Brandstore M Line als een warm bed! Met een warm welkom door Peter rondgeleid in deze winkel, midden in het centrum Breda, was even zoeken maar gevonden! Goede advisering en zonder druk hebben wij... Näytä lisää
Waardeloos meer wil ik ze niet geven . Matras op ruimtevaart ervaring , bull shit , het is voor lanceren raket naar de maan gebruikt en niet voor een nacht rust . Voor race auto, vliegtuigen ( g krac... Näytä lisää
Mijn man heeft veel last van zijn rug, dus via BeterBed gingen we op zoek naar een goede ondersteunende matras. Zo kwamen we met hun advies uit bij de M line cool motion 3 en 4. De eerste maanden slie... Näytä lisää
Heb 2 mline coolmotion 5 matrassen, 1 twee jaar oud en de ander 5. Beide hebben kuilen, Sleepfast topservice, helaas is hef andere matras bij mline zelf gekocht. Slechte service ooit daar, klantenserv... Näytä lisää
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Drie identieke matrassen drie absoluut verschillende hardheid
Mijn man en ik hebben beiden de M line Iconic legend 7 gekocht. Eigenlijk vanaf het begin is mijn matras zachter dan die van mijn man. Zo zacht dat dit matras elke vijf nachten omgedraaid moest worden in verband met wakker worden door pijnklachten. Dit is netjes door een Beter Bed medewerker bekeken en het matras zou worden omgeruild. Nu komt het nieuwe matras en dat is vele malen harder dan het matras van mijn man. Hier kan ik wederom niet op slapen. Nu maar het matras van mijn man gepakt… slaapt helaas echt te hard. Hoe kan het dat drie identieke Iconic legend 7 matrassen alledrie een andere hardheid hebben. Dat kan toch niet voor die prijs?
Wees gewaarschuwd
Wees gewaarschuwd: In 2021 5 wave matrassen gekocht in twee orders. Orders werden snel verscheept, aankoop verliep prima. Na 3 jaar hebben wij allemaal problemen met slapen, er is duidelijk kuil vorming. Mline/beter bed heeft een deskundige gestuurd die gemeten heeft dat de kuil vorming wel meevalt en daardoor geven zij geen garantie. Daarbij wordt het zeer geringe gewicht van de kinderen niet meegenomen terwijl ook in die matrassen duidelijk kuilen zitten. Zeer slecht materiaal dus. Enige optie die mij rest is via rechtsbijstand verzekering nog de beslissing aan te vechten in de hoop dat we nog wat overhouden om nieuwe matrassen aan te schaffen. Deze willen we niet meer.
Haven't had such a good pillow in like…
Haven't had such a good pillow in like ever
Slechte matrassen en toppers
Slechte matrassen en toppers. Binnen 2 jaar zijn ze doorgezakt. Na veel discussie een vervangend product gekregen. Binnen 1 jaar hetzelfde probleem. Slechte garantievoorwaarden. Kijk voor een beter merk. De garantievoorwaarden zeggen genoeg of ze achter hun product staan of niet.
Na paar maandjes krijg je al een kuil …
Na paar maandjes krijg je al een kuil in je matras als gevolg daarvan krijg ik bij elke slaapbeurt rugpijn ,matras bij beterbed gekocht en valt onder de garantie dus na elke jaar maak ik een melding van en komt een matras deskundige en die bevestigd het probleem en ik kreeg een nieuwe matras helaas wel dezelfde soort matras van het zelfde merk!ik heb liever dat ik een andere stevige matras krijg dan het elke keer het zelfde ,kunnen jullie mss mij daarmee helpen?
Wat een vreselijk matras
Wat een vreselijk matras, sta elke ochtend gebroken op. Nog nooit zoveel pijn in m’n rug gehad
Wat een verschrikkelijke webshop
Wat een verschrikkelijke webshop.
Een matras besteld en betaald middels Klarna. Omdat de webshop geen flexibiliteit biedt in levertijden/dag het matras geannuleerd. Onmogelijk om hier een bevestiging van te krijgen, wel worden er nieuwe leverdagen gemaild. Uiteindelijk geen matras ontvangen maar wel betaalherinneringen waar zij bij de klantservice niks mee kunnen.
Handen in het haar en kom geen steek verder met de "hulp" van de klantenservice..
Hebben nu enkele jaren Mline matras.
Hebben nu enkele jaren Mline matras.
Na 2 jaar moesten de matrassen al vervangen worden om dat ze doorgelegen en 1 matras rond, geheel gescheurd was in het schuim. De kwaliteitsdienst van Mline had dit nog nooit meegemaakt. Omdat wij de matrassen pas 2 jaar hadden, werden ze onder garantie vervangen. Deze garantie was afwijkend van garantie voorwaarden die afgesproken waren. Ik heb een goedkoper type gekregen dan wij eerst hadden. I.p.v. 100% werd er toch 20% voor de 2 jaar afgeschreven. Nu weer enkele jaren verder kan ik concluderen dat de matrassen het geld niet waard zijn. Ze schrijven vanalles over hoe goed deze matrassen zijn voor de rug, is het neusje van de zalm onder de matrassen en perfect voor mensen met slechte rug. Ik ben enkele jaren geopereerd aan de rug en was dus de rede voor deze matrassen. Ik wilde geen slecht matras meer, alleen het beste. Hadden wij dit maar nooit gedaan. Er is geen nacht dat ik een fatsoenlijk slaap en opsta zonder klachten. De matrassen waren zo duur dat je deze ook niet even vervangt. Ik raad deze matrassen voor het bedrag wat ze kosten niet aan. Je kunt beter een iets goedkoper matras kopen en deze eerder vervangen. Dat scheelt je rug, geld in het portemonnee en je hebt eerder een nieuw en goed matras aan de nieuwste normen.
December 2020 M-line wave matras…
December 2020 M-line wave matras gekocht niet via M- line. 2 jaar garantie via de verkoper daarna nog 8 jaar via m-line stond erbij. Nu een behoorlijke kuil. Verkoper zegt na 2 jaar moet je bij m- line zijn. M- line zegt wij doen geen zaken met de verkoper. Hoezo niet ik koop toch een m- line product 🤷🏼♀️ niemand koopt een matras voor 2 jaar lijkt mij. Het gaat mij niet om het geld maar wel een blijk van valse voorlichting. I
Nooit meer M line
Verschrikkelijke matrassen. Lijkt wel of je op een elektrische deken ligt. Verkoelende hoeslakens helpen ook niet. In een woord VERSCHRIKKELIJK
Misleidende website er staat op de site…
Misleidende website er staat op de site dat je vrijblijvend je matras kan proberen maar hier zijn matras toppers voor uitgesloten wat niet duidelijk vermeld staat!!
MLine Slow Motion (nachtelijk zweten)
Bij Beter Bed de MLine serie traagschuim Slow Motion 6 voor mijn vrouw en Slow Motion 7 voor mij.
Mijn vrouw was niet tevreden over de 6 en heeft gebruik gemaakt van de uitprobeergarantie voor €60,- en omgeruild voor een type 5. Nu ook zij tevreden over het ligcomfort.
Maar de reden van deze recensie; Op momenten had ik opeens zelf te maken met ontzettend nachtelijk zweten waar ik normaliter (pocketveermatras) nooit last van had. Zo erg het leek wel heftige koorts, drijfnat midden in de nacht wakker worden.
De combi van een dekbed van eendendons en de MLine matras maakte het een bijna opgesloten geheel (sauna).
Nu op advies Beter Bed naar een schapenwol dekbed overgestapt en hebben we eindelijk weer goede nachtrust.
Nogmaals ligcomfort is meer dan prima. Hoop dat dit iemand met zelfde klachten helpt tot een goede oplossing.
Klantenservice heeft geen enkele kennis van zaken.
Klantenservice heeft geen enkele kennis van zaken.
De website is duidelijk over 14 dagen bedenktermijn indien het matras niet naar wens is. Dan kan je het kosteloos retourneren en krijg je je volledige aankoopbedrag terug. Bij dag 15 t/m dag 100 kan je alleen gebruik maken van een omruilgarantie naar een ander matras (proefslapen).
Klantenservice gebeld hierover. Ashley heeft toen geïrriteerd gereageerd dat je je geld ook terugkrijgt op dag 99. Dit is haaks met de website. Ik heb haar gevraagd dit per mail toe te sturen. Uiteindelijk niet ontvangen. Later die dag nogmaals contact opgenomen om het door te laten sturen, wederom niks ontvangen en we zijn 1 week verder.
Klantenservice geeft mensen onjuiste informatie zodat je daar dus iets koopt. Dit voelt niet goed. Als je dit leest en de klantenservice vertelt iets anders dan wat op de website staat, laat ze dit dan bevestigen zwart op wit zodat je iets hebt mocht het later toch anders zijn.
Nu 4 weken bezig om mijn geld…
Nu 4 weken bezig om mijn geld gecrediteerd te krijgen na een retourzending. Bij M-Line hebben ze een verkeerd retourformulier opgestuurd waardoor het ontvangen pakket verkeerd is verwerkt. Pakket was al snel getraceerd maar ik word al weken aan het lijntje gehouden. De telefonist draait steeds het zelfde bandje af..
Geen enkel excuus of update over de status...
Slechte klantenservice en geen garantie mogelijkheden!
Vorig jaar september een kussen gekocht van €130,-.
Nu een jaar later is de tijk al kapot en komen er scheuren is het schuim.
Ik ben ruim 3 weken bezig geweest voor ik iemand van de klantenservice te pakken kreeg, die gaf vervolgens de mededeling: "Helaas kan ik hier in niks betekenen."
Einde zaak!? Bizar dit!
Kussen geretourneerd zonder duidelijk…
Kussen geretourneerd zonder duidelijk mijn gegevens en sticker erbij te voegen. Keurig en snel geholpen en binnen 3 dagen mijn geld terug.
Baden in zweet op M line Slow Motion 2
Wij hebben de M line slow motion 2 gekocht en raden deze absoluut af. Vreselijk matras, je zweet je werkelijk kapot zo warm wordt het.
zeer ontevreden over de administratie, communicatie en afhandeling
30 oktober 2023
Zeer ontevreden over de communicatie met de klantenservice en administratie van M-line. Mails worden niet beantwoord en heb maanden moeten wachten op de terugbetaling van 1 matras:
5 september besteld en betaald,/ 9 september ontvangen, /19 september opdracht retournering van 1 matras, /13 OKTOBER opgehaald door Beter Bed, /24 oktober nog geen terugbetaling ontvangen en mail gestuurd (zonder reactie van M-line).
Na opnieuw telefoneren staat het nu eindelijk vandaag op mijn rekening.
Datum van ervaring: 19 september 2023
The Milne Cool Motion 7
The Milne Cool Motion 7. A mattress that provides support and comfort. Understand why the Milne is recommended by sport professionals because the mattress design and construction allows true relaxation for tired muscles.
Hebben na 9 jaar onze Slowmotion…
Hebben na 9 jaar onze Slowmotion matrassen vervangen door de nieuwe slowmotion 7 en ik het vlinderkussen en mijn vrouw een Tempur kussen.
Zijn dik tevreden en willen niets anders meer
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.