Saanut 5/5 tähteä

In het verleden een Watt fiets aangeschaft via MOEVS. Nu is onlangs de lader plots stuk gegaan, en om dat te onderzoeken naar een servicepoint in de buurt gegaan (omgeving Rotterdam). Hier heel slec... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

VanMoof A5 demo gekocht bij Moevs. Fiets beschadigd aangekomen door verkeerd inpakken, dit is niet gewenst natuurlijk maar wel gebeurd. Kon de fiets niet koppelen bij levering deze nog gekoppeld... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over de service van Moevs! De reparatie van mijn scooter werd snel en vakkundig uitgevoerd. Alles liep soepel en professioneel. Zeker een aanrader!

Yritys on vastannut

Saanut 3/5 tähteä

Achterdrager in eerste instantie zonder essentieel onderdeel geleverd. Toen ik dat had doorgegeven heb ik ze relatief snel alsnog gekregen. Zaten echter geen passende schroeven bij, dus die moest ik z... Näytä lisää

1. Sähkölaitteet

Yrityksen kirjoittama

MOEVS staat voor een serie revolutionaire vervoersmiddelen waarmee iedereen zich trendy en duurzaam kan bewegen in een steeds vollere en snellere wereld. MOEVS is geen standaard, geen merk, geen vandaag. MOEVS is een beweging, een lifestyle, de toekomst. Volg de beweging, de lifestyle en maak het ook jouw toekomst.

4,1

1 tähti

On vastannut 87 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Annulatie van een bestelling.

Annulatie van een bestelling.
Ik had een SUPER73 ZX besteld voor mijn zoon zijn verjaardag.
Maar wegens een onverwachte ziekte van mijn zoon heb ik deze bestelling moeten annuleren.
Binnen 3 werkdagen werd 2999€ terug gestort op mijn rekening.
Als het goed is moet het ook gezegd worden

31. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä MOEVS

Hi Luc, fijn om te hoen dat je onze service als goed hebt ervaren! Mochten we je in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen horen we het graag.

Dropshipping

Dropshipping! Producten die op de site ‘op voorraad’ zijn worden pas weken na bestelling geleverd. Nu twee keer achter elkaar en zonder de klant hiervan op de hoogte te stellen.

25. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä MOEVS

Hi Rogier, het kan door de drukte voorkomen dat een product toch niet op voorraad blijkt te zijn. We doen ons uiterste best om in de toekomst eerder te kunnen reageren. Ik zie dat we binnen 1-2 werkdagen op je mail hebben gereageerd en het met je hebben opgelost. Als we je ergens anders nog mee kunnen helpen horen we het graag!

Saanut 1/5 tähteä

Тo information about my order

Тo information about my order, do not reply by email. 2 weeks have passed.

2. elokuuta 2023

Hi Irina,

Thank you for your message. We have responded to your email several times. It may have ended up in your SPAM box. I see that the order has been cancelled in the meantime. Should we be able to help you in the future, please let us know.

SUPER

Zeer goede en snelle service!

11. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä MOEVS

Hi Ignace, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je blij bent met onze service!

Niet eens 1 ster waard

Wat een bagger service. Al heel veel appjes gestuurd omdat ik al meer dan een maand wacht op de voordrager van mijn fiets. Je krijgt geen bevestiging van je aankoop via mail. Je hebt daardoor ook geen ordernummer. Tijdens aankoop was artikel op voorraad. Vervolgens hoor je niets. Contact gezocht krijg je te horen we wachten extern op het artikel. Hoor je weer niets. Nu 2 appjes gestuurd dat ik mijn geld terug wil en je raad het al.. weer geen reactie. Kortom koop hier gewoon niets. Want dit is geen klantenservice.

9. elokuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Een paar maanden geleden mijn fiets…

Een paar maanden geleden mijn fiets gekocht, goede service, gi3de aflevering en snelle reactie bij contact via WhatsApp. Al mijn vragen beantwoord en goed geholpen. Superblij met mijn fiets en afgelopen week nog wat extra accesoires besteld en ook die zijn snel en goed behandeld en bezorgd. Topservice en goede kwaliteit van producten. Echt een aanrader!!

26. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä MOEVS

Hi Wendy, bedankt voor het delen van je positieve ervaring!

Tenways fiets - gerepareerd

Onlangs Tenways fiets gekocht, echter soms haperde de ondersteuning. Dit gemeld bij Moevs, direct werd actie ondernomen. Vervangend onderdeel werd meteen besteld, was snel binnen waarna het niet goed werkend onderdeel vervangen werd. Nu werkt het weer prima, fijne fiets! Bedankt team Moevs!
Els

14. heinäkuuta 2023

Hi Els,

Wat fijn om te horen dat je probleem goed is opgelost en bedankt voor de leuke review!

Team MOEVS

Saanut 5/5 tähteä

Super service met een snelle levering…

Super service met een snelle levering ben erg goed geholpen ook via whatsapp raad het iedereen aan om bij moevs te kopen

26. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä MOEVS

Hi William, bedankt voor de review! Tot de volgende keer bij MOEVS.

Hi Riccardo,

Zoals stond aangegeven tijdens dat je bestelde is de batterij beschikbaar via nabestelling, wat betekend dat die niet op voorraad zijn. Helaas hebben we geen dat tijd gekregen wanneer deze batterij weer geleverd wordt. We doen er alles aan om de batterij zo snel mogelijk te leveren.

Team MOEVS

Waardering

De fiets die besteld was, is te laat geleverd. Als excuus kregen we een prachtig pakket toe gestuurd. Stoer om je fout te erkennen en dit op deze manier goed te maken. Dit wordt erg gewaardeerd.

6. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä MOEVS

Bedankt voor de review Corry! Fijn om te horen dat je blij was met deze oplossing.

Kein Service und Info

Am 29.6. habe ich 2 E-Scooter bestellt für 1.598 EUR. Es wurde direkt der Kreditkarte belastet. Hatte vorher mit einem Mitarbeiter telefoniert. Er sagte, es wäre kein Problem, auf die kanarische Insel zu liefern (ganz andere Umsatzsteuer, spezielle Einfuhr- und Zollbestimmungen!). Ich sollte bestellen und dann würde es an die Logistik-Abteilung gehen, die alles erledigt. Auch per email wurde mir mitgeteilt, es wäre am einfachsten, die Bestellung online auszulösen, dann würde ich die Rechnung bekommen.
Ich wohne aber in Deutschland und bin nur 4 Wochen auf Fuerteventura, da sollte das klappen mit der Lieferung!
Bis heute habe ich absolut keine Bestellbestätigung erhalten, keine Bestell-Nummer, Kunden-Nr. oder Rechnung. Kein Kontakt der Logistik. Keine Antwort auf meine emails, Telefon geht nur noch die Ansage dran!!
Wird es klappen oder habe ich mein Geld verloren?
Ich würde von einem Kauf abraten.

28. kesäkuuta 2023

Perfecte service

…alles. Oké ! Mooie fiets

26. kesäkuuta 2023

Bedankt voor de review Brigitte! Love, team MOEVS

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin