Bestilte smykkeskrin med indgravering lige før påsken, modtog det i går lørdag. Virkelig flot lavet, her bestiller vi gerne fra igen👍
Modtager af gaven blev meget glad fin gris og fint med skriften vi havde valgt- dog kunne det være fint hvis skriften var lige lidt større
God oplevelse at handle hos modernHOUSE Mirjam tager telefonen når vi ringer og er hjælpsom med vejledning og ringer tilbage og sender løbende mails om hvornår varen kommer. Varen kom før aftalt... Näytä lisää
En kundeservice lige som den skal være! Nemt at navigere på hjemmesiden og gode priser. Kort efter bestilling var ordren allerede pakket og sendt afsted. Undervejs i leveringen var det nemt at følge m... Näytä lisää
ModernHouse ligger stor vægt på personlighed og tilbyder flotte og stilrene designs til det moderne hjem. ModernHouse støtter op omkring dansk design og upcomers, hvilket betyder, at mange af de brands som forhandles her på siden, er danske upcoming designere, som er de nyeste designere inden for boligindretning. Vi ligger stor vægt på, at dette skal være en webshop, som giver god inspiration til den moderne indretning, hverdagens fester og hygge. Derfor finder du et bredt udvalg af flot og populær design, samt skønne gaveartikler.
Dueoddevej 6F, 7400, Herning, Tanska
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Modtog varen næsten hurtigere end jeg havde betalt. 👍🏻⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk
Hsr købt en gamcha barnevognskæde og den ene lukning er i stykker da den ikke kan lukkes helt. Jeg har derfor skrevet til deres kundeservice, men har ikke modtaget svar…
Øv

Helt fantastisk god service - spændende udvalg på webshoppen 😍

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk
At det gik hurtigt at få varen og alt var iorden.

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk
Nem hjemmeside, og hurtig levering. Varen levede op til alle forventninger

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk
Nåede knapt at bestille før jeg kunne hente pakken 🥰 super godt oplevelse, kan kun anbefales 🥰

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk
Ingen slænger i valsen. Lækker hjemmeside, som er nem at navigere rundt på. Varen kom hurtigt og var fuldkommen som forventet. Ikke sidste gang jeg handler her ☺️

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk
Jeg bestilte Flodhestene Rosa og Hubert fra Fablewood. Virkelig fint og anderledes. Der var hurtigt levering og prisen var skarp.
Godt udvalg af varer - her handler jeg gerne igen

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk
Nem hjemmeside, fine produkter og hurtig levering

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk
I’ve placed my order on the 24th of December and yes, of course there are some vacation days for Christmas but today is the 8th of January and nothing has arrived yet…it’s unacceptable that the item is still not sent.
I contacted the customer service and I was told that the warehouse was closed for Christmas vacations…that means that it was closed from at least the 24/12/2024 to the 03/01/2025 the day when I wrote them.

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk
Ingen problemer, fungerer som det skal og varen er fin.

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk
Super super flot service. Min bestilling var pakket og sendt inden for et pat timer og kunne hentes næste dag.