Ik heb onlangs een Hidden Hills pak besteld bij Million Store en ben er helemaal verliefd op! De levertijd was iets langer dan verwacht, maar dat werd ruimschoots goedgemaakt door de goede servi... Näytä lisää
What excellent service! The swim shorts I ordered online were not immediately in stock, but Million Store contacted me by phone right away and followed through on their commitments! Communication was... Näytä lisää
Met mijn 1,83mtr (dame) kom ik altijd in het filiaal in Heerenveen voor mijn (extra) lange broeken. Super leuke en hartelijk ontvangst altijd en ik slaag ook altijd. Ik ben echt fan van Million in Hee... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Million Store is gevestigd in Heerenveen. ( Winkel + Webshop ) verkoopt trendy dames- en herenkleding van o.a. Malelions, Equalité, Reinders en Black Bananas. Wij staan voor betrouwbare service, snelle verzending, veilige betalingen en persoonlijk contact — zodat je altijd met een goed gevoel shopt.
Dracht 124, 8442 BX, Heerenveen, Hollanti
- 0513848285
- million-store.nl
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Geen retourmogelijkheid
Ik heb de bestelling erg laat ontvangen, toen ik de bestelling wilde retourneren kon dit volgens de site niet meer terwijl de retourtermijn helemaal nog niet was verlopen. Ik heb 3/4 mails gestuurd met de vraag om dit op te lossen en heb nooit een reactie ontvangen. Ik bestel hier nooit meer wat, weggegooid geld.
Leuke, vriendelijke verkoper, top winkel
Leuke verkoper, leuke kleding, juiste maten. Top winkel!
Fijne lange broeken!
Fijne lange broeken!! En vriendelijk personeel we werden goed geholpen.
Geweldige winkel
Snelle levering! En leuk briefje erbij. Zeker een aanrader.
Wordt zeer vriendelijk geholpen geeft…
Wordt zeer vriendelijk geholpen geeft goede adviezen
We zijn goed ontvangen in de winkel en…
We zijn goed ontvangen in de winkel en goed geholpen met alles! Fijne ervaring
Bestelling nooit gehad
Jammer dat 1 ster minimaal is. Bestelling nooit gehad. Tig mails gestuurd en online formulieren ingevuld maar men reageert nergens op. Vervolgens wel reageren richting Klarna zodat factuur open blijft staan maar ik ben bijna 3 maand verder en niemand reageert maar moet wel betalen. Ik bestel hier nooit meer! Of ik even €100 kan betalen voor helemaal niets!
Update 25/02: Na jullie reactie hier maar weer een mail gestuurd, hopelijk nu wel antwoord, op de eerste 5 mails en 3 ingevulde contactformulieren niets gehoord dus ik ben benieuwd
Update 05/03: Na wat heen en weer gemail (geen enkele excuses voor het maanden niet reageren op mails en contactformulieren) geeft men aan dat ik moet bewijzen dat het niet geleverd is. Ze kunnen zelf geen getekende afleverbon aanleveren maar is volgens hen ook niet noodzakelijk Ze stellen voor de kosten 50/50 te delen mits ik deze review verwijder. Om extra kosten te voorkomen klarna betaald en een andere route om mijn geld terug te krijgen in gang gezet. Voor mij eens maar nooit weer.

Vastaus yritykseltä Million Store
Fantastische winkel
Fantastische winkel. Een aanvulling voor Heerenveen.
Prachtige warme jas gekocht voor een…
Prachtige warme jas gekocht voor een super prijsje
Super tevreden!
Nou product was precies hetzelfde als …
Nou product was precies hetzelfde als op de foto t zit lekker niet te groot niet te klijn en met de prijs verhouding
Heb goede hulp gekregen van de…
Heb goede hulp gekregen van de winkelmedewerkers. En goede kwaliteit!
Vandaag super warm ontvangen
Vandaag super warm ontvangen. Goede service
Goede parfums goede kleding en ook nog…
Goede parfums goede kleding en ook nog eens super geholpen ik kom zeker vaker
Super leuke kleding en leuke prijzen
Super leuke kleding en leuke prijzen
Top service fijn meegedacht voor…top mits
Top service fijn meegedacht voor kerstcadeau.
Je betaalt voor je kleding
Je betaalt voor je kleding. Eerst vertraging. Vervolgens staat er bezorgt. Vervolgens bel je met de baas die belooft je wacht 1 week geen verbetering stuur ik je als nog de broek op of geldterug vervolgens bel je maar word er niet meer op genomen. Wij gaan aangifte doen

Vastaus yritykseltä Million Store
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.