Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Bestilte smykkeskrin med indgravering lige før påsken, modtog det i går lørdag. Virkelig flot lavet, her bestiller vi gerne fra igen👍

Saanut 5/5 tähteä

God oplevelse at handle hos modernHOUSE Mirjam tager telefonen når vi ringer og er hjælpsom med vejledning og ringer tilbage og sender løbende mails om hvornår varen kommer. Varen kom før aftalt... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Sisustussuunnittelija
  2. Sisustusliike

Yrityksen kirjoittama

ModernHouse ligger stor vægt på personlighed og tilbyder flotte og stilrene designs til det moderne hjem. ModernHouse støtter op omkring dansk design og upcomers, hvilket betyder, at mange af de brands som forhandles her på siden, er danske upcoming designere, som er de nyeste designere inden for boligindretning. Vi ligger stor vægt på, at dette skal være en webshop, som giver god inspiration til den moderne indretning, hverdagens fester og hygge. Derfor finder du et bredt udvalg af flot og populær design, samt skønne gaveartikler.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Intet at bemærke

Intet at bemærke. Ok som forventet

2. joulukuuta 2024

Hej Liselotte,
Mange tak for din fine anmeldelse, dejligt at læse du har været tilfreds med din oplevelse hos os :-)

Glædelig jul

Varen kom dagen efter

Varen kom dagen efter. Perfekt!

29. marraskuuta 2024

Hej Britt,
Mange tak for din fine anmeldelse.

Hurtig levering.

Hurtig levering.

29. marraskuuta 2024

Hej Nina,
Mange tak for din 5-stjernet anmeldelse. :-)

Der var ingen problemer

Der var ingen problemer, alt gik som det skulle

31. lokakuuta 2024

Hej Anja,
Tak for din fine anmeldelse, dejligt at læse du er tilfreds med oplevelsen.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering og gode tilbud

Hurtig levering og gode tilbud.
Jeg er fan.

14. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk

Tusind tak for din anmeldelse! Jeg er glad for, at du er fan og værdsætter vores hurtige levering og gode tilbud. Det betyder meget for os at kunne give dig en god oplevelse. Jeg ser frem til at hjælpe dig en anden gang!

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk oplevelse - gode priser, hurtig levering og godt informationsflow

En kundeservice lige som den skal være! Nemt at navigere på hjemmesiden og gode priser. Kort efter bestilling var ordren allerede pakket og sendt afsted. Undervejs i leveringen var det nemt at følge med, hvor langt pakken var. Klar anbefaling herfra!

29. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk

Tak for din fantastiske anmeldelse! Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores kundeservice, hjemmeside og hurtige levering. Det betyder meget for mig, at alt fungerer, som det skal, og at du føler dig godt informeret undervejs. Tusind tak for din anbefaling – jeg glæder mig til at hjælpe dig en anden gang!

Der var hurtig levering

Der var hurtig levering. God beskyttelse af varen, flotte varer.

4. marraskuuta 2024

Hej Diana,
Mange tak for din fine anmeldelse, det glæder mig at læse, at du har været tilfreds med både vores hurtige levering, indpakning og varer! :-)

Jeg håber at kunne hjælpe dig en anden gang.

Hej Sanne,

Tak for din anmeldelse! Jeg er glad for at høre, at du oplevede hurtig ekspedition og levering. Vi gør vores bedste for at sikre en god oplevelse for vores kunder. Jeg håber, at du er glad for dit køb og ser frem til at byde dig velkommen tilbage!

Alt var fint

14. lokakuuta 2024

Hej Erna,

Tak for din anmeldelse! Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os. Vi gør vores bedste for at sikre en god oplevelse for vores kunder.

Saanut 5/5 tähteä

Det kom et par dage efter bestilling 😎

20. lokakuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk

Tak for din anmeldelse! Det glæder mig at du har været tilfreds med vores hurtige levering. Jeg håber, du er glad for dit køb, og ser frem til at byde dig velkommen igen.

30. syyskuuta 2024

Hej Marianne,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Hurtig levering og god service er noget, vi vægter højt, så det er dejligt at høre, at du har bemærket det. Vi håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Hej Gitte,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Hurtig ekspedition og god service er noget, vi vægter højt, så det er dejligt at høre, at du har bemærket det. Vi håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Hurtig handel og levering

Hurtig handel og levering

20. syyskuuta 2024

Hej Marianne,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du tilfreds med vores hurtige levering. Vi ser frem til forhåbentligt at kunne hjælpe dig en anden gang.

Utrolig hurtig levering

Utrolig hurtig levering af rigtig gode varer.

17. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Modernhouse.dk

Tak for din flotte anmeldelse! Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med både leveringstiden og kvaliteten af varerne. Jeg håber, at du får stor glæde af dit køb.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg købte “Tømmeren” til mit barnebarn

Jeg købte “Tømmeren” til mit barnebarn. Der var god service, først da jeg ringede for at få oplysninger, - og derefter hurtig levering. Det er en meget smuk og personlig gave som jeg glæder mig til at give.
Dog kunne jeg ønske, at navnet der er indgraveret, ville stå lidt tydeligere frem. Men skønt at det er i sertificeret træ og fint håndværk.

2. syyskuuta 2024

Hej Ruth,
Tak for din flotte anmeldelse og for at vælge “Tømmeren” som gave til dit barnebarn! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse både med vores service og den hurtige levering.

Vi noterer os din feedback om graveringen og vil tage det til efterretning. Vi håber, dit barnebarn bliver glad for den smukke og personlige gave!

Gode priser

Ingen bøvl, bestilte en vare og den kom 2 dage efter. Det er første gang jeg bestiller herfra, men skulle jeg kommer til at mangle noget herfra, vil jeg ikke tøve med at bestille. God pris

9. elokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej,
Mange tak for din første ordre hos os. :-) Dejligt at høre din oplevelse har været god, du er selvfølgelig altid velkommen en anden gang.

God dag
Kh. Mirjam

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin