat het probleem was. De advertentie betrof slechts tien euro, wat volgens hen niet vergoed kon worden, ondanks dat de oorspronkelijke waarde van het product ruim boven de veertig euro lag.
De website waarop ik melding kon maken van het probleem werkte niet. Cookies verwijderen hielp niet, en ook in incognito-modus lukte het niet. Daarom heb ik op 17 juni een e-mail gestuurd. Tot op heden, 5 juli, heb ik daar nog geen reactie op ontvangen.
Vinted heeft de zaak inmiddels gesloten en wil niets meer doen. Ze beweren dat het pakketje nooit is afgeleverd of dat het mogelijk in een kluis ligt die open kan staan. Het is echt onbegrijpelijk dat dit zomaar kan gebeuren.
verschrikkelijk bedrijf om een pakket…
verschrikkelijk bedrijf om een pakket mee te versturen. Heb 3 pakketten uit Spanje verstuurd gekregen, 2 pakketten zijn kapot ontvangen en de producten die erin zaten zijn beschadigd en 1 pakket is spoorloos verdwenen en ze weten alleen dat het voor het laatst in Vianen was. Ben sinds 28 januari bezig om uberhaupt een reactie van ze te krijgen betreft de beschadigde pakketten. Voor mij NOOIT MEER Mondial Relay en ik ga juridische stappen ondernemen tegen ze. ze geven gewoon niet thuis.
Mondial Relay: check je e-mail en reageer een keer verdomme!
Pakket uit Parijs na 4 maanden nog niet aangekomen
Er werd in december 2024 een pakketje voor mij in Parijs afgegeven bij een relaypunt in Parijs voor verzending naar Nederland. Kwam niet aan. Na 3 maanden stuurde Mondial mij een mail met een code waarmee ik het pakket op hetzelfde relaypunt in Parijs kon afhalen!! Moest binnen 6 dagen. Intussen diverse malen met de Belgisch/Nederlandse klantenservice over gebeld. Soms vriendelijk antwoord, soms afhoudend. Men kan het pakket traceren. In laatste telefoongesprek zei medewerker dat het pakket in Lille was geblokkeerd is. Verder moest ik maar zelf met de code maar uitzoeken.......En dat nadat Mondial Relay zelfs na bijna 4 maanden niet in staat blijkt een pakket in Nederland af te leveren!!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.