In het verleden een Watt fiets aangeschaft via MOEVS. Nu is onlangs de lader plots stuk gegaan, en om dat te onderzoeken naar een servicepoint in de buurt gegaan (omgeving Rotterdam). Hier heel slec... Näytä lisää
Yritys on vastannut
VanMoof A5 demo gekocht bij Moevs. Fiets beschadigd aangekomen door verkeerd inpakken, dit is niet gewenst natuurlijk maar wel gebeurd. Kon de fiets niet koppelen bij levering deze nog gekoppeld... Näytä lisää
Zeer tevreden over de service van Moevs! De reparatie van mijn scooter werd snel en vakkundig uitgevoerd. Alles liep soepel en professioneel. Zeker een aanrader!
Yritys on vastannut
Achterdrager in eerste instantie zonder essentieel onderdeel geleverd. Toen ik dat had doorgegeven heb ik ze relatief snel alsnog gekregen. Zaten echter geen passende schroeven bij, dus die moest ik z... Näytä lisää
MOEVS staat voor een serie revolutionaire vervoersmiddelen waarmee iedereen zich trendy en duurzaam kan bewegen in een steeds vollere en snellere wereld. MOEVS is geen standaard, geen merk, geen vandaag. MOEVS is een beweging, een lifestyle, de toekomst. Volg de beweging, de lifestyle en maak het ook jouw toekomst.
Hallenweg 9, 5615 PP, Eindhoven, Hollanti
On vastannut 87 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Goods ordered. Should evaluate the purchase even though goods have not yet arrived. Then I got in touch with the service. As a result, a system error has been noticed. Now the part is supposed to arrive in a week. I don't know when I'll get the delivery. Sorry, but that's the reason for my bad review.

Vastaus yritykseltä MOEVS
Ik had even problemen met de website qua betaling. Whatsap contact was goed daarna. En bestelling gelukt. Heb de volledig hydraulische achterrem vandaag geinstalleerd..... En wil nu ook een voorrem volledig... man wat een verbetering!

Vastaus yritykseltä MOEVS
Moevs heeft een vriendelijk team. Service in in principe ook goed. Echter moet er steeds lang gewacht worden op onderdelen, waardoor een reparatie langere tijd duurt. Bij mijn dochter is er even een tussenoplossing bedacht, die werkt. De fiets van onze zoon staat echter inmiddels al 6 weken ter reparatie. Er zijn geen leenfietsen ter beschikking. We krijgen geen update over de status van de reparatie. Dit kan beter, is mijn idee.
Prima service maar mijn bestelling had ook in een brievenbus pakketje verstuurd kunnen worden.

Vastaus yritykseltä MOEVS
Nach einer kleinen Anlaufzeit hat alles wunderbar geklappt.

Vastaus yritykseltä MOEVS
Een phatbike voor mijn zoon online besteld maar die bleek in het echt te klein. Medewerker Puck heeft mij super geholpen met het uitzoeken van een groter model. Professionele en hele behulpzame medewerkers. Ik vond het een top ervaring!

Vastaus yritykseltä MOEVS
Wij krijgen vandaag de fatbike. Netjes contact via mail. Eerder gaf ik aan dat het contact zoeken lastig is dit is echter een misverstand van mij ik had geen rekening weekend gehouden.
Gr van der Linde

Parfait !
Livraison rapide
Bel emballage soigné
Je recommande fortement ce site 😊👍🏽👌🏾

Vastaus yritykseltä MOEVS
Top bedrijf met super mooi aanbod.
Ik heb er een ster vanaf gehaald want word stront ziek van dpd bezorging die jullie gebruiken.
Alsjeblieft ga over naar dhl of postnl.
Veel vriendelijker en makkelijker voor de klant.

Vastaus yritykseltä MOEVS
Top service en onderhoud voor mijn super73 ZX. Duidelijke afspraken met vriendelijke werknemers die graag met je mee denken. (Niels super bedankt voor het extra werk en advies) ophalen tijdens de lunch geen probleem 😊 fijn bedrijf met verstand van zaken.

Vastaus yritykseltä MOEVS
Ordered a Mate X harness cable. Arrived in good time when everywhere else was out of stock in Europe. Really happy!

Vastaus yritykseltä MOEVS
Bij Puck een nieuwe fatbike 73 gekocht voor onze zoon.
Complimenten Puck je neemt alle tijd voor je klanten en geeft de technische uiteg over de verschillende fatbikes.
Zeker een aanrader , mooie schone zaak en verschillende modellen op voorraad.
Familie Meijer uit Belgie

No English for English speaking client. No informatio about delivery

Vastaus yritykseltä MOEVS
Mijn Mate City accu was na 5/6 jaar wel aan vervanging toe. Op de site van Mate een link naar Moevs. De levertijd kwam overeen met de verwachting. Fijn dat ik daar wel een accu kon bestellen met zelfs nog meer capaciteit (17.5 Ah tegen de orginele 13 Ah).

Vastaus yritykseltä MOEVS
Betrouwbaar behulpzaam hipperdepip en mooie fietsen

Vastaus yritykseltä MOEVS
Ik vind het werkelijk belachelijk dat ik op nog steeds zit te wachten op een bagagedrager die ik op zaterdag 13-05-2023 besteld en betaald heb. We zitten inmiddels een half jaar later. Ik heb al 2 keer de vestiging in Eindhoven bezocht.
Steeds krijg ik te horen : het ligt niet aan ons meneer > de oorzaak ligt bij Tenways en vervolgens geen taal of teken meer.
Als ik op de site van Tenways kijk is deze gewoon op voorraad.
WAAROM MOET DIT IN HEMELSNAAM ZO LANG DUREN!
Ik wil dat u nu eindelijk eens actie neemt en mij deze bagagedrager bezorgt die al 6 maanden geleden besteld is.

Vastaus yritykseltä MOEVS
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.