Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Bestilte smykkeskrin med indgravering lige før påsken, modtog det i går lørdag. Virkelig flot lavet, her bestiller vi gerne fra igen👍

Saanut 5/5 tähteä

God oplevelse at handle hos modernHOUSE Mirjam tager telefonen når vi ringer og er hjælpsom med vejledning og ringer tilbage og sender løbende mails om hvornår varen kommer. Varen kom før aftalt... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

En kundeservice lige som den skal være! Nemt at navigere på hjemmesiden og gode priser. Kort efter bestilling var ordren allerede pakket og sendt afsted. Undervejs i leveringen var det nemt at følge m... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Sisustussuunnittelija
  2. Sisustusliike

Yrityksen kirjoittama

ModernHouse ligger stor vægt på personlighed og tilbyder flotte og stilrene designs til det moderne hjem. ModernHouse støtter op omkring dansk design og upcomers, hvilket betyder, at mange af de brands som forhandles her på siden, er danske upcoming designere, som er de nyeste designere inden for boligindretning. Vi ligger stor vægt på, at dette skal være en webshop, som giver god inspiration til den moderne indretning, hverdagens fester og hygge. Derfor finder du et bredt udvalg af flot og populær design, samt skønne gaveartikler.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition

7. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk

Mange tak for din 5-stjernet anmeldelse :-)

Saanut 5/5 tähteä

Modtog varen næsten hurtigere end jeg…

Modtog varen næsten hurtigere end jeg havde betalt. 👍🏻⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

6. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner!
Vi er glade for at høre, at leveringen gik hurtigt – det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse.
Vi håber, du bliver glad for din vare, og du er altid velkommen igen.

Saanut 2/5 tähteä

ingen svar på reklamation

Hsr købt en gamcha barnevognskæde og den ene lukning er i stykker da den ikke kan lukkes helt. Jeg har derfor skrevet til deres kundeservice, men har ikke modtaget svar…

Øv

26. helmikuuta 2025

Hej Emma,
Tak for din anmeldelse. Vi beklager selvfølgelig, at du har oplevet en defekt på din Gamcha barnevognskæde. Vi forstår, at det er frustrerende at vente på svar, men da din henvendelse blev sendt fredag eftermiddag, har vores kundeservice først haft mulighed for at besvare den her til morgen (mandag).

Vi har netop svaret dig på din henvendelse og vil naturligvis gøre vores bedste for at finde en løsning. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.

Venlig hilsen,

Helt fantastisk god service

Helt fantastisk god service - spændende udvalg på webshoppen 😍

22. helmikuuta 2025

Hej Laila,
Mange tak for din meget fine anmeldelse, det glæder mig at læse du er tilfreds med både service og vores udvalg :-)

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside, og hurtig levering. Varen levede op til alle forventninger

19. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk

Tak for din anmeldelse! Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse hos os. 😊 Jeg håber at se dig igen snart!

Mere end godkendt

Nåede knapt at bestille før jeg kunne hente pakken 🥰 super godt oplevelse, kan kun anbefales 🥰

20. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk

Tak for din anmeldelse og anbefaling! Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse hos os. 😊 Jeg håber at se dig igen snart!

Hurtig betjening

3. helmikuuta 2025

Ingen slænger i valsen

Ingen slænger i valsen. Lækker hjemmeside, som er nem at navigere rundt på. Varen kom hurtigt og var fuldkommen som forventet. Ikke sidste gang jeg handler her ☺️

6. helmikuuta 2025

Hej Micha,
Tak for din fine anmeldelse, det glæder mig at du har været tilfreds med din købs-oplevelse hos os :-)
God dag

Det er meget godt.

15. tammikuuta 2025

Hej Katya,

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering og skarp pris

Jeg bestilte Flodhestene Rosa og Hubert fra Fablewood. Virkelig fint og anderledes. Der var hurtigt levering og prisen var skarp.
Godt udvalg af varer - her handler jeg gerne igen

13. tammikuuta 2025

Hej Janni,

Tak for din flotte anmeldelse! Jeg er glad for, at du er tilfreds med dit køb – de er virkelig noget særligt. Det betyder meget for mig, at du værdsætter vores udvalg, hurtige levering og skarpe priser. Jeg ser frem til at byde dig velkommen en anden gang, forhåbentlig!

Hvis der er noget, vi kan hjælpe med, så tøv ikke med at kontakte os.

6. tammikuuta 2025

Hej Lise,
Tak for din positive feedback! Det betyder meget for mig, at du er tilfreds med vores produkter og service. Jeg sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Fine produkter

Nem hjemmeside, fine produkter og hurtig levering

2. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk

Tak for din flotte anmeldelse! Jeg er glad for, at du synes godt om vores hjemmeside og produkter, og at leveringen levede op til dine forventninger. Jeg ser frem til at byde dig velkommen igen hos os en anden gang!

Saanut 1/5 tähteä

Never received my order

I’ve placed my order on the 24th of December and yes, of course there are some vacation days for Christmas but today is the 8th of January and nothing has arrived yet…it’s unacceptable that the item is still not sent.
I contacted the customer service and I was told that the warehouse was closed for Christmas vacations…that means that it was closed from at least the 24/12/2024 to the 03/01/2025 the day when I wrote them.

24. joulukuuta 2024

Hello Alexandra,

Thank you for your review. We are sorry to hear that you had a negative experience with the delivery time.

Your order was shipped from a remote warehouse, and as stated on our website, there was an extended delivery time on the product you purchased. The warehouse was closed from December 24th to January 3rd, which we informed you about in an email.

We can confirm that your order has now been delivered, but we completely understand your frustration with the delay. We take your feedback seriously and will work to improve communication about delivery times in the future to avoid similar situations.

We hope you are happy with your product and that you will give us another chance in the future. If you have any further questions, please don’t hesitate to contact us directly.

Best regards,

Anbefales

Ingen problemer, fungerer som det skal og varen er fin.

26. joulukuuta 2024

Hej,
Tak for din anmeldelse, dejligt at du har været tilfreds med din oplevelse hos os.

Godt nytår

Særdeles god!

19. joulukuuta 2024

Hej Jens,
Mange tak for din fine anmeldelse, det har været en fornøjelse at hjælpe dig.

Godt nytår

Super super flot service

Super super flot service. Min bestilling var pakket og sendt inden for et pat timer og kunne hentes næste dag.

13. joulukuuta 2024

Hej Lene,
Mange tak for din fine anmeldelse, dejligt at læse du har været tilfreds med din oplevelse hos os :-)

Glædelig jul

Saanut 5/5 tähteä

Lækkert vare og hurtig levering

14. joulukuuta 2024

Hej Evy,

Glædelig jul

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin