Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Bestilte smykkeskrin med indgravering lige før påsken, modtog det i går lørdag. Virkelig flot lavet, her bestiller vi gerne fra igen👍

Saanut 5/5 tähteä

God oplevelse at handle hos modernHOUSE Mirjam tager telefonen når vi ringer og er hjælpsom med vejledning og ringer tilbage og sender løbende mails om hvornår varen kommer. Varen kom før aftalt... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

En kundeservice lige som den skal være! Nemt at navigere på hjemmesiden og gode priser. Kort efter bestilling var ordren allerede pakket og sendt afsted. Undervejs i leveringen var det nemt at følge m... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Sisustussuunnittelija
  2. Sisustusliike

Yrityksen kirjoittama

ModernHouse ligger stor vægt på personlighed og tilbyder flotte og stilrene designs til det moderne hjem. ModernHouse støtter op omkring dansk design og upcomers, hvilket betyder, at mange af de brands som forhandles her på siden, er danske upcoming designere, som er de nyeste designere inden for boligindretning. Vi ligger stor vægt på, at dette skal være en webshop, som giver god inspiration til den moderne indretning, hverdagens fester og hygge. Derfor finder du et bredt udvalg af flot og populær design, samt skønne gaveartikler.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Har brugt Jer før

Har brugt Jer før, og det er altid flotte varer og hurtig levering 👍

7. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse og for din loyalitet. Det betyder meget for mig at høre, at du igen har haft en god oplevelse med både vores varer og hurtige levering.

Jeg glæder os til at betjene dig igen.

Saanut 1/5 tähteä

Forsythia grenene var altfor rødlige

Forsythia grenene var altfor rødlige, og blomsterne altfor store. Totalt kunstige at se på. Røget direkte i skraldespanden..

7. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk

Tak fordi du deler din oplevelse. Jeg er ked af at høre, at produktet ikke levede op til dine forventninger.

Forsythia-grenene er designet med en naturlig gul farve, og derfor undrer din beskrivelse mig lidt.

Hvis produktet ikke levede op til forventningerne, havde du naturligvis også mulighed for at returnere og få det fulde beløb refunderet.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering og flot produkt

Bestilte smykkeskrin med indgravering lige før påsken, modtog det i går lørdag.
Virkelig flot lavet, her bestiller vi gerne fra igen👍

1. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at smykkeskrinet med indgravering levede op til dine forventninger, og at leveringen kom frem hurtigt.

Jeg sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at betjene dig igen 👍

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både hurtig ekspedition og pæn indpakning.

Jeg håber at se dig igen 👍

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering nem hjemmeside det kan…

Hurtig levering nem hjemmeside det kan jeg godt lide

29. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk

Tusind tak for din anmeldelse. Det er vi glade for at høre – både at levering og hjemmeside levede op til dine forventninger 👍

Saanut 5/5 tähteä

Utrolig god og venlig samtale over…

Utrolig god og venlig samtale over telefonen. Virkelig imødekommende da jeg lavede en tillægsordre og det hastede lidt. Fin gravering

2. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplevede god og imødekommende service, og at graveringen blev som ønsket 👍

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering. Varen var i orden.

27. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk

Tusind tak for din anmeldelse. Det er vi glade for at høre – både at leveringen var hurtig, og at varen var i orden 👍

Ingen problemer

Købte dåbskort. De kom hurtigt og var virkelig godt pakket, så der ikke var bøjede hjørner eller andet.

2. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk

Tusind tak for din anmeldelse. Det er jeg glad for at høre – både at leveringen var hurtig, og at kortene kom frem i god stand 👍

Saanut 1/5 tähteä

Jeg havde bestilt fødselsdags tog med…

Jeg havde bestilt fødselsdags tog med navn på- men ingen navn. De små hvide stifter i tallene var faldet ud og den der skal monteres i hullet på tal 0 kan ikke side fast.
Jeg er ked af det - dårlig oplevelse
Det er jo ret dyrt for små plastik figurer

4. helmikuuta 2026

Hej Jessie,

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse – jeg er oprigtig ked af at høre at du ikke er tilfreds med produktet.

Navnet bør være graveret på pigens trøje i fødselsdagstoget, men det ændrer naturligvis ikke på, at din samlede oplevelse ikke har levet op til forventningerne. De løse stifter og problemerne med tallet 0 lyder som en produktfejl, og det beklager vi meget.

Ved tale om fejl eller mangler på et produkt, opfordrer vi altid til, at man kontakter vores kundeservice direkte på vores mail: shop@modernhouse.dk.

Vi har et stort ønske om at hjælpe og finde en løsning ved fejl og mangler. Men dette gøres nemmest ved henvendelse til vores kundeservice.

Jeg håber, du vil give os mulighed for at rette op på oplevelsen og hjælpe dig.

God dag
Mvh Mirjam

Saanut 1/5 tähteä

Efter at have handlet ved Modern House…

Efter at have handlet ved Modern House er jeg begyndt at modtage store mængder dansk spam og phishing emails. Spamemails sendes til den unikke emailadresse jeg kun har brugt til at handle hos Modernhouse med. Modernhouse kundeservice har ikke nogen idé om hvordan den unikken mailadresse er blevet videregivet.

10. elokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin