Forebel Arvostelua 672

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Ik was op zoek naar duurzame sokken. Ooit katoen met zeewier sokken gehad en de winkel verkocht ze niet meer. Erg lang gedragen. Nu via AI jullie webshop gevonden en meteen mijn slag geslagen! De sokk... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat een prachtig product! Het zijn hele fijne sokken, ze zitten goed en hebben mooie dessins. Maar bovenal vind ik de manier waarop deze sokken worden geproduceerd helemaal fantastisch. Er zijn mooie... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Binnen enkele dagen ontvangen in de brievenbus. Wel veel onduidelijkheid over de datum van bezorging. Het gaat mij niet om de SNELHEID van levering, maar onder ONDUIDELIJKHEID. Dat moet toch echt bete... Näytä lisää

1. Vaateliike

Yrityksen kirjoittama

Wij zijn Forebel. Wij geloven dat het beter kan. Dat het beter moet. En daarom maken wij sokken zoals Seas Socks en om een positieve bijdrage te leveren aan deze wereld. Onze sokken zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen en hergebruikt afval. Ze dragen bij aan een betere woon- en werkomgeving en een deel van de opbrengst gaat altijd naar organisaties die werken aan een betere wereld voor toekomstige generaties. Op Forebel.com vindt je een uitgebreide collectie Seas Socks. Seas Socks combineert geregenereerde nylon (deels gemaakt van visnetten) met 100% biologisch GOTS katoen. Een deel van de omzet van Seas Socks wordt gedoneerd aan het Healthy Seas initiatief. Onze missie gaat verder dan alleen het maken van modebewuste, duurzame sokken; we streven naar een echte verandering in de industrie. Onze passie voor duurzaamheid drijft ons en we zijn vastbesloten om het milieu te beschermen en bij te dragen aan een meer duurzame toekomst. Door gerecyclede materialen te gebruiken in onze sokken, verminderen we de vraag naar nieuwe grondstoffen en helpen we de afvalberg te verminderen. Wij zijn Forebel. De makers die het anders doen. Voor de mensen die geloven dat het ook anders moet.

4,7

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Ik had kennis gemaakt met Forebel toen…

Ik had kennis gemaakt met Forebel toen ik sokken had gewonnen met de postcode loterij. De sokken zijn zo goed bevallen en zo sterk dat ik toen weer sokken voor de zomer heb besteld. Dus vandaar de hoge score. Ik had wel de sea socks genomen. Die zijn zo goed super !!!!

25. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Forebel

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit en sterkte van de sokken, en dat u later ook zomersokken bij ons heeft besteld. Geweldig om te horen dat onze Sea Socks zo goed bevallen. Nogmaals dank voor uw vertrouwen en support!

Snelle goede levering

16. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Forebel

Bedankt voor uw bericht! Fijn om te horen dat de levering snel verliep en alles goed is aangekomen. Uw feedback waarderen we enorm.

Zeer tevreden

Omdat hetgeen wat ik besteld had, mooi op tijd geleverd is.
Het product bevalt goed en is van goede kwaliteit

2. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Forebel

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat uw bestelling op tijd is geleverd en dat u tevreden bent over de kwaliteit van het product. Veel plezier ermee en we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Saanut 4/5 tähteä

Drie paar sokken snel geleverd.

Drie paar sokken besteld. Snel geleverd. Aflevering paste in brievenbus.

10. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Forebel

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd en gewoon in de brievenbus paste. We zijn blij dat alles vlot en gemakkelijk is verlopen. Veel plezier met uw nieuwe sokken.

Vastaus yritykseltä Forebel

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat uw bestelling snel en volgens afspraak is geleverd. Dat is precies waar we altijd naar streven. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Fijne sokken

Fijne sokken. Prijs zou iets minder mogen maar hopelijk is het echte kwaliteit en doe je er dan lang mee.

10. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Forebel

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de sokken. We begrijpen goed dat de prijs belangrijk is, en we geloven dat goede kwaliteit zich ook moet bewijzen in hoe lang een product meegaat. We hopen dat u er nog lang plezier van zult hebben.

Gedaan wat is beloofd.

Gedaan wat is beloofd.

7. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Forebel

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat we hebben gedaan wat was beloofd. We vinden het belangrijk om onze afspraken na te komen en de service te bieden die onze klanten verwachten. We waarderen uw vertrouwen in Forebel enorm.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, keurig verpakt en goede kwaliteit.

2. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Forebel

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles goed is aangekomen en dat je tevreden bent met de kwaliteit van de sokken.
We besteden veel aandacht aan zowel de kwaliteit van onze producten als aan hoe ze bij onze klanten aankomen, dus het is altijd leuk om te horen dat dat wordt opgemerkt.
Veel plezier met je sokken en hopelijk tot een volgende keer bij Forebel.

Prima service, mooie sokken

Blij met mijn sokken. Prima service. Beschadiging aan 1 paar werd snel opgelost door een nieuw paar sokken te sturen.

27. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Forebel

Wat fijn om te lezen dat je blij bent met je sokken! En bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.
We vinden het belangrijk dat alles klopt, van het moment dat je je sokken ontvangt tot hoe we het oplossen als er toch iets misgaat. Daarom zijn we blij dat we het beschadigde paar snel voor je konden vervangen.
Veel plezier met je nieuwe sokken, en we hopen je in de toekomst weer bij Forebel te mogen verrassen.

Zeer tevreden.

Forebel is de enige internet winkel die een grote selectie van seas socks heeft en die ook voorradig zijn t.o.v. anderen. De prijs is hetzelfde. De levering is snel. Draag al jaren seas socks en wil geen andere sokken meer. Ze zitten heerlijk, gaan lang mee en ze hebben leuke prints. Tevens draag ik een beetje bij aan een beter milieu.

20. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Forebel

Hartelijk dank voor je mooie review Hans! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze selectie Seas Socks, de snelle levering en natuurlijk het draagcomfort. We vinden het geweldig dat je ze al jaren draagt en dat ze nog steeds je favoriet zijn.
En helemaal mooi dat je ook het duurzame aspect waardeert, samen maken we zo toch een klein verschil voor het milieu.
Veel plezier met je sokken en hopelijk tot snel weer bij Forebel!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle verzending van uitstekende…

Snelle verzending van uitstekende sokken.

5. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Forebel

Dank je wel voor je mooie feedback. Fijn om te horen dat zowel de verzending als de kwaliteit aan je verwachtingen voldoen. Daar zijn we trots op!

Correcte en snelle levering van Seas Socks

Leverancier van Seas Socks, sokken van hoge kwaliteit.

28. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Forebel

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat de levering correct en snel was én dat je tevreden bent over de kwaliteit van de Seas Socks. Daar worden we blij van!

Product zoals verwacht.

8. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Forebel

Dank je wel voor je review!
Fijn om te horen dat het product aan je verwachtingen voldoet, dat is precies waar we bij Forebel naar streven.
Mocht je nog suggesties hebben of als we iets kunnen verbeteren, dan horen we dat natuurlijk graag. Veel plezier met je sokken!

Goede bestelling procedure

Goede bestelling procedure. prima sok, leuk voor hem en haar. Verpakking kan bij het GFT, mooi!!!

27. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Forebel

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je de bestelprocedure als prettig hebt ervaren en dat je blij bent met de sokken, leuk voor hem én haar.
Super om te lezen dat je ook onze GFT-geschikte verpakking waardeert. Duurzaamheid staat bij ons hoog op de agenda, dus dit betekent extra veel voor ons.
Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaring!

Saanut 5/5 tähteä

Service van de bovenste plank

Ik had 4 paar sokken besteld maat 36-40 maar kreeg 4x maat 41-46 geleverd. Mailtje gestuurd en ze stuurden gelijk die dag nog de juiste maat toe. En omdat ze duurzaam werken mocht ik de verkeerde maat behouden en aan iemand geven die ze zou passen.
Ik noem dat service van de bovenste plank!

12. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Forebel

Dank je wel voor het delen van je ervaring!
Het spijt ons dat er een fout is gemaakt met de maten, maar we zijn heel blij om te horen dat het snel is opgelost.
Duurzaam werken én onze klanten blij maken is precies waar we voor staan, dus dit betekent veel voor ons.
Dank je wel voor je lieve woorden en voor het verspreiden van de sock love!

Saanut 1/5 tähteä

veel langere levertijd dan aangegeven.

veel langere levertijd dan aangegeven.

En zie de reactie van forebel. Heel netjes opgelost!

23. tammikuuta 2026

Hoi Angelique,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat vervelend om te horen dat de levering van je sokken langer duurde dan je had verwacht.
Wij doen altijd ons uiterste best om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en over te dragen aan PostNL, maar zodra het pakket ons magazijn verlaat, zijn we ook afhankelijk van hun bezorgproces. Dat gezegd hebbende begrijpen we heel goed hoe frustrerend een vertraging kan zijn, en het spijt ons dat dit ongemak voor je heeft veroorzaakt.

Als klein gebaar van goodwill sturen we je graag een paar van onze Catchy sokken om deze ervaring goed te maken. Neem gerust contact met ons op via ecommerce@forebel.com, dan regelen we dit meteen voor je.

We hopen dat we hiermee je ervaring positief kunnen ombuigen en krijgen graag de kans om het goed te maken.

Het Forebel Team

Saanut 5/5 tähteä

Goede servies snelle levering.

Goede servies snelle levering.
Sokken zitten goed

17. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Forebel

Dank je wel voor je fijne review! Super om te horen dat de levering snel was en dat de sokken goed zitten. Veel draagplezier!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en netjes verpakt.

Zoals altijd, zeer netjes verpakt en snelle levering. Zo fijn dat het een brievenbuspakket is. Sokken zijn ook van goede kwaliteit

11. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Forebel

Dank je wel voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering, de nette verpakking en de kwaliteit van de sokken. En inderdaad: een brievenbuspakketje maakt het extra makkelijk! Veel plezier met je sokken!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin