Saanut 1/5 tähteä

Wat een slechte service, wanneer een pakket zoek raakt krijg je steeds nieuwe meldingen dat er een onderzoek is gestart. Wanneer de datum van het onderzoek afloopt volgt er weer een onderzoek en de da... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Dit is precies dezelfde review als vorige week, alleen over een nieuw voorval, Mondial Relay doet hetzelfde gewoon weer. Voor mij onbereikbaar. Voor mij onbereikbaar. Pakket is afgeleverd bij... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Mondial Relay is het gelukt 1 van de 3 zendingen te bezorgen. 2 van de drie zijn bewust en opzettelijk bezorgd bij een pick up point in een andere stad. Mondial Relay heeft de fouten toegegven e... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Over het algemeen gaat de bezorging best goed. Na 4 jaar en honderden pakketten is er (helaas) 1 kwijtgeraakt, dat is vervelend maar het meeste komt (soms wel wat traag) op de goede plek. Wel is het a... Näytä lisää

1,4

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,4

Kaikki arvostelut

99 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Ga nooit in zee met Mondial Relay !

Eerste ervaring: 50 km rijden om het pakje (naar je huisadres geadresseerd !) van een afhaalpunt thuis te krijgen.
Tweede ervaring: In België gekocht en betaald artikel blijkt al te verdwijnen bij het verzendcentrum in België.
Pakje is niet meer te traceren. Mondial Relay laat niets meer van zich horen, ondanks herhaalde verzoeken om inlichtingen.
Dringend advies: Doe nooit zaken met Mondial Relay!

7. lokakuuta 2022

Onvoorstelbaar slechte service!

Mijn ervaring betreft een recentelijke relatief dure aankoop in Frankrijk. Na overmaking van het aankoopbedrag, heeft de verkoper mijn pakket op 16 september bij Mondial Relay ter verzending aangeboden. Blijkens Track & Trace heeft er op 20 september een "ontvangstname in het agentschap" - waarschijnlijk te HARNES - plaatsgevonden, en daarna is er niets meer mee gebeurt. Het zou nu dus nog in Frankrijk moeten zijn, maar waar het is gebleven, is tot nu toe onbekend. Bij iedere(!) poging om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice, wordt er steevast niet opgenomen! En iedere email wordt beantwoord met een paar simpele regeltjes (in mijn geval zou er een "onderzoek" zijn opgestart wat tot maar liefst 20 dagen kan gaan duren!), geschreven door een medewerkster van de "klantenservice". Intussen wordt er niets duidelijk gemaakt, laat staan opgelost, en ieder email bericht wordt slechts slap afgedaan met een clichématig excuus! Mijn pakket is vandaag sinds 20 dagen "onderweg", onbekend waar of het is gebleven, en Mondial Relay hult zich slechts in diepe laffe stilte! Wat een onvoorstelbaar slechte organisatie en wat een griezelig slechte service! Dit is veruit de slechtste ervaring welke ik ooit met een verzendbedrijf heb meegemaakt! Ik zal dan ook nooit iemand Mondial Relay aanraden als verzendbedrijf! Ik ben echt gruwelijk boos!

6. lokakuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

MR bezorgt alleen bij een afhaalpunt

MR bezorgt alleen bij een afhaalpunt. Voor een pakje uit Spanje moest ik 50 km rijden om het thuis te krijgen. Een gelijktijdig verzonden pakje uit Belgie schijnt bij een afhaalpunt op Isla Cristina (Spanje) terecht te zijn gekomen, maar MR hult zich in stilzwijgen op mijn vragen. Bijzonder slechte service. MR ten zeerste af te raden.

26. syyskuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Wacht al weken op mijn pakketje van…

Wacht al weken op mijn pakketje van Vinted.
In mijn mail staat al weken:
"Pakket beschikbaar in het afhaalpunt"
"Pakket is afgeleverd".
Daarna geen mail gekregen WAAR EN WANNEER ik het kan ophalen.
Als ik bel krijg ik geen contact, of ja na een tijd een Frans sprekende dame die nummers op noemt.
Mail gestuurd, ook niets op terug gehoord.
Onbetrouwbaar bedrijf geen zaken mee doen!!
Ik geef het maar op.
Schandalig.

9. elokuuta 2022

Prijs slechtste bezorg dienst 21/22

Prijs slechtste bezorg dienst 21/22

Pakket heeft al 6 sorteer centra gezien.
Ik heb even gekeken, het was 3 dagen en 14 uur lopen, ongeveer 1 week heen en terug.

Volgende keer kan ik beter het pakket lopend gaan halen.

11. toukokuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Waardeloze service en geen klantencontact mogelijk

Pakket is verzonden en ik krijg een mail dat deze is aangekomen op afhaalpunt. Daar 2x geweest,m ze hebben alles doorzocht maar geen pakket. Mail gestuurd naar Mondial Relay, geen reactie. Bellen heeft geen zin want telefoonnummer (076 8080465) wordt niet opgenomen en dan krijg ik een Frans bericht dat de persoon niet kan opnemen.
Na 3x email gestuurd te hebben krijg ik een kort bericht terug dat ze het hebben afgeleverd.. wat dus niet zo is. Niet mee geholpen!

22. maaliskuuta 2022

Ik zou 0 sterren geven als het kon

Ik zou 0 sterren geven als het kon. Het pakket is zonder overleg afgeleverd bij een heel ander afhaalpunt super ver van mij vandaan, er zijn meerdere afhaal punten dichter in de buurt. Dit afhaalpunt is bij een tankstation langs een snelweg, ik heb geen auto dus zal dit nooit kunnen bereiken. Er zijn nergens contactgegevens te vinden dus dit pakket gaat verloren.

27. heinäkuuta 2021
Saanut 2/5 tähteä

Onbetrouwbare bezorgdienst

Alleen deze bezorgdienst kiezen als je het risico kan accepteren dat je jouw pakket nooit krijgt.

Via Vinted heb ik 5 kledingstukken besteld. De eerste vier pakketten zijn goed gegaan. Het duurde langer dan verwacht, maar ik kon de pakketten uiteindelijk ophalen bij mijn afgiftepunt. Ik had de slechte reviews gelezen van Mondial Relay en was opgelucht dat het goed gegaan is.

Maar het 5e pakket is zonder aankondiging in Zaandam afgegeven. Dat is zo'n 150km hier vandaan. Ik heb Mondial Relay meerdere malen proberen te bellen, er is geen contact met ze te krijgen. Ook heb ik het afgiftepunt meerdere keren gebeld, een stomerij. Zij hebben geen website en zij niet telefonisch of per mail te bereiken. Hopeloos! Mijn pakket gaat nu automatisch retour afzender na 14 dagen en met een beetje pech kan ik opdraaien voor de kosten.

Ik ga hierdoor geen gebruik meer maken van Mondial Relay.

5. kesäkuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Na 4 weken pakket nog niet bezorgd na…

Na 4 weken pakket nog niet bezorgd na foutieve bezorging
Bestelling bij Wanapix op 12-4-2021 voltooid.Op 24-04-2021 bezorgd bij foutief afhaalpunten Coevorden in plaats de geadresseerde in van Haren (GN). Zou naar juist afhaalpunt bezorgd worden. Op 7 mei geïnformeerd waar het bleef. Op 10 mei bericht ontvangen dat het naar afzender is geretourneerd met verzoek aan mij om contact op te nemen met verkoper.
Na 4 weken is pakket nog niet gearriveerd en Mondial Relay lost het niet zelf op! Uiteindelijk door Wanapix verzonden via UPS en in 3 dagen vanuit Zaragoza in Haren aangekomen.

25. toukokuuta 2021
Saanut 2/5 tähteä

Levertijd is slecht en communicatie nog slechter

Het duurt achterlijk lang om een pakketje binnen Nederland te verzenden. Via vinted iets besteld, is maandag verstuurd en zou er donderdag of vrijdag zijn. Wat al achterlijk lang is voor een binnenlandse verzending. En dan is t er nog niet eens op die datum ook. Je weet niet waar het is of waarom t te laat is.
De track and trace van Mondial geeft nergens duidelijkheid over. Eerst zou mijn pakketje dus voor het weekend aankomen, nu moet ik wachten tot maandag als het dan HOPELIJK wel aankomt.

8. toukokuuta 2021
Saanut 4/5 tähteä

Niks mis met dat bedrijf.

Ik verzend drie a vier pakketjes per week vanuit Frankrijk naar NL met Mondial Relay, okay, ze zijn niet de snelste, soms wel tien dagen of meer maar ze zijn wel de helft goedkoper dan de andere pakketjes bezorgers, zelfs als je thuis laat bezorgen voor een paar euro meer. Dat verschil in bezorg kosten is nogal substantieel, vooral als je pakketjes met een relatief lage waarde verzend, prima bedrijf dus als je het geduld op kunt brengen om wat langer te wachten dan op levering via de vaak meer dan twee keer zo dure concurrenten.

20. huhtikuuta 2021

Traag, vaag en achterhaald

wat een achterlijke formule. Pakket gaat via zg agentschappen heel frankrijk / belgie door, om heeel veel later misschien op te duiken op een afhaalpunt ver bij je vandaan..... soms 9 dagen geen antwoord, status, beweging te zien. In deze tijd met snelle bezorging van vele koeriers een lachertje. Soms als je via Vinted bestelt heb je echter geen keus. Wat een achterhaald en dom concept

29. tammikuuta 2021
Saanut 3/5 tähteä

Koop geen dure pakketten via Mondial relay.

Via Vinted heb ik ongeveer 10 keer pakketjes verstuurd of ontvangen via Mondial Relay. Toen geen problemen gehad.
Helaas is nu een pakket in de andere kant van het land terecht gekomen. Ik heb een Franse mail gestuurd naar het e-mailadres van Mondial Relay en er werd beloofd dat het pakket alsnog naar mijn servicepunt zou worden verstuurd. Ruim een maand later heb ik nog steeds niets ontvangen. De verkoopster via Vinted heeft wel al haar geld gekregen omdat de tracking informatie op Vinted niet klopt.

18. tammikuuta 2021

Mondial Relay dramatisch slecht

Ik heb begrepen dat ook de afhaalpunten genoeg hebben van de slechte service van Mondial Relay en de samenwerking hebben opgezegd. Dat was al voor de lockdown van 17 december, vandaar dat ze op website melden dat de afhaalpunten ‘gesloten’ zijn. En mag nu een pakket in Leiden ophalen! Ik heb Vinted op de hoogte gebracht hierover. En over kwaliteit van de service van een van hun samenwerkingspartners.

18. joulukuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin