Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger! 🌟 Et kæmpe tak til dig for det fantastiske arbejde med at polere og klargøre min bil. Resultatet overgik alle mine forventninger – bilen står som... Näytä lisää
Jeg kan intet andet end at rose og anbefale Maria. Hun er sød, dedikeret og forstår at levere et tilfredsstillende resultat! Jeg afleverede en ældre bil som ikke var blevet gjort rent i flere år,... Näytä lisää
Man tror jo man har købt en ny bil, når man henter den igen. VI bruger flere gange om året ML service og bliver lige glade hver gang vi henter vores biler - det er fantastisk. Kan klart anbefales at s... Näytä lisää
Har købt en fin gammel Skoda city go. Mit største problem var alt indvendigt. Den var ubeskrivelig ulækker. Snavs, skidt og møg. Sæder der lignede rester fra alt. Afleverede min bil i går hos Ma... Näytä lisää
ML Service V/ Maria Larsen. Professionel autoklargøing Alt indenfor carcleaning. Laver alt indenfor autoklargøring: Vask, rens af sæder, lofter , måtter, fælge, dæk, motor, lakforsegling osv. Eget Professionelt værksted, der kan løse alle typer af opgaver, med stort set alle bilmærker. Så skal bilen til service, tjekkes inden syn eller er der brug for anden hjælp, så står vi klar med en økonomisk løsning.
Gammel Køgelandevej 495, 2650, Hvidovre, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Tænkte jeg lige kunne fjerne en fugleklat på køleren, det kan man ikke selv🤷♀️ Var klar til en omlakering, og så faldt jeg over Marias fantastiske firma🙏 Efter en dag hos ML service var bilen som ny😊🙏 Helt fantastisk arbejde og service. Nu er bil nr. 2 også poleret og stråler, og vi er mere end klar til at sende bilerne afsted til Maria igen🚗 TAK for jer 🙏😊
Har i dag modtaget min bil fra ML Service, og må erkende at jeg er mere end godt tilfreds. Bilen har fået udvendig vas samt polering, og indvendig vask og rengøring. Bilen både ser ud som, og føles som ny.
Intet mindrer en 100 stjerner herfra. Kommer klart igen.
Service, kvalitet og ikke mindst venlighed er helt i top!
Kan varmt anbefales 😀
Super service! Har ikke haft det mindste at sætte på service, pris og kvalitet.
Kunne aldrig drømme om at bruge et andet sted end MLService 💪🏻

Vastaus yritykseltä Ml service
Jeg er yderst tilfreds med resultatet, jeg er imponeret over det flotte resultat. Jeg vil til en hver tid anbefale Maria. Her får man at se hvad mange års erfaring med klargøring kan blive til. Et perfekt resultat.
Altid den bedste service og man får en “ny” bil igen. Helt i topklasse 👍
Om man skal have klargjort bilen eller fikset den, så er det her man skal henvende sig. Super kompetente i alle de år jeg har brugt dem.
De laver et super stk arbejde bilen er som ny når den kommer tilbage igen👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Vastaus yritykseltä Ml service
Helt igennem fantastisk service og super flot resultat efter klargøring af bilen. Kan klart anbefale at lade Mlservice tage sig af jeres bil.
ML Service levere en fantastisk stykke arbejde! Helt igennem øverste klasse!
Bilen bliver næsten som ny,
Når den har været en tur
Forbi Maria.
Altid smilende
Fantastisk service!! Har aldrig været utilfreds!
Super god service og bilen skinner som ny
Kan klart anbefale ML service

Vastaus yritykseltä Ml service
Super sted! Glade hjælpsomme mennesker. De Fiksede min bil efter min datter havde et uheld med en kakao mælk på sædet. Bilen blev som ny igen :-)
Maria sprang til da andre ikke turde! Tabte 10
Liter maling i min bil, og troede aldrig den ville blive ren. Jeg ringede rundt og fik useriøse svar, len heldigvis fik jeg Maria anbefalet og hun sprang straks til. Hun blev efter arbejde fordi det var en vigtig opgave og dagen efter hentede jeg en super flot bil og man kunne ikke engang se de ti liter maling var blevet spildt !!!

Vastaus yritykseltä Ml service
Verdens bedste klargøringsservice. Verdens sødeste mennesker.
Vil du behandles ordentligt er det ML Service du skal gå til.

Vastaus yritykseltä Ml service
Super god service, dygtig og yderst kompetent.. Den absolut bedste i branchen