Saanut 5/5 tähteä

In het verleden een Watt fiets aangeschaft via MOEVS. Nu is onlangs de lader plots stuk gegaan, en om dat te onderzoeken naar een servicepoint in de buurt gegaan (omgeving Rotterdam). Hier heel slec... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

VanMoof A5 demo gekocht bij Moevs. Fiets beschadigd aangekomen door verkeerd inpakken, dit is niet gewenst natuurlijk maar wel gebeurd. Kon de fiets niet koppelen bij levering deze nog gekoppeld... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over de service van Moevs! De reparatie van mijn scooter werd snel en vakkundig uitgevoerd. Alles liep soepel en professioneel. Zeker een aanrader!

Yritys on vastannut

Saanut 3/5 tähteä

Achterdrager in eerste instantie zonder essentieel onderdeel geleverd. Toen ik dat had doorgegeven heb ik ze relatief snel alsnog gekregen. Zaten echter geen passende schroeven bij, dus die moest ik z... Näytä lisää

1. Sähkölaitteet

Yrityksen kirjoittama

MOEVS staat voor een serie revolutionaire vervoersmiddelen waarmee iedereen zich trendy en duurzaam kan bewegen in een steeds vollere en snellere wereld. MOEVS is geen standaard, geen merk, geen vandaag. MOEVS is een beweging, een lifestyle, de toekomst. Volg de beweging, de lifestyle en maak het ook jouw toekomst.

4,1

1 tähti

On vastannut 87 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Goed verpakt snel geleverd

Goed verpakt snel geleverd. Eenvoudig te monteren

27. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä MOEVS

Hi Celine, bedankt voor je review! Veel veilige kilometers gewenst met je nieuwe bike!
Love, team MOEVS

Rappe levering

Goeie service als mail stuur sebiet antwoord goeie service

27. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä MOEVS

Hi Wesley, fijn om te horen dat je goed geholpen bent!

Super73 zg

Snelle verzending, goede prijs en goed verpakt

27. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä MOEVS

Hi Roy, goed om te horen dat je blij bent met je bestelling. Veel veilige kilometers gewenst!

Saanut 1/5 tähteä

Bis zum heutigen Tag ist das Produkt…

Bis zum heutigen Tag ist das Produkt nicht eingetroffen 😩
Ich habe pünktlich bezahlt und der angekündigte Liefertermin wurde nicht eingehalten. Die Lieferung lässt sich nicht verfolgen.

26. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä MOEVS

Hi Christina, thanks for your order at MOEVS.com! I just checked for you and I see that you purchased a product on backorder. This means that we currently do not have the product in stock. This product is on backorder and when we receive it we will send it to you immediately. If you have any further questions, feel free to call or email us. Our customer service team is always ready to help you. Love, team MOEVS.

Saanut 4/5 tähteä

Bonjour

Bonjour,
Produits conformes à prix corrects. Seul petit bémol, le temps de livraison suite à des produits qui n'étaient plus en stock. Mais petit geste commercial qui fait plaisir et qui permet de l'oublier.

31. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä MOEVS

Hi Philippe, good to hear you are happy with your new products! It is true that you had placed a product on backorder. We have informed you of this and together found a suitable solution. Enjoy your new products! See you next time at MOEVS!

Saanut 5/5 tähteä

Mooie producten en goede service

Mooie producten en goede service. Altijd leuk om bij MOEVS binnen te lopen.

23. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä MOEVS

Hi Eline, bedankt voor je eerlijke review! Tot de volgende keer!

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekend geholpen met mijn zoektocht…

Uitstekend geholpen met mijn zoektocht naar een nieuwe elektrische fiets. Breed assortiment, goede service en bovenal vriendelijke en vakkundig personeel.

Ik weet wel waar ik mijn volgende elektrische fiets koop!

14. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä MOEVS

Hi Coen, fijn om te horen dat je goed geholpen bent met het uitzoeken van een nieuwe fiets! Tot de volgende keer! Love, team MOEVS

Saanut 1/5 tähteä

I unfortunately did not get what I…

I unfortunately did not get what I expected, I ordered I ordered a Mate fucion in the picture on the website and in the description it was with gear but the one that was delivered was not and the only thing I could get in response was that the text and picture had been borrowed from somewhere else and the model that was sold in the eu was without gear ... that's really bad service

28. elokuuta 2023

Top service

Makkelijke website, goede service, reageren snel op mails.

Daarnaast zie ik dat ze community’s rides organiseren wat super tof is!

3. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä MOEVS

Goed om te horen dat je zo tevreden bent Bas, dankjewel!

Keurig op tijd geleverd

Keurig op tijd geleverd
Zeer tevreden

28. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä MOEVS

Fijn om te horen dat je tevreden bent Henny! Veel plezier met je nieuwe product.

Saanut 5/5 tähteä

Bestelling snel was en prima in orde geleverd

27. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä MOEVS

Goed om te horen Eric! Veel plezier met je bestelde items.

MOEVS topbedrijf

Door een kapotte fatbike ben ik naar MOEVS gegaan omdat een ander bedrijf mij niet wou helpen (waar hij vandaan kwam). Bij MOEVShebben ze mij echt heel goed geholpen en hebben ze zelfs nog met het ander bedrijf een en ander besproken zodat ik een nieuwe fiets kon kopen en ben hier natuurlijk heel blij mee.

29. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä MOEVS

Hi Guus, fijn om te horen dat je tevreden bent met de service! Mochten we je nog ergens anders mee kunnen helpen laat het ons dan weten!

Saanut 2/5 tähteä

Ik wacht nu ruim een week op mijn order…

Ik wacht nu ruim een week op mijn order omdat er 1 artikel niet op voorraad is. Men wil de order in één keer leveren. Als ik dat had geweten had ik twee orders gemaakt.
Want levering groter dan € 100 is gratis.

30. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä MOEVS

Hi Jan, jammer dat je het zo hebt ervaren. Via de mail hebben we met je gecommuniceerd over de status van je nabestelling. Wanneer we deze binnen krijgen, sturen we deze gelijk naar je op. We hebben de producten die op voorraad waren eerder naar je opgestuurd zodat je deze alvast in huis hebt. Veel plezier met je nieuwe producten!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin