In het verleden een Watt fiets aangeschaft via MOEVS. Nu is onlangs de lader plots stuk gegaan, en om dat te onderzoeken naar een servicepoint in de buurt gegaan (omgeving Rotterdam). Hier heel slec... Näytä lisää
Yritys on vastannut
VanMoof A5 demo gekocht bij Moevs. Fiets beschadigd aangekomen door verkeerd inpakken, dit is niet gewenst natuurlijk maar wel gebeurd. Kon de fiets niet koppelen bij levering deze nog gekoppeld... Näytä lisää
Zeer tevreden over de service van Moevs! De reparatie van mijn scooter werd snel en vakkundig uitgevoerd. Alles liep soepel en professioneel. Zeker een aanrader!
Yritys on vastannut
Achterdrager in eerste instantie zonder essentieel onderdeel geleverd. Toen ik dat had doorgegeven heb ik ze relatief snel alsnog gekregen. Zaten echter geen passende schroeven bij, dus die moest ik z... Näytä lisää
MOEVS staat voor een serie revolutionaire vervoersmiddelen waarmee iedereen zich trendy en duurzaam kan bewegen in een steeds vollere en snellere wereld. MOEVS is geen standaard, geen merk, geen vandaag. MOEVS is een beweging, een lifestyle, de toekomst. Volg de beweging, de lifestyle en maak het ook jouw toekomst.
Hallenweg 9, 5615 PP, Eindhoven, Hollanti
On vastannut 87 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Bis zum heutigen Tag ist das Produkt nicht eingetroffen 😩
Ich habe pünktlich bezahlt und der angekündigte Liefertermin wurde nicht eingehalten. Die Lieferung lässt sich nicht verfolgen.

Bonjour,
Produits conformes à prix corrects. Seul petit bémol, le temps de livraison suite à des produits qui n'étaient plus en stock. Mais petit geste commercial qui fait plaisir et qui permet de l'oublier.

Vastaus yritykseltä MOEVS
Mooie producten en goede service. Altijd leuk om bij MOEVS binnen te lopen.

Vastaus yritykseltä MOEVS
Uitstekend geholpen met mijn zoektocht naar een nieuwe elektrische fiets. Breed assortiment, goede service en bovenal vriendelijke en vakkundig personeel.
Ik weet wel waar ik mijn volgende elektrische fiets koop!

Vastaus yritykseltä MOEVS
I unfortunately did not get what I expected, I ordered I ordered a Mate fucion in the picture on the website and in the description it was with gear but the one that was delivered was not and the only thing I could get in response was that the text and picture had been borrowed from somewhere else and the model that was sold in the eu was without gear ... that's really bad service
Goede communicatie
Goede producten

Vastaus yritykseltä MOEVS
Makkelijke website, goede service, reageren snel op mails.
Daarnaast zie ik dat ze community’s rides organiseren wat super tof is!

Vastaus yritykseltä MOEVS
Door een kapotte fatbike ben ik naar MOEVS gegaan omdat een ander bedrijf mij niet wou helpen (waar hij vandaan kwam). Bij MOEVShebben ze mij echt heel goed geholpen en hebben ze zelfs nog met het ander bedrijf een en ander besproken zodat ik een nieuwe fiets kon kopen en ben hier natuurlijk heel blij mee.

Vastaus yritykseltä MOEVS
Amazing service came quick and communication was exactly as expected.

Vastaus yritykseltä MOEVS
Ik wacht nu ruim een week op mijn order omdat er 1 artikel niet op voorraad is. Men wil de order in één keer leveren. Als ik dat had geweten had ik twee orders gemaakt.
Want levering groter dan € 100 is gratis.

Vastaus yritykseltä MOEVS
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.