Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Bestilte smykkeskrin med indgravering lige før påsken, modtog det i går lørdag. Virkelig flot lavet, her bestiller vi gerne fra igen👍

Saanut 5/5 tähteä

God oplevelse at handle hos modernHOUSE Mirjam tager telefonen når vi ringer og er hjælpsom med vejledning og ringer tilbage og sender løbende mails om hvornår varen kommer. Varen kom før aftalt... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

En kundeservice lige som den skal være! Nemt at navigere på hjemmesiden og gode priser. Kort efter bestilling var ordren allerede pakket og sendt afsted. Undervejs i leveringen var det nemt at følge m... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Sisustussuunnittelija
  2. Sisustusliike

Yrityksen kirjoittama

ModernHouse ligger stor vægt på personlighed og tilbyder flotte og stilrene designs til det moderne hjem. ModernHouse støtter op omkring dansk design og upcomers, hvilket betyder, at mange af de brands som forhandles her på siden, er danske upcoming designere, som er de nyeste designere inden for boligindretning. Vi ligger stor vægt på, at dette skal være en webshop, som giver god inspiration til den moderne indretning, hverdagens fester og hygge. Derfor finder du et bredt udvalg af flot og populær design, samt skønne gaveartikler.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

Kan varmt anbefale at handle her!

Enormt hurtig levering, endda efter ferielukning, hvor jeg havde forventet, at der ville gå lidt ekstra tid.
God kundeservice - super fint produkt med gravering.
Handler gerne her igen!

17. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder meget for os!
Vi er glade for at høre, at både levering, kundeservice og produktet levede op til dine forventninger – også selvom vi lige havde haft ferielukket. Det er skønt at vide, at du havde en god oplevelse og vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang

Fin handel

God oplevelse

2. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk

Tak for din anmeldelse – vi er glade for, at du havde en god oplevelse!
Vi håber at se dig igen en anden gang 😊

Saanut 4/5 tähteä

Ok levering

Blomsterne er ikke helt så livagtige som de kunne være.

2. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk

Tak for din feedback – det sætter vi stor pris på.
Vi er glade for, at leveringen gik fint, men ærgrer os over, at blomsterne ikke helt levede op til dine forventninger. Vi arbejder løbende på at forbedre både kvalitet og udvalg, så din kommentar er noteret til fremtidige indkøb.

Varen kom hurtigt 👍

Varen kom hurtigt 👍
Fint pakket ind og så sød en ugle til vores datter der blev student 🎓
Vil helt sikkert handle der i gen 👍👍👍🫶mvh Tannie p

16. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!
Det glæder os virkelig, at du er tilfreds med vores hurtige levering - og ikke mindst at den søde ugle kunne glæde jeres datter på den store dag. 🎓🦉

Vi ser frem til at hjælpe dig næste gang!

Jeg giver 5 🌟🌟🌟🌟🌟

Jeg giver 5 🌟🌟🌟🌟🌟
Hurtig levering og super flot uro.
Kan varmt anbefales

30. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk

Tusind tak for de flotte 5 stjerner og din anbefaling!
Vi er glade for, at du er tilfreds med både levering og uro. Det betyder meget for os!

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Ordren blev hurtig ekspederet

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk

Tusind tak for din feedback!
Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering og ekspedition.

Super fin handel

Super fin handel, varen var pakket godt og beskyttet ind :))

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk

Tusind tak for din positive feedback!
Vi er glade for, at du er tilfreds med handlen og emballagen. Det er vigtigt for os, at varerne kommer sikkert frem.

Særdeles fin service

Særdeles fin service, forsvarlig indpakning
Hurtig levering og kan varmt anbefale køb hos jer

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling!
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både service, indpakning og hurtig levering.

Perfekt service

Nem hjemmeside, ekspres forsendelse og godt produkt

30. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk

Mange tak for din fine feedback!
Det glæder os, at du oplevede en nem hjemmeside, hurtig levering og et godt produkt.

Vi håber at se dig igen snart!

Lykkelig

Fantastiske produkter men kundeservicen er den bedste Danmark har at byde på, 2 af kasserne gik i stykker på vej til os, og de sendte bare 2 nye som ankom 48 timer senere WAU

16. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Anne,
Mange tak for din meget fine anmeldelse, trods en ærgerlig start er jeg glad for så hurtigt at kunne være behjælpelig med en hurtig løsning :-)

Saanut 5/5 tähteä

Flot produkt og god sewrvice

Flot produkt og god service

14. huhtikuuta 2025

Hej Søren,
Mange tak for din meget fine anmeldelse, det glæder mig altid at læse :-)

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Varen blev hurtigt afsendt og var pakket fint ind

🌷🌷🌷

10. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Kaja,
Tak for din meget fine anmeldelse :-)

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin