Wymienię punktowo: 1. Jedna z niewielu stron, gdzie mogę wywołać zdjęcia nie w formacie JPG. 2. Dobra cena. 3. Bardzo dobra wyrazistosc kolorów. Wiem, że to w dużej mierze zasługa telefonu, al... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fotosiążkę można było zaprojektować samemu w bardzo łatwy, intuicyjny sposób. Jest naprawdę świetnej jakości, znacznie lepszej niż sobie wyobrażałam, a cena była wyjątkowo niska 😊 Dodatkowo czas wysy... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Brak możliwości zmiany rozmiaru fotoksiążki. Jest to bardzo rozczarowujące. Stworzyłam trzy książki i dopiero na koniec jak już były gotowe do druku zobaczyłam, że wybrałam 20x20 czyli najmniejszy roz... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fotoksiążka z Twoimi zdjęciami już za 25 zł, fotokalendarz z 13 kartami za jedyne 29 zł. Setki gotowych szablonów do projektowania, zobacz jakie to proste jeszcze przed zakupem.
Zaczernie, 36-062, Zaczernie, Puola
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Cudowna pamiątka, piękna jakość i szybką realizacja! Jestem zachwycona :)
Szybkość i jakość wykonania na duży plus. Cena też jest bardzo dobra.

Vastaus yritykseltä Colorland
Od lat zamawiam foto książki, kalendarze i odbitki na colorland.pl. Swoboda i łatwość w projektowaniu, wiele możliwości, ogromny wybór dodatków, szablonów i świetna jakość to to co wyróżnia tę firmę. Jestem znów bardzo zadowolona i zawsze polecam.

Vastaus yritykseltä Colorland
Bardzo dobra jakość wykonania, estetyka książki, gama kolorystyczna oraz różnorodność w elementach graficznych i łatwość projektowania w edytorze.

Vastaus yritykseltä Colorland
Sposób przygotowania fotoalbumu jest bardzo łatwy, intuicyjny.
Jakość wykonania jest bardzo dobra. Dostawa szybka.
Jestem bardzo zadowolona. Skorzystałam już trzeci raz z Colorland i nie żałuję:)

Vastaus yritykseltä Colorland
Szybka dostawa, dobra jakość, przystępna cena

Vastaus yritykseltä Colorland
Wszystkie produkty zawsze bardzo wysokiej jakości, szybki czas realizacji i ogromny wybór, każdy znajdzie sposób na zatrzymanie wspomnień w obrazie

Wymienię punktowo:
1. Jedna z niewielu stron, gdzie mogę wywołać zdjęcia nie w formacie JPG.
2. Dobra cena.
3. Bardzo dobra wyrazistosc kolorów. Wiem, że to w dużej mierze zasługa telefonu, ale wywołać też trzeba umieć.
4. Szybka dostawa.
5. Dobrze zapakowane i nic się nie uszkodziło.
6. Dziękuję bardzo za uwagę.

Vastaus yritykseltä Colorland
Wysoka jakość profuktów i ekspresowa realizacja i dostawa

Vastaus yritykseltä Colorland
To moje kolejne zamówienie w tym sklepie. Mogę go polecić z czystym sumieniem.
Łatwość obsługi, dobra jakość materiałów i szybka dostawa. Same plusy.

Vastaus yritykseltä Colorland
Solidna terminowa i wysoka jakość produktów plus stosują nowe technologie:)

Vastaus yritykseltä Colorland
Wysoka jakość zamówionych produktów, szybka realizacja, bardzo dobra komunikacja o kolejnych etapach realizacji zamówienia. Jak zwykle wszystko w porządku. Złożę kolejne zamówienia w tym miejscu.

Vastaus yritykseltä Colorland
doskonała jakość produktu, prosta w obsłudze strona

Vastaus yritykseltä Colorland
Firma, która realizuje zamówienia w sposób błyskawiczny, projekty robi się intuicyjnie, olbrzymią bazą opcji do wyboru (tła, szablony, układy zdjęć, maski itp). Projekty są zawsze świetnie zrealizowane, a obsługa klienta działa bez zarzutu

Vastaus yritykseltä Colorland
Łatwość w wykonaniu projektu.Szybka dostawa

Vastaus yritykseltä Colorland
Sprawna, szybka i zgodna z oczekiwaniem realizacja zamówienia.

Vastaus yritykseltä Colorland
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.