Jestem bardzo zadowolona z zamówienia. Jakość zdjęcia po prosu w głowie się nie mieści, że z tak małego zdjęcia wychodzi tak rewelacyjna jakość tak wielkiego formatu 100/75. Będzie pamiątka na dziesią... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jestem zachwycona realizacją!! Zdjęcia na płótnie wykonane na najwyższym poziomie- czyste, nasycone kolory, żadnych pikseli czy rozciągniętego obrazu ( tego się bałam przy dużym formacie). Szybka rea... Näytä lisää
Zamówiłem online wykonanie 6 szt. obrazów na płótnie w różnych formatach. Składanie zamówienia było bardzo proste z możliwością wyboru różnych opcji (format, zestaw montażowy, grubość ramy, efekt brze... Näytä lisää
Kolejny raz jestem zadowolony z realizacji zamówienia. Z każdym zamówieniem jestem mile zaskoczony czasem i jakością wydruku obrazów. Informacja o zamówieni jest na bieżąco przekazywana drogą elektron... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Obrazy na płótnie z gwarancją niskiej ceny. ✅ Wysokiej jakości wydruki płótna. ✅ Gotowe do wysyłki w ciągu 24 godzin.
Yhteystiedot
Hohenzollernring 25, 50672, Köln, Saksa
- info@mojobraz.pl
- mojobraz.pl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Cudowne wykonanie.❤️
Cudowne wykonanie.Piękny obraz.POLECAM❤️❤️❤️
Wszystko jak w zamówieniu
Wszystko jak w zamówieniu. Polecam korzystam z usług firmy wielokrotnie i zawsze jestem zadowolony.
Szybkość i jakość na jak najwyższym…
Szybkość i jakość na jak najwyższym poziomie
Szybka realizacja
Szybka realizacja, wierne odwzorowanie kolorów.
Jestem zadowolona
Jestem zadowolona, już nie pierwszy raz składałam zamówienie na obraz na płótnie. Dobra i szybka robota. Polecam
Szybka realizacja zamówienia z…
Szybka realizacja zamówienia z możliwością śledzenia na bieżąco postępów.Żywe realistyczne kolory, dobrze zabezpieczone przesyłki i atrakcyjne promocje.Polecam
Myślałem
Myślałem, że jakość obrazu będzie gorsza, bo nie przypilnowałem dpi. A tu zaskoczenie. Przyszedł piękny obraz. Super jakość. Polecam
Super
Bardzo ładne wykonanie. Obdarowany zachwycony. Polecam
Szczęście dla emeryta!
Bardzo dobra jakość usługi i dość szybkie terminy to wystarczający powód, aby być zadowolonym. Dla emeryta bardzo ważną zachętą są upusty cenowe dla niektórych usług.
Bardzo ładne odwzorowanie
Wydruk na płótnie wiernie oddaje obraz…
Wydruk na płótnie wiernie oddaje obraz ze zdjęcia.
To już kolejny obraz zamawiany u Was
To już kolejny obraz zamawiany u Was. Jak zawsze pełna satysfakcja. Dziekuje
Jestem zachwycona realizacją!!
Jestem zachwycona realizacją!!
Zdjęcia na płótnie wykonane na najwyższym poziomie- czyste, nasycone kolory, żadnych pikseli czy rozciągniętego obrazu ( tego się bałam przy dużym formacie). Szybka realizacja i efekt WOW!! Szczerze polecam!
Obraz na prezent
Obraz, który zamówiłam na prezent okazał się rewelacyjny. Pięknie oddane kolory. Staranne wykonanie. Mega pozytyw. POLECAM
Dziękuję bardzo!
Dziękuję bardzo! Dobra jakość materiałów i ramki.
Porządne wykonanie. Polecam!
Foto obraz wyszedł zgodnie z…
Foto obraz wyszedł zgodnie z oczekiwaniami - kolory i ostrość ok. Tak jak i płótno i ramka. Polecam!
Świetnie wykonane
Świetnie wykonane, bardzo dobrze zapakowane, nie mam uwag
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.